Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

1975-2008:ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO,ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 55 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...



Ελλας,Ελληνων Αστυνομικων...
Και οι δολοφονιες αθωων πολιτων συνεχιζονται,
με την σφραγιδα της Ελληνικης Κυβερνησης,
του Κρατους και του παρακρατους...

Να σας χαιρομαστε ρε καργιολιδες...

ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2008


πηγη:dentNews

3 σχόλια:

panos είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ 'ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΘΡΑΣΥΔΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!

Ανώνυμος είπε...

mallon den ksereis oute ti simenei magas oute ti simenei leventis lipame pou eisai sunanthropos mas krima....