Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2008

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ...

"Αν επρεπε ή οχι να πεθανει
ο Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος,
αυτο θα το αποφασισει
η Ελληνικη Δικαιοσυνη..."


Αλεξης Κουγιας

ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2008

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα εισαι και εσυ; αληθεια; σιγα τωρα μας δουλευεις, αφου εσυ εισαι δειλος ρε τι δουλεια εχουν οι κοτες στα εξαρχεια; εσενα μονο το μπλογκ σε ενδιαφερει... βαζεις τους αλλους να κανουν επανασταση και εσυ κοιτας τον σκαι της tv και το bliss των windows.. τζαπα μαγκας... ή μηπως δε σε αφηνει η μαμα σου; χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μην αφήσεις αυτό που σε τρώει να χορτάσει

Το μόνο υγειές κομμάτι αυτής της σάπιας χώρας, είναι οι μαθητές που αντιδρούν.
Όλα τ΄άλλα κομμάτια του ζώου αυτού, είναι ήδη νεκρά εδώ και καιρό.

Τι περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη;;; Από ποιους ;
Aπό ένα σύστημα σάπιο που εκτρέφει δολοφόνους, που τους αφήνει ασύδοτους να σκοτώνουν, και τους χρησιμοποιεί όταν το ίδιο αυτό σύστημα βλέπει ότι κάποιοι αντιδρούν, όταν νιώθει ότι απειλείται η τρομοκρατία που έχει επιβάλει.
Γιατί γι΄ αυτό τους εκτρέφει αυτούς τους κρατικούς ένστολους δολοφόνους, για να σκοτώνουν ασύδοτα οποίους αντιδράσουν, και όχι για να προστατεύουν τον πολίτη.

Ποιοι δικαστές μπορούν να δικάσουν; Αυτοί που τους διορίζει στις ύπατες θέσεις της δικαστικής ιεραρχίας ο υπουργός δικαιοσύνης και η εκάστοτε κυβέρνηση ;
Αυτοί είναι οι δικαστές που ανεξάρτητα και ελεύθερα δικάζουν τους φονιάδες που η ιδία η κρατική εξουσία ανάθρεψε, και όπλισε για την προστασία της ολιγαρχίας που κυβερνά.
Αυτοί οι λακέδες και οι γλυφτες των κομματικών μηχανισμών και των κλαδικών του κάθε κόμματος, που εξαργυρώνουν την υποταγή τους με ανέλιξη στην δικαστική ιεραρχία , αυτοί θα δικάσουν;
Αυτοί δικάζουν τώρα τόσα χρόνια ;
Από ποιους δικαστές περιμένουμε να αποφανθούν για τα αιτία που όπλισαν, και οπλίζουν, το χέρι του δράστη που εκτέλεσε έναν αθώο μαθητή ; Από ποιους περιμένουμε και πάλι να δικάσουν ;
Από τον βρικόλακα δικαστή Καλούση με τις δυμετρες ορέξεις του, που εκτρέφει η άλλη εξουσία, η δικαστική εξουσία. Από την Μπουρμπουλια με τις μεζονέτες της και τις καταθέσεις της στην Ελβετία, και τα χρήματα που πήρε για να σκεπάσει την μεγαλύτερη κλοπή των αιώνων στην Ελλάδα, αυτή του χρηματιστηρίου.
Ή μήπως περιμένουμε από την φυγόδικη δικαστή Ηλία που εξαφανίστηκε, να εμφανιστεί ξαφνικά και να αναλάβει καθήκοντα δικάζοντας τους δολοφόνους μπάτσους.
Το σύστημα διαθέτει στρατιές τέτοιων δικαστών, έτοιμων όταν τους ζητηθεί, και χωρίς να τους ζητηθεί, να προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες. Ελπίζοντας ότι η πράξη τους δεν θα μένει χωρίς ανταμοιβή.
Αυτό είναι η Ελλάδα σήμερα, μια ατελείωτη δοσοληψία, σου δίνω μου δίνεις.

Τι περιμένουμε από αυτό το σύστημα, από αυτή την διορισμένη και βαθειά διεφθαρμένη δικαστική εξουσία ;

Περιμένουμε να αποδώσει δικαιοσύνη, όταν δικηγόρους όπως Ο Κουγιας τους αφήνει να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, ενώ επισκεπτόντουσαν στις 1 τα μεσάνυκτα!!! το σπίτι του δικαστή Καλούση, που είχε αναλάβει υπόθεση του, για να συζητήσουν την υπόθεση και τις αέρινες γραμμές των μοντέλων.

Και άλλων σταρ της τηλεόρασης και των δικαστικών κυκλωμάτων που τώρα έχουν και άποψη για την διαφθορά του συστήματος, τους αφήνει ατιμώρητους και εκτός φυλακής, ενώ οι ίδιοι είναι εξαρτήματα και μέρος της διαφθοράς.
Όπως ο τρόφιμος των καναλιών Μαντουβαλος, που κατέθετε στον τραπεζικό λογαριασμό, ο αθεόφοβος, του δικαστή Καλουση μερικά εκατομμύρια, είναι ακόμα εκτός φυλακής και κελαηδάει σε όλα τα κανάλια των άλλων κακοποιών της κοινωνίας, τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Τι να δικάσει λοιπόν και ποιος ;
Δικάζουν μόνο εκείνους που απειλούν το απατεωνίστικο και εγκληματικό σύστημα που έχουν φτιάξει, μονό εκείνους στέλνουν στην φυλακή, μόνο εκείνους δολοφονούν. Το κράτος, οι μηχανισμοί του, οι θεσμοί του, και τα όργανα του είναι σάπιοι, μυρίζουν σήψη.

ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΛΩΘΕΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ.

«Φῶς ζητᾶνε τὰ χαϊβάνια
κι᾿ οἱ ραγιάδες ἀπ᾿ τὰ οὐράνια...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο την συνεχή ροη των προβληματων που δημιουργουν οι κουκουλοφοροι και οπως δείχνουν δε σταματανε αποφασισα να κλείσω οριστικα την επιχείρηση φυσικα απολυω 11 εργαζομενους και παμε για βουλγαρια η Ελλάδα γλεμισε προδότες ρουφιανους και κυρίως κάπιοι για να ανεβουν στην εξουσία είναι ικανοί να καταστρέψουν τα πάντα.Τέλος αυτο δεν είναι Ελλάδα είναι ενα μπουρδέλο΄και εγω και η οικογένειά μου σε μπουρδέλο δε θέλουμε να είμαστε.Ολοι οι πολιτικοι τα ιδια σκατά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

με λιγη ψυχραιμια τελικα το παζλ του παραλογου αρχιζει κ συμπληρωνεται μπροστα στα ματια μας. διαβαστε το fovero post: "in dire straits" sto http://xasodikis.blogspot.com/

panos είπε...

εε,,καλα δεν εισαι ο πρωτος ουτε και ο τελευταιος που θα την κανει για βουλγαρια....φυγετε ολοι σας να δουμε ποιοι μενουμε και τι κουμαντο θα κανουμε

Ανώνυμος είπε...

MONO TO EYAGGELIO MPOREI NA SOSEI THN ELLADA!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΏς ΚΎΡΙΕ 2.50
ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ως ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ....ρετεριε

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στον τάφο του τύπου που έκανε το πρώτο σχόλιο