Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

Νεο περιστατικο επιθεσης απο κουκουλοφορους,
μεσα σε Αμφιθεατρο του Πανεπιστημιου Αθηνων,
ειχαμε χθες το μεσημερι...

Πιο συγκεκριμενα,
ομάδα περίπου 15 νεαρών εισήλθε
στο αμφιθέατρο με λοστούς και τραυματίσε δύο καθηγητές.Συγκεκριμένα, επιτέθηκαν
στους ομιλητές της ημερίδας που διοργανωσε η ΔΑΠ,
τραυματίζοντας την καθηγήτρια Μαρία Τζάνη
και τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού τμήματος
Γιάννη Παπαδάτο.

Ο τελευταίος διεκομίσθη με Ι.Χ.
αυτοκίνητο σε νοσοκομείο και αυτη τη στιγμη
βρισκεται σε μοναδα εντατικης.


Συμφωνα με πληροφοριες,
ο εν λογω καθηγητης,αλλα και αρκετοι αλλοι,
βαζουν σε προγραμματα μεταπτυχιακων
και "δικα" τους παιδια...
με αποτελεσμα κατι τετοιο
να ενοχλει οσους φοιτητες,
παλευουν μονοι τους για ενα πτυχιο παραπανω...


Δυστυχως ομως,οι συνεχομενες δολοφονικες επιθεσεις
αγνωστων μεσα σε σχολες
και Πανεπιστημιακα Ιδρυματα,
πιο πολυ αποτελει θετικο κλημα και υποβαθρο,
για την εισαγωγη της Αστυνομιας
στα ΑΕΙ και ΤΕΙ,εφαρμοζοντας ετσι στο ακεραιο
το νομο πλαισιο,
παρα τροπο αντιδρασης και επαναστασης των φοιτητων.


Η βια δεν ειναι η λυση.
Η Λια ειναι Βισση.


ΠΡΕΖΑ TV
28-11-2008

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ...ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?????

Ανώνυμος είπε...

PREZA FASISTA DOLOFONE!!!!!ESY YPODAYLIZEIS AYTA TA KATHARMATA...Συμφωνα με πληροφοριες,
ο εν λογω καθηγητης,αλλα και αρκετοι αλλοι,
βαζουν σε προγραμματα μεταπτυχιακων
και "δικα" τους παιδια...
με αποτελεσμα κατι τετοιο
να ενοχλει οσους φοιτητες,
παλευουν μονοι τους για ενα πτυχιο παραπανω...POIES PLIROFORIES KAI APO POION ...APO TOUS KOUKOULOFOROUS??THES NA MOU PEIS OTI AYTA TA SKOULIKIA EINAI AGANAKTISMENOI FOITITES???
PREZA FASISTA DOLOFONE!!!!!ESY YPODAYLIZEIS AYTA TA KATHARMATA.

Ανώνυμος είπε...

Mpravo Preza eisai Plikari! Pes mas kai gia to proodeutiko indalma sou ton Pol Pot pou 3eskise kati ekatommyria giati itane mokroastoi! Oi koukouloforikes fasistikes ordes sou einai etoimes na tou Miasoun!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπάρες τι μπαίνετε και γράφετε ηλίθια σχόλια αφού δεν σας αρέσει ο Πρέζας??
Άλλο πράγμα να διαφωνείς και άλλο να μ.λακίζεσαι

Ανώνυμος είπε...

ΗLITHIOS EISAI KAI FAINESAI MEGALE...AN KATALAVES EGW DIAFWNW ME THN EMPRISTIKH TOPOTHETISI OTI O KATHIGITIS VOLEVE DIKOUS TOU,ALLA KAI ARKETOI ALLOI.DILADI ME LIGA LOGIA TON DEIRANE GIATI HTAN VRWMIKOS.KI AN DEN EINAI ETSI??.EXEI STOIXEIA O PREZAS???SYMFWNA ME PLIROFORIES KAI MALAKIES...DEN ANEXOMAI TO PSEMA KAI TO ΔΗΘΕΝ...ΟΚ???

FRAXIOSNAXOS είπε...

Πρέζα πρέπει να μου πεις από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα με τούς δήμους και τα καθίκια τούς ιδιώτες τούς κορακατζιδες θα πρέπει να ξέρεις ότι οι δήμοι χρησιμοποιούν τις εργολαβίες για μιζαδορικους και ψηφοθηρικούς λόγους και όχι γιατί θέλουν καθαριότητα.
με αυτήν την τροπολογία ακυρώνετε η προηγούμενη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου που έβγαζε παράνομες τις εργολαβίες??

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΝΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΙΡΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

Unknown είπε...

Αν και αναρχικός στην ιδεολογία, θεωρώ ότι αυτοί που έκαναν το ντού ήταν το λιγότερο ΜΑΛΑΚΕΣ.
Όχι γιατί μόνο ξεφτιλίζουν το άσυλο αλλά επειδή με το ζόρι δικαιώσαν και την ΔΑΠ.
Μιλάμε για τόσο ζώα...

Έχω άλλο σύνθημα αφήστε την βίσση και πιάστε το γ...ησι

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβάστε έρχονται τα ιδιωτικά Ανώτατα ιδρύματα και θα εκφυλιστούν τα δημόσια μετά θα κάθονται τα ΕΑΑΚ και οι Αναρχικοί να πλακώνονται μόνοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ξαφνικα οποιος βαζει κουκουλα και πλακωνει ειναι "αναρχικος"

βρε δε γαμιεστε ολοι σας ρε μουνοπανα ε? δηλαδη δεν μπορει ναναι οτιδηποτε σκατα ειναι και να το κανει για οποιονδηποτε λογο τον εβαλαν να το κανει..

ξαφνικα αντιεξουσιαστες μπηκαν και πλακωσαν τα ΔΑΠιτακια ?? Πασπιτακια ή ΚΝιτακια δεν μπορουν να ειναι που πλακωνονται εκει μεσα καθε φορα?? δηλαδη οι Πασοκοι φορανε ΠΡΑΣΙΝΕς φορμες οταν παιζουν μπουνιες και οι κνιτες κοκκινα ???

δηλαδη αν φορανε ξανθιες περουκες και ροζ και τους σκωτονουν στο ξυλο, τι θα πειτε οτι ηταν η barbie ???

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ, ΡΑΤΣΙΣΜΟς ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕς ΚΟΙΝΟΤΗΤΕς,, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕς ΚΑΙ ΟΧΙ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ" Η ΟΤΙ ΑΛΛΕς ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... σιγα το τρομακτικο και το καινουργιο

ΒΙΣΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ :) :P :)

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεφύγω σήμερα λίγο από το κλίμα των ημερών-και αρκετά από την «γραμμή» του κόμματος- και θα αναφερθώ στην αγαπημένη μου Ιστορία, μιας και Δεκέμβριος μπαίνει και πολλοί επιμένουμε να θυμόμαστε τα Δεκεμβριανά. Δεν τα θυμόμαστε με κακία απέναντι σε αυτούς που μετέτρεψαν τότε την Αθήνα και την Αττική ολόκληρη σε ένα απέραντο σφαγείο. Το να συγχωρεί κάποιος είναι ένα προτέρημα το οποίο αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής του. Το να θυμάται και να μην λησμονεί όμως, είναι ένα ακόμη μεγαλύτερο προτέρημα. Τα παρακάτω τα βρήκα στο ίντερνετ φυσικά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, είναι ιστορικά γεγονότα που είχε την τόλμη και το κουράγιο να καταγράψει κάποιος και που αναφέρουν βήμα προς βήμα την...Εθνική αντίσταση που έκαναν οι «αγωνιστές» του ΕΛΑΣ εν μέσω γερμανικής κατοχής: Στις 7-1-1943 Δυνάμεις του ΕΛΑΣ επιτίθεται στην Ήπείρο εναντίον του ΕΔΕΣ για να τον διαλύσουν και αφοπλίζουν φυλάκιο του ΕΔΕΣ στην Τατάρνα.
= Στις 1-3-43 Δυνάμεις του ΕΛΑΣ αφοπλίζουν δολίως και διαλύουν την Αντάρτικη ομάδα του ταγματάρχη Κωστόπουλου στο Μομβούνι Καρδίτσας. Οι αξιωματικοί συλλαμβάνονται και οδηγούνται αλυσοδεμένοι στο χωριό Κολοκύθι. O δε Αρχισμηνίας Κωστορίζος εκτελείται στο δρόμο.
= Στις 9-3-43 ο ΕΛΑΣ διαλύει με δόλο στο Αυγερινό Βοΐ το Αντάρτικο τμήμα Σιδηροπούλου τον οποίον και εκτελεί μαζί με 10 αξιωματικούς του και πολλούς άντρες.
= Στις 10-3-43 ο ΕΛΑΣ εκτελεί μετά από φρικτά βασανιστήρια τους άνδρες της Αντάρτικης ομάδας Αγουριδέων, που αποτελούνταν από 14 άτομα στο Μικρό Λιθάρι, επειδή αρνήθηκε να ενταχθεί σε αυτόν.
= Στις 7-5-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει με δόλο το αντάρτικο τμήμα του Γιατρού Παπαϊωάννου στην Τριχωνίδα.
= Στις 13-5-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει, για πρώτη φορά, με δόλο το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων. Συγχρόνως διαλύει στην Φθιώτιδα την Εθνική Αντάρτικη Ομάδα του Λοχαγού Κρανιά.
= Στις 14-5-43 ο ΕΛΑΣ διαλύει αιφνιδιαστικά την ομάδα του ταγματάρχου Καραμπέκιου στο Ξηρόμερο.
= Στις 16-5-43 ο ΕΛΑΣ επιτίθεται κατά του τμήματος του Γιατρού Χούτα στο Βάλτο.
= Στις 23-6-43 ο ΕΛΑΣ αφοπλίζει, για δεύτερη φορά, το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων (Δεύτερη διάλυση).
= Στις 12-7-43 Το ΚΚΕ υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Κομμουνιστικό κόμμα Βουλγαρίας (ΚΚΒ) για την ίδρυση Σοβιετικής Δημοκρατίας στη Βαλκανική.
= Ενώ στις 10-8-43 ο ΕΛΑΣ υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας με το Αλβανικό ΚΚ.
= Στις 6-9-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου διαλύουν στο Καστρίτσι την Εθνική ομάδα αντιστάσεως του υπολοχαγού Χρυσαπούλου Χρίστου και από τους αιχμαλώτους αξιωματικούς του, εκτελούν τον αρχηγό της Ανθυπολοχαγό Σκρατσίλα Ανδρέα και τον υπασπιστή Νιγιάννη Ανδρέα.Την ίδια εποχή ο ΕΔΕΣ δέχεται ταυτόχρονα επίθεση από ΕΛΑΣΙΤΕΣ και Γερμανούς. Ο αγώνας αυτός κράτησε σχεδόν 4 μήνες.
= Στις 23-10-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου προσβάλλουν στην Πετρίνα το αντάρτικο του Ταγματάρχη Καραχάλιου Χρήστου τον οποίο τραυματισμένο εκτελούν στις 16 Δεκεμβρίου.
= Στις 28-10-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ διαλύουν στο χωριό Παλιοχώρα την ομάδα του Ίλαρχου Βρεττάκου Τηλέμαχου την οποία και εξολοθρεύουν. Ο αρχηγός της, θανάσιμα τραυματισμένος μεταφέρεται, στο μοναστήρι τής Νιόβης όπου και εκτελείται.
= Στις 10-11-43 δυνάμεις του ΕΛΑΣ επιτίθενται κατά τής κωμοπόλεως των Μολάων. Στις 28 Δεκεμβρίου καταλαμβάνεται ή Κωμόπολη συλλαμβάνονται οι υπερασπιστές της και από τους αιχμαλώτους 42 τραυματίες ρίχνονται στο βάραθρο «Τρύπα του Ταράτσα». Ο Ιερέας Καριτσιώτης μετά από φρικτά βασανιστήρια ρίχνεται ζωντανός μέσα στο Βάραθρο.
= Στις 13-12-43 ο ΕΛΑΣ υπογράφει σύμφωνα με τους Αλβανούς για την συγκρότηση μικτών Ελληνοαλβανικών ομάδων.
= Στις 22-1-44 στο χωριό Καρυδιές Εδέσσης υπογράφεται νέο σύμφωνο συνεργασίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας (ΚΚΒ).
= Στις 30-3-44 ο ΕΛΑΣ Πελοποννήσου υπογράφει σύμφωνο με τους Γερμανούς στην Άνω Κολλίνα με το οποίο διακόπτονται οι μεταξύ τους εχθροπραξίες.
= Τον Απρίλιο του 44 ο ΕΛΑΣ εκτελεί στην παλαιοσπηλιά Γορτυνίας 35 Εθνικόφρονες.
= Στις 17-4-44 (Πάσχα) ο ΕΛΑΣ εξαπολύει γενική επίθεση κατά του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων το οποίο και διαλύει για τρίτη φορά. Τους παραδοθέντες, που έπεισαν να παραδοθούν, σ/χη Δ. Ψαρρό και 170 περίπου αξιωματικούς και Οπλίτες εκτελούν μετά από φρικτά βασανιστήρια. Τον συ/χη Ψαρρό πισώπλατα.
= Στις 15-6-44 στο όρος Αφροδίσιου ο ΕΛΑΣ εκτελεί 72 εθνικόφρονες.
= Στις 15-6-44 ισχυρές δυνάμεις του ΕΛΑΣ αφού καταλαμβάνουν το χωριό Βαλτέτσι, το πυρπολούν και εκτελούν 140 από τους υπερασπιστές του.
= Στις 8-9-44 η Καλαμάτα και ο Πύργος δέχονται την επίθεση ισχυρών δυνάμεων του ΕΛΑΣ, οι πόλεις καταλαμβάνονται και οι μάχες στοιχίζουν στους κατοίκους τουλάχιστον 200 νεκρούς μόνο στην Καλαμάτα.
= Στις 13 και 14 -9-44 το Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά. 2.500 άντρες, γυναίκες και παιδιά περνούν από το λεπίδι των ΕΛΑΣιτών. Ρίχνονται στην «πηγάδα» δεμένοι με συρματοπλέγματα παρακολουθούμενοι από τον Α. Βελουχιώτη.
= 17-9-44. Μιμούμενοι τον Ιμπραήμ, οι ΕΛΑΣίτες εκτελούν στην Καλαμάτα 17 επιφανείς της κατοίκους χρησιμοποιώντας ρόπαλα και μαχαίρια. Κατόπιν κρεμάνε τα πτώματα από τους φανοστάτες όπου και παραμένουν μέχρι την επόμενη μέρα.
= 20-9-44. Για τρίτη φορά το ΚΚΕ συνάπτει σύμφωνο συνεργασίας με το ΚΚ Βουλγαρίας.
= 21-9-44. Πείθοντας την Βρετανική αποστολή ότι θέλουν την συμφιλίωση οι ΕΛΑΣίτες συλλαμβάνουν με δόλο τον Σχη Αβδέλλα Βασίλειο τον οποίο και δολοφονούν με μαχαίρι στην Δράμα.
= 22-9-44. Μετά από 24ωρη ηρωική αντίσταση ή πόλη των Γαργαλιάνων πέφτει στα χέρια των κομμουνιστών. 570 περίπου από τους κατοίκους της πληρώνουν με την ζωή τους το βαρύ τίμημα της ελευθερίας ενώ οι Δημοκράτες του ΕΛΑΣ λεηλατούν και πυρπολούν την πόλη.
= Σεπτέμβριος 1944. Σε ενέδρα μεταξύ Σερρών και Βροντούς συλλαμβάνονται από τον ΕΛΑΣ άνδρες της ΠΑΟ πού εκινούντο μετά από διαταγή του στρατηγείου Μ. Ανατολής προς την Α. Μακεδονία. 21 αξιωματικοί δολοφονούνται με ρόπαλα και 350 οπλίτες εκτελούνται με μαχαίρια.
= 1-10-44. Η ανταρτική οργάνωση Φωστερίδη (Τσαούς Αντών) ΕΣΕΑ δέχεται την επίθεση του ΕΛΑΣ που υποστηρίζεται από μία Βουλγαρική πυροβολαρχία.
= 3-10-44. Στην θέση «Βέρνα» της περιοχής Κορυφασίου ο ΕΛΑΣ σφάζει 19 κατοίκους της Κυπαρισσίας.
= Τον Απρίλιο του 1944 εκδηλώνεται ανταρσία στον Ελληνικό πολεμικό στόλο οργανωμένη από το ΕΑΜ. Τα πλοία καταλαμβάνονται από κομματικές επιτροπές. Τα πληρώματα συλλαμβάνονται, πολλοί ρίχνονται στην θάλασσα, άλλοι εκτελούνται. Οι Άγγλοι ετοιμάζονται να βυθίσουν τον Ελληνικό στόλο ο οποίος σώζεται την τελευταία στιγμή με καταστολή της ανταρσίας, από τον ναύαρχο Βούλγαρη και επαναφορά της τάξεως. Αυτή η ανταρσία έτρωσε θανάσιμα την αξιοπιστία του Ελληνικού στρατού στα μάτια των συμμάχων και εξευτέλισε την Ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, την οποία κατέστησε πλέον όμηρο των Άγγλων.
= Άφησα τελευταίο το κίνημα που οργάνωσε το ΕΑΜ στην μέση Ανατολή, με την σιωπηλή ανοχή των Άγγλων, οι οποίοι έβλεπαν τους κομμουνιστές να οργανώνονται, να συνωμοτούν οφθαλμοφανώς, να μοιράζουν προκηρύξεις την 25η Μαρτίου με περιεχόμενο εναντίον της επαναστάσεως του 1821 και των εθνικών ηρώων χωρίς να αντιδρούν, χωρίς να λαμβάνουν κανένα μέτρο.
Το τρελό αυτό κίνημα, γιατί μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει επανάσταση περιτριγυρισμένος από τον συμμαχικό στρατό, όταν εκδηλώθηκε, διέλυσε το Ελληνικό εκστρατευτικό σώμα της Μέσης Ανατολής, και έριξε τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην αφερεγγυότητα και ανυποληψία. Χιλιάδες Έλληνες συνελήφθησαν τότε από τους Άγγλους και κλείσθηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Αιθιοπία και το Σουδάν.
Το κίνημα της Μέσης Ανατολής, μηδένισε όλες τις θυσίες και την συνεισφορά των Ελλήνων στον πόλεμο. Η Ελλάδα απαξιώθηκε πλήρως. Μηδενίστηκε πλήρως η διαπραγματευτική της ικανότητα και η αμυντική της ισχύ μεταπολεμικά, η πολιτική και η στρατιωτική της ηγεσία κατέστη αναξιόπιστος για μια ακόμη φορά. Όλα αυτά θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμα αργότερα για τα μεταπολεμικά σχέδια και των Άγγλων και των κομμουνιστών, που αποτελούν τις δύο μυλόπετρες, του ιδίου μύλου, που άλεσε τον Ελληνισμό, και τον αλέθει ακόμα μέχρι σήμερα. Το τραγικό είναι ότι το νερό στον μύλο αυτόν το κουβαλάει χωρίς να το συνειδητοποιεί, διαχρονικά, ο ίδιος ο Ελληνισμός με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα.
Αυτά είναι μερικά από τα κατορθώματα της «εθνικής αντίστασης» που βρήκα και σταχυολόγησα. Άμεσες επιθέσεις κατά Ελλήνων, εξίσου καταστρεπτικές, εξίσου τραγικές, που δεν υστερούν καθόλου από αυτές των εχθρών του Ελληνισμού. Σε 5.000 περίπου Έλληνες ανέρχονται τα θύματα των αμέσων συγκρούσεων των αντιστασιακών οργανώσεων.
Υπάρχουν όμως και οι έμμεσες επιθέσεις κατά των Ελλήνων, που εκδηλωνόταν με Γερμανικά αντίποινα σε, κατά κανόνα, δολοφονίες «αδέσποτων» Γερμανών από τον ΕΛΑΣ και στοίχισαν στον Ελληνισμό περί τους 40.000 νεκρούς, χιλιάδες καμένα χωριά, χιλιάδες ξεριζωμένους ανθρώπους, πλήρη καταστροφή της υπαίθρου, της εθνικής υποδομής, των παραγωγικών δυνάμεων και της εθνικής οικονομίας. Η εθνική αντίσταση υπήρξε ένα πραγματικό ολοκαύτωμα για τον Ελληνισμό.
Σημειωτέον ότι δεν μπήκαμε ακόμα στο εμφύλιο πόλεμο. Όλες οι ανωτέρω καταστροφές ανήκουν στην κατοχή και τον λεγόμενο πρώτο γύρο. Θα ακολουθήσουν ακόμα τα Δεκεμβριανά και τέλος ο κανονικός εμφύλιος.
Και όλα αυτά για 379 νεκρούς Γερμανούς σύμφωνα με την επίσημη Γερμανική εκτίμηση. Το ένα τρίτο δηλαδή των Γερμανών που πέθαναν από τύφο, δυσεντερία και άλλες ασθένειες, και το διπλάσιο περίπου των Γερμανών που εκτελέστηκαν από τους ίδιους τους Γερμανούς για διαφόρους λόγους.
Το θέμα το οποίο τίθεται είναι, όλα αυτά, κι ότι ακολούθησε σαν συνέχεια αυτών, πρέπει να ονομάζεται εθνική αντίσταση, ή Εθνική αυτό…γενοκτονία; Πρέπει τέλος να υπερηφανευόμαστε γι’ αυτά και να τα προβάλουμε, να εορτάζομε ή να ντρεπόμαστε, να ζητήσουμε συγνώμη από τα παιδιά μας, και να τα ξεχάσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα; Να τα ξεχάσουμε, άλλα πως; Όταν ο Ριζοσπάστης της 23-4-2000 μιλάει για το… «αντιφασιστικό κίνημα στην Μέση Ανατολή….»; Όταν η αριστερά νομίζει ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει ακόμα;»Και κυρίως, θα προσέθετα εγώ, όταν η «δεξιά» κυβέρνηση αναγνωρίζει στην «Αριστερά» το δικαίωμα να υπερηφανεύεται για όλα αυτά, και δεν τολμά να θέσει υπό την αιγίδα της γεγονότα και επετείους σημαντικές για την Ελληνική Δημοκρατία και την επιβίωσή της, όπως τα Δεκεμβριανά;

Ανώνυμος είπε...

καταδικαζουμε την βια αν και ειμαστε αναρχικοι

να απελευθερωθει αμεσα ο γιαννης δημητρακης

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
με το πιο αναρχικο περιεχομενο σε πολτικο και σεξουαΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ EVER
που λογοκριθηκε επι κυβερνησεως καραμανλη

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ????ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ?ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ??ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΧΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΑΜΑΕΙ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑ.

κανενας είπε...

H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΒΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχει τύχει να δω από κοντά πηγαίνοντας για ψώνια στην στουρνάρι αν φας καδρόνια ή πέτρα στο κεφάλι από «20χρόνο» αναρχομαστούρι θα δεις την γλύκα.

Ανώνυμος είπε...

mr kanenas den ksereis ti sou ginetai

kissmyarrow είπε...

ανωνυμοι σκαταδες καθε φορα που θα αφηνετε την ζεστασια του σπιτιου σας θα φοβαστε να κυκλοφορησετε μην σας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι.
το φοβο μας μουνοπανα.
και λιγους εφαγε ο ελας.

"Στις 13 και 14 -9-44 το Ολοκαύτωμα του Μελιγαλά. 2.500 άντρες, γυναίκες και παιδιά περνούν από το λεπίδι των ΕΛΑΣιτών. Ρίχνονται στην «πηγάδα» δεμένοι με συρματοπλέγματα παρακολουθούμενοι από τον Α. Βελουχιώτη." Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

geia sou re kissmyarrow dimokrati..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

oi pio polloi pou skotothikan apo ton ellas itan germanotsoliades xites k atoma pou stigmatistikan apo tis topikes koinwnies ws roufianoi k ws sinergazomenoi me ton exthro.afto den to amfisvitoume.tin dimiourgia twn prwtwn eleftherwn koinniwn se apelefterwmena xwria tis elladas ipo tin epopteia tou ELLAS oute afto to amfisvitoume.tin simantiki drasi k sinisfora tou ELAS stin enopli antistasi kata tou kataktiti den tin amfisvitoume oute afti.Oson afora ton meligala sigekrimena, xeroume oi katoikoi tou ti rolo epitelesan sti diarkeia tis katoxis k den anaferome fisika sta paidia alla sti topiki igesia, tin ekklisiastiki igesia k paei legontas.me aftous etsi k allios se polemo itan afou eixe xaraktiristika taxikou emfiliou polemou..episis den xreiazete na anaferoume ton ipoulo rolo pollwn trago-papwn k diaforwn dithen patriotwn giati i istoria mas exei didaxei oti kati tetioi eina sinithws k oi megaliteroi exthroi tis patridas tous..kata ta alla ekanes mia erevna sto internet sxetika me tis praxeis tou ELAS alla gia tis praxeis tou EDES oute logos..mipos itan paidia tou katixitikou k aftoi??gia makroniso exories xountes ktl oute logos na ginete?vasanistiria astinomokratia elegxomenes zwes?fisika k den anafereis kati afou o kathenas to koita apo ti plevra pou ton volevei..opote min mas les ti tha poume sta paidia mas sxetika me to ti itan o emfilios afou ton polemo ton zoume kathe mera edw

EAM ELAS MELIGALAS