Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008

ΔΥΟ 15ΧΡΟΝΟΙ...Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ...

Δυο 15χρονα παιδια,τα οποια δεν ειχαν καν προλαβει να αναπτυξουν πολιτικη σκεψη και δραση,καταδικαστικαν απο τις αστυνομικες αρχες των χωρων τους εις θανατον...μονο και μονο επειδη ετυχε και βρεθηκαν στο λαθος σημειο...την λαθος στιγμη...
Ο μικρος Αλεξανδρος Γρηγοροπουλος απο την Ελλαδα και ο μικρος Tyler Cassidy απο την Μελβουρνη της Αυστραλια...δολοφονηθηκαν εν ψυχρω,,,καθως οι μπατσοι που τους εριξα την χαριστικη βολη,τραγιη ειρωνια,τους ειχαν περασει για αναρχικους,μπαχαλακιδες και ως ατομα με παραβατικη συμπεριφορα.

Οταν βλεπετε τα επισημα οργανα των κρατων,να αρχιζουν να δολοφονουν μικρα παιδια "κατα λαθος"...τοτε να ξερετε οτι οχι μονο κατι δεν παει καλα...αλλα οτι η κατασταση της κοινωνιας μας εχει γινει τοσο νοσηρη που δεν μπορει να επαναπροσδιοριστει...Μαθητες,φοιτητες και λοιποι αριστεροι...
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ή αυτη τη στιγμη,ειμαστε μπροστα σε μια Παγκοσμια αλλαγη...
ή ειμαστε μπροστα στη πρωτη και τελευταια
προσπαθεια μας για επανασταση.

Η ιστορια θα δειξει.

ΠΡΕΖΑ TV
12-12-2008

23 σχόλια:

fpboy είπε...

καμία σχέση το ένα γεγονός με το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κούγια αυτοι ειναι που μιλουσαν για εν ψυχρώ δολοφονια τωρα που ειναι απο εξωστρακισμο να δουμε τη θα πουνε για δειτε εδω

http://www.youtube.com/watch?v=LPfwXMg06H0

Ανώνυμος είπε...

Mhn to kaneis ayto re preza...
Mh kitrinizeis,,,
To palikaraki sthn aystraia eixe maxairia panw tou,,,
Krima einai gia ton Alex...
Mh katantas apo blogger se dhmosiografo,,,
Krima..

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, σοβαρέψου! Καμία σχέση δεν έχει το ένα περιστατικό με το άλλο!

"Tyler Cassidy is involved in a fight at family home in Northcote, and takes two knives but family members disarm him.

- Tyler leaves the house angry and upset and goes to Northcote Plaza shopping centre. He goes into K-Mart store and steals two knives, according to a witness. He slashed boxes as he left armed with the knives. Police are contacted.

9.30pm - Tyler is seen behaving irrationally with the knives in the centre carpark and goes to All Nations Park next to the shopping centre. More calls to police are made.

- Four police officers - two males and two females - arrive and try to negotiate with the boy.

- He approaches officers so they deploy capsicum spray, but it does not subdue him.

- Tyler urges police to kill him or he will kill them. He approaches one officer and a warning shot is fired. He ignores demands to back off and three of the four officers fire, killing him."

------------------

Πατερούλη Στάλιν κι εσύ ανώνυμο κωθώνι, είσαστε καραγκιόζηδες! Μόνο με απειλές ξέρετε να δουλεύετε ρε φασιστροκαριόληδες.

Τελικά τόσο "έξυπνο" πιστόλι είχε ο όμοιος σας, που σκόπευσε στον αέρα και πέτυχε στη καρδιά;

Δε ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες, χαφιέδες του Κούγια;

Ποιόν πάτε να τρομοκρατείστε ρε μουνόπανα;

FuSmOKer είπε...

Όλοι λυπούμαστε γι' αυτό που έγινε και ζητάμε δικαιοσύνη για το καθίκι απόβρασμα τον μπάτσο που σκότωσε εν ψυχρό και τον κάθε μαλάκα ανεγκεφαλο όπως αυτόν (και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ),

αλλά επειδή πάλι είσαι μονόπλευρος,
ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΤΖΑΡΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ..

Πόσοι βγήκαν να πούνε τότε "κρίμα για τον μπάτσο"..
Μάλακες νεοέλληνες..
Υποκριτές!

Ανώνυμος είπε...

fusmoker epeidi xwris na ksereis pefteis kai sy sto idio lathos..
ths agnoias...
prin vgaleis simperasmata, psaksou ligo...

http://troktiko.blogspot.com/2008/12/m_12.html

to internet ta exei ola...
alitheies kai psemmata...
mporeis na ta ksexwriseis?

FuSmOKer είπε...

Δεν μιλώ για το troktiko ούτε διαβάζω troktiko και τέτοια sites.
Ευχαριστώ.

FuSmOKer είπε...

Kαι παρεπιπτόντως εσύ πέφτεις στο λάθος να νομίζεις ότι ξέρεις το τι ξέρω ;)
Που θα μου κάνεις και μάθημα στο τι είναι άγνοια και τι όχι.
Πήγαινε στο troktiko σου και κάνε εκεί μάθημα στους τουρίστες και άσε με εμένα στην άγνοια μου.
Xωρίς παρεξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

Eνώ υπάρχουν τόσοι αυτόπτοι μάρτυρες, που περιγράφουν τον θρασύδειλο τρόπο,με τον οποίο δολοφόνησαν τον 15χρονο Αλέξη, κάποιοι μιλούν ακόμα σήμερα για εξωστρακισμό, αποκλίνουσα συμπεριφορά,λεκτικούς διαπληκτισμούς...μόνο ένας μπάτσος θα ήταν τόσο κότα σε αυτή την κοινωνία και τόσο ψυχολογικά διαστροφικός, ώστε να πυροβολήσει ένα παιδί και να σηκωθεί να φύγει.
Γι'αυτό λοιπόν σκατά στον τάφο του Κούγια και σε όσους αμαυρώνουν ακόμα μέχρι σήμερα την μνήμη αυτού του παιδιού.
Δυστυχώς είναι τόσο χοντρόπετσοι αυτοί που μας κυβερνούν, που άλλοι πάνε στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 15χρονου(Υπουργός Άθλιας Παιδείας κος Στυλιανίδης), ενώ άλλοι θέτουν στην ευχέρεια του Πρωθυπουργού την παραίτησή τους...αλλά δεν παραιτούνται!!!Αυτά τα καθίκια λοιπόν, ως γουρούνια και χοντρόπετσα,δεν καταλαβαίνουν ούτε λυπούνται ούτε νιώθουν...μόνο σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου.
Κανείς δεν υπολογίζει σήμερα τους μαθητές και τους φοιτητές και τους άνεργους και τους εργαζόμενους των 700 ευρώ.Όλοι εμείς το μόνο πόυ βρίσκουμε απέναντι μας είναι ΜΑΤ και χημικά.
Τώρα λοιπόν ήρθε επιτέλους η ώρα να παλέψουμε για όλα όσα μας έχουν κλέψει!!!
-ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ
-ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ
Ας αλλάξουμε επιτέλους το σκηνικό των ζωών μας,με ότι μέσο χρειαστεί.Μακάρι να γίνει επανάσταση με γαρύφαλλα...αλλά μάλλον για μολότωφ το κόβω.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!!!

πατερούλης Στάλιν είπε...

Αντώνη μου αν θες πιστεψέ το, αλλά δεν έχω καμία σχέση με τον Κούγια.
Ειναι ψέμματα ότι οι μάρτυρες μιλούν για σκοπευμένα πυρά ενώ η νεκροψία παρόντος μάλλιστα τεχνικού της οικογένειας, καταρίπτη τον ισχυρισμό!
Δικη και ενδεχομένως καταδίκη δεν γίνετε με ότι πιστεύουμε αλλά με ότι είναι αληθινό!
Τότε όι "αυτόπτες μάρτυρες" γίνοντε ψευδομάρτυρες και διώκοντε!
Και πάνε φυλακή! Και παίζουν την μακρυά γαϊδούρα!!!

Όσο για σένα ανώνυμε...
τα λόγια δεν πονάνε! Οι μπουνιές πονάνε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 21 00 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Nai re Paterouli oi mpounies ponane pio polu. Oi mpounies pou sou rikse o mpampakas sou otan isoun mikros, ponesane pio poli apo ta legomena tou oti telika eisai bastardos kai den exeis patera,SIGOURA.
Kai na sai kala gia tis simboules peri psevdorkias.Prosekse mh pathseis katalathos to 6 kai deis alpha kai se apoprosanatolisoun.
A kai to gala elikse mi to pieis pare kainourgio.Episis na foras pantoflitses mh kriwsoun ta podarakia sou.

Ανώνυμος είπε...

Αθήναι τη 22α Απριλίου 1967

Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως Κωνσταντίνος Κόλλιας,
τ. Εισαγγελεύς Αρείου Πάγου

“Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους μας. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός το Κοινοβουλίου, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της κρατικής μηχανής, η πλήρης έλλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας, η κακομεταχείρισις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.

Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την επέμβασιν του Στρατού μας. Η επέμβασις αύτη βεβαίως αποτελεί εκτροπήν εκ του Συντάγματος, αλλά η εκτροπή αύτη ήτο επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Πατρίδος...

Υπάρχουν βεβαίως, και ελάχιστοι εφιάλται δημαγωγοί, ασυνείδητοι καιροσκόποι και κατ' επάγγελμα αναρχικοί. Αυτοί επεδίωξαν να μας διχάσουν! Και μας ονομάζουν αριστερούς, κεντρώους, κεντροαριστερούς και δεξιούς. Επεδίωξαν να ενσταλάξουν εις την ψυχήν μας, με κάθε τρόπο, το μίσος των μεν προς τους δε. Επεδίωξαν να μας φανατίσουν και να μας εξωθήσουν εις τον αλληλοσπαραγμόν. Αυτούς τους εμπρηστάς θα απομονώσωμεν και όλοι ημείς οι άλλοι Έλληνες ηνωμένοι, θα βαδίσωμεν εμπρός την οδόν τού προς την Πατρίδαν καθήκοντος και της αρετής. Προς την ριζικήν αλλαγήν. Προς την ευημερίαν και την πρόοδον...

Προς αποτροπήν του διχασμού και της ετοίμου να εκσπάση εμφυλίου συρράξεως, η οποία ωδήγει εις αιματοχυσίαν και κοινωνικήν και εθνικήν καταστροφήν, η Κυβέρνησις προέβη εις την κήρυξιν του Στρατιωτικού Νόμου καθ' άπασαν την Χώραν. Η Κυβέρνησις δηλοί κατηγορηματικώς, ότι είναι αποφασισμένη να φέρη εις πέρας δια παντός μέσου και με ταχύν ρυθμόν την βαρείαν αποστολήν την οποίαν ανέλαβεν. Είναι αποφασισμένη να εκπληρώση εις το ακέραιον τας υποχρεώσεις της έναντι του Ελληνικού Λαού. Επικαλείται την καθολικήν συμπαράστασιν του λαού διά την πραγματοποίησιν του σκοπού της. Ζητεί πλήρη πειθαρχίαν προς τον Νόμον του Κράτους....

Η Κυβέρνησις οφείλει να προειδοποιήση κατά τον πλέον κατηγορηματικόν τρόπον, ότι οιαδήποτε αντίδρασις εις το εθνικόν της έργον τής αλλαγής, οποθενδήποτε προερχομένη, θα παταχθή πάραυτα διά παντός εις την διάθεσίν της μέσου.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τέλος η συμφωνία της Βάρκιζας.
Μετά τις μολότωφ, θα βγούνε τα κονσερβοκούτια , και όχι αυτά του ΚΚΕ, ...τα άλλα που κόβουνε !

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε φασιστοειδη και απο εξοστρακισμο να ειναι, δεν ειναι φονος??!! ημαρτον με τις παπαριες σας....ελεος....θα καλοπερασει ο ηρωας σας μπατσος στη φυλακη....εχει εκει μεσα κατι παλικαραδες που θα τους παιρνει πιπες καθε μερα για να μην τον ξεκωλιασουν......

Ανώνυμος είπε...

πρεζα KAMIA ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.Ο Αυστραλός πιτσιρικάς απειλούσε τον κόσμο με μαχαίρια.χωρίς να σημαίνει αυτό βέβαια ότι έπρεπε να τον σκοτώσουν

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Θα τα καταφέρουμε μια χαρά
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Άφησέ το καλύτερα σε ‘μας
Γιατί είμαστε σωτήρες ζητιάνοι
και τηλεκατευθυνόμενοι τσαρλατάνοι
Κλεισμένοι σ’ ένα παλιό ανάκτορο
συντάσσουμε νομοσχέδια για κάθε σου παράπονο
Ξέρω ότι είμαστε είδος υπό προστασιά
για αυτό χρειαζόμαστε στρατούς ψηφοφόρων και βουλευτική ασυλία
Χρέωσέ τα κι αυτά στο ένδοξό μας παρελθόν
Απ’ τους προγόνους μας κρατήσαμε το περιτύλιγμα
αλλά πετάξαμε το δώρο
Όμως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από την γκρίνια σου
για να αμαυρωθεί το αριστούργημά μας
Ακόμα και μετά τον Αρμαγεδδών
εμείς πρέπει να σώσουμε τον Λεβιάθαν
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την αδιαφορία σου

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Μη μας κατακρίνεις από μεμονωμένα περιστατικά
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Θα σε κάνουμε εμείς καλά
Και θα χρειάστει κάτι παραπάνω από την απογοήτευσή σου
για να κατέβει απ’ τη σκηνή το υπερθέαμά μας
Ακόμη και μετά την καταστροφή
τ’ ανήψια και τα εγγόνια μας θα κυβερνούν το έθνος
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την αδιαφορία σου

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Φαντάζομαι να σε πείσαμε πια
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς
Αν έχεις αντιρρήσεις θα σε περιποιηθούμε κατάλληλα
Κι αν σκοτώνουμε τα παιδιά σου
υπερασπιζόμαστε ότι πολυτιμότερο
τα μαγαζιά σου
Ύστερα σε αφήνουμε να κλειστείς στον ιδιωτικό σου παράδεισο
Μην παραπονιέσαι αν είναι στενάχωρος
σου εγγυόμαστε ένα πιο ευρύχωρο αύριο
Και όταν σε χρειαστούμε για να ψηφίσεις
θα σε ενημερώσουμε με διαφημίσεις
Μέχρι τότε όμως
μπορείς να εμπιστεύεσαι την αδιαφορία μας



Alf

Ανώνυμος είπε...

__Επώνυμος-Ανώνυμος__

''Δυο 15χρονα παιδια,τα οποια δεν ειχαν καν προλαβει να αναπτυξουν πολιτικη σκεψη και δραση..''

Σε βρίσκω λάθος, γιατί σύμφωνα με τον Cool-Αλέξη (Τσίπρα) οι 15-16χρονοι πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου, άρα έχουν και πολιτική σκέψη.. (όση έστω χρειάζεται για να ψηφίσουν συριζα.....)
Να ποιοι τρίβουν τα χέρια τους και κάνουν ''πάρτι'' πάνω από το πτώμα του Αλέξη.. (του Γρηγορόπουλου όχι του Cool)..

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΑΗΔΕΣ...

ΚΟΥΓΙΑΣ, ΟΝΩΣ, ...ΕΝΑΣ...

('Ηθελα νάξερα δεν έχει τσίπα, ρε γμτ.. Αλλά τί ρωτάω. Ευτυχώς, η Βατίδου γλύτωσε)

Την καλημέρα μου.

vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Φτανει κραξαμε,
καιρος να σκεφτουμε
τι θα κανουμε εμεις

myblog-emeis.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

fush, αν οι μπάτσοι δεν ήταν μπατσοι εξ αρχης αλλα ηταν αστυφυλακες τότε δεν θα υπήρχε εχθρα απέναντι τους και δεν θα τον έσπαγαν στο ξύλο...

Λυπάμαι για την παρτη του διοτι εχω και 2-3 φιλαράκια απο το σχολείο ακομη που ειναι αστυφυλακες και νιωθω...

τεσπα...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο,ΤΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΔΕ ΣΤΟΧΕΥΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΙΣΗ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΤΟ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕ Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΓΩ ΒΓΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ ,ΔΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ,ΒΓΑΛΩ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ,ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο,ΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑΝΑΤΟ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΥΡΟΒΟΛΩ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ...ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΤΟ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΑ Ο,ΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΕΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ...Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΛΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΤΑΝΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ?ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΟΒΙΔΕΣ...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ...ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΒΓΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΠΕΤΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ,Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ .ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Ο,ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ..ΑΛΛΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ...ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ....ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.