Παρασκευή, Δεκεμβρίου 12, 2008

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ....ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Γινοντα επεισοδια στο υπουργειο εξωτερικων και οι αρμοδιοι εχουν ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τους εργαζομενους να μεινουν μεσα και να δουλευουν, μαλιστα τους εχουν μοιρασει και μασκες!

Μια κοπελα μεταφερθηκε με αναπνευστικα προβληματα στο νοσοκομειο...

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
12-12-2008

12 σχόλια:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

panos είπε...

Λεει ο Πατερουλης Σταλην :Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?......Και συ ρε πατερουλη γερνης βλεπω αλλα μπατσατα,,,,Σα δεν ντρεπεσαι να λες ψεμματα οτι αποδεικνυεται οτι τα πυρα δεν ηταν σκοπευμενα...το αντιθετο αποδεικνυεται μπατσο πατερουλη,,,και ασε τους εκφοβισμους προς τους αυτοπτες μαρτυρες ,,,τερμα τα ψεμματα ,,αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε

panos είπε...

Mπατσοπατερουλη,,,το πηρες το μυνημα....?Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πατερουλη σταλιν θα σταθουμε στο μουνι της μανας σου...που αλλου??!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΥΝΙ Η ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΟΛΟ.
ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΧΑ .ΧΑ. ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΕΖΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 70 ΤΙΣ ΣΚΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

αυτοκόλλητος στόχος στα ρουχα στο μερος της καρδιας ,οπου πυροβολήθηκε ο Αλεξης,καλο φαίνεται αυτο

panos είπε...

εε..καλα αυτη την παπαρια που απευθυνετε στις αστυνομικες δυναμεις,,,,δυναμεις ???!!!!! που τις ιδες τις δυναμεις ρε μαλακα ,,,που σε οποιο site και να μπω θα δω την παπαρια σου,,,,συγουρα θασαι και συ απο αυτους τους αληταραδες που τους αρεσει να πυροβολουν παιδακια,,,,,

panos είπε...

ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΡΕ ΒΛΑΚΑ ,,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ,,,,ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ...ξερεις εσυ το γιατι.

panos είπε...

Aς μη παρασυρομαστε,,,δεν ειναι καιρος τωρα για μπλουζακια ,,τρεχουν αλλα τωρα,,,καντο εσυ και εαν αρεσει θα διαδωθει.

Ανώνυμος είπε...

Pano
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΣΦΙΧΤΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΡΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΡΕΓΟΥΛΑΡΑΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΟΥ.

panos είπε...

Ησυχα παπουλη μην μας μεινεις και σε πληρωνουμε για ανθρωπο,,