Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2008

ΑΥΤΗ Η ΒΡΑΔΙΑ,ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΩΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...

Συνεγερμος εχει σημανει αυτη τη στιγμη
στην Ελληνικη Αστυνομια,
καθως η δολοφονια του 15 χρονου στα Εξαρχεια,
εχει κανει ολες τις οργανωσεις
των αναρχικων να καταστρωνουν τα σχεδια τους,
για ομαδικες επιθεσεις μεσα στη νυχτα...
οπου και αν υπαρχει αστυνομικος στοχος...


Ηδη αστυνομικες δυναμεις
εχουν συγκεντρωθει εξω απον Ευαγγελισμο
και το Λαϊκο Νοσοκομειο...


ΠΡΕΖΑ TV
6-12-2008

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante na skotosoun 5-6 malakismena akoma mpas kai baloun mialo ta mpastardopaida

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11:15 να πεθανεις βασανιστικα πουσταρα γαμημενο σκουλικι γαμω τη μανα σου

Ανώνυμος είπε...

ante na skotosoun 5-6 malakismena akoma mpas kai baloun mialo ta mpastardopaida

προς το παρον σκοτωσαν ενα....την επομενη φορα ευχομαι να ειναι η σειρα σου παλιομαλακα απο εκπυρσοκροτηση η απο ζαρντινιερα...παντως ευχομαι να εισαι εσυ την επομενη φορα ψοφιμι..!!

Unknown είπε...

Συμφωνω οτι πρέπει να βάλουν μυαλό τα χαζά και να μήν αφήνουν κάποιους να παίζουν το παιχνίδι τους χρησιμοποιώντας τον ενθουσιασμό μικρών παιδιών.Αυτούς του ηθηικούς αυτουργούς πρέπει και αυτούς να τους εξαφανίσουν.
Θέλουν να καταστρέφουν ας καταστρέφουν του πατέρα τους της μάννα τους στα αδέφια τους στους συγγενείς του τα αυτοκίνητα και όχι αθώων ανθρώπων που με χίλια ζόρια περνάνε την κάθε ημέρα.
Ισως να έχει φυσικά πολές ευθύνες και ο μπάτσος αλλά λένε όποιος τον δεν τον τρώει ο κόλος του χτύπους δε γυρεύει.Ας ελπίσουμε οι αστυνομία να προσέχει ποιό πολύ και το κράτος να πιάσει να συλλάβει όλους αυτούς τους γνωστούς αγνώστους να τελειώνει το θέμα. Αλλά έλα που κάπιους τους βολεύει να καίνε να καταστρέφουν γήπεδα κλπ και αυτοί να βγάζουν κονδύλια να τα φτιάχνουν μετά και να οι μίζες και να κάτω απο το τραπέζι οι κονόμες.
Παιδιά όλα εσείς που κάνετε αυτά μην σας εκμεταλεύονται ΄΄ολα όσα κανετε πάλι αυτοί κερδίζουν μην πέζετε το παιχνίδι τους και χάνεται την δύναμη της αληθινής έκφρασης αγώνα ναί όχι όμως κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα εσένα αν σου επιτεθούν 50 άτομα με λοστούς και καδρόνια και έχεις επάνω σου όπλο τι θα κάνεις; Θα περιμένεις να σε σώσει ο Θεός;
'Αντε και γαμηθείτε "επαναστάτες του κώλου"

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε info απαντα μου ειλικρινα. αν μαθαινες οτι ασφαλιτες αστυνομικοι ειναι αυτοι που καινε το αυτοκινητο του καθε ασχετου τι θα ελεγες; στο λεω γιατι ημουν σε μια πορεια πριν αρκετα χρονια και ξαφνικα παρατηρω μεσα στο πληθος ενα παλιο μου συμμαθητη, που ηξερα οπως καταλαβαινεις οτι ηταν φασιστας και ειχα ακουσει οτι μετα το σχολειο εγινε μπατσος. τον παρατηρουσα λοιπον γιατι ειχα απορησει και ξαφνικα τον βλεπω μαζι με δυο αλλους να βγαινουν απο την πορεια και να βαζουν φωτια σε ενα βαν του σκαι. αυτο μπορει να σου θυμιζει και ποια πορεια ηταν γιατι μετα επιτεθηκε η αστυνομια στην πορεια και εγιναν αρκετα εκτεταμενα επεισοδια. ειλικρινα πες μου τι νομιζεις;

Ανώνυμος είπε...

preza to ti tha ginei sti diarkeia tis nixta kaneis de to kseri.
Ektos kai an goystaris na dinis mantikes simboyles gia xaodis katastasis sta malakistiria 15xronon poy ta organonoyn moynoskila sta eksarxia..

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε πουστη,ποσο καθηστερα πρεπει να σε για να τα πιστευεις αυτα...ποσο σαπιος ειναι ο εγκεφαλος σου....Ρε μαλακα..Αυτος ο 15χρονος αυριο μπορει να ναι ο γιος ρε καταστραμενε.Ανοιξε το γαμημενο μυαλο σου και μην σκεφτεσαι οπως σου παν να σκεφτεις.Και κατι αλλο,πριν πεις οτι 852(αυτος ο αριθμος ειναι μεταβλητη) 15 χρονα μαζευτηκαν μετα το φροντιστιριο για να πανε να δειρουν μπατσους με λοστους αντι να πανε για μπαλα η καφε ψαχ τω,η αν μπορεις σκεψου το.