Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2008

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣΟΕΕ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΑ...

Η εκδικηση των αναρχικων....
αρχιζει να παιρνει σαρκα και ωστα...
Σε Πολυτεχνειο και ΑΣΟΕΕ ειναι το καλεσμα
για αποψε το βραδυ,ωστε να παρουν εκδικηση
για το θανατο του 15χρονου αγοριου
απο πυρα αστυνομικου...


πρεζα tv
6-12-2008

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Tι θα πάνε να κάνουνε? Nα κλάψουνε επειδή πρόλαβανε και τον καθαρίσανε οι μπάτσοι πριν προλάνει να τους καθαρίσει αυτός και τα άλλα τσογλάνια?

Ανώνυμος είπε...

as ton prosexan oi filoi tou

Ανώνυμος είπε...

Να τον προσέχανε και η μάνα του και ο πατέρας του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες

Ανώνυμος είπε...

Μιζερια της χωρας ειναι μερικοι κωλομπατσοι που ποτε δεν προσφεραν κ ουτε προκειται να προσφερουν ουσιαστικη προστασια στον πολιτη.Γενικα το αστυνομικο σωμα προστατευει μονο τ κρατος κ κανεναν αλλον.Ειναι μαζι με το κρατος στις αυθαιρεσιες και στην καταπατηση των δικαιωματων τοσο ελληνων πολιτων οσο και αλοδαπων.Και οσο για τον Αλεξη μουνοπανα μην τον πιανετε στο στομα σας γιατι μπορει εσεις να μην εχετε ξυπνησει ακομα και δεν εχετε καταλαβει την καταπιεση.Ο θανατος αυτου του παιδιου(που ειναι μεγαλος ηρωας που τολμησε να τα βαλει με ενα οπλισμενο στρατοκαβλο φασιστα π τ εχουν κανει πλυση εγκεφαλου και που ακομη και μετα τη δολοφονια δεν το βουλωνε)εδωσε αφορμη σε εκατομυρια ανθρωπους ανα τον κοσμο να διαμαρτυρηθουν επιτελους!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???ΕΣΤΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΥ!!ΕΣΤΩ ΑΥΤΟ!!