Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΓΚΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΗΜΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Στις 7 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με σύνθημα: «ένα κερί στο δρόμο, για την ψυχή του Αλέξη».
Την ιδια,μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη θα συγκεντρωθουν αντιεξουσιαστες και μελη της Χρυσης Αυγης,συμφωνα με τον Μακαρο...

Στις έξι το απόγευμα,
η ΚΝΕ διοργανώνει συγκέντρωση στον Πειραιά.


Στις εννέα το βράδυ, διάφορες νεολαίες θα συγκεντρωθούν στη κεντρική πλατεία στο Γκάζι, μπροστά στο σταθμό του Μετρό Κεραμεικού, με σκοπό να ενημερώσουν τους νέους με κεντρικό σύνθημα «σας θέλουμε μαζί μας». Θα ακολουθήσει πορεία προς την Ομόνοια μέσω της οδού Πειραιώς.

Ανάλογες εκδηλώσεις με κεριά, προγραμματίζονται,
το απόγευμα, σε διάφορες πόλεις της χώρας...


Μια εβδομαδα μετα τον θανατο
του Αλεξη Γρηγοροπουλου και...


ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Ο ΡΩΣΙΚΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ.

mytsoutsou είπε...

7:45 γαμω το σπιτι σου φασιστακι που ακους τις μαλακιες απο το liako.gr και σαν παπαγαλακι τις ξερνας απο εδω κι απο εκει,τα αμερικανακια Καραμανλης και Παπανδρεου αν δεν το ξερεις ειναι διορισμενοι απο τους αμερικανους και δεν χρειαζεται να ξεσηκωσουν ολο τον ελληνικο λαο για να τους υποχρεωσουν να κανουν κατι.
Ειναι ολα καλα στην Ελλαδα, εχουμε κρατος δικαιου, οι νομοι εφαρμοζονται, το κρατος δουλευει για την ευημερια του λαου και προστατευει τα συμφεροντα του, κι οι κακοι Αμερικανοι θέλουν να ρίξουν την καλη κυβερνηση του Καραμανλη η οποια με ανιδιοτελεια και αυταπαρνηση προστατευει τα συνφεροντα της χωρας.
Σκεψου πριν μιλησεις εν δυναμει τετραποδο και κοψε το λουρι που σου εχουν βαλει γιατι πριν το καταλαβεις θα σε εχουν ευνουχησει και αργα η γρηγορα θα σε στειλουν για ευθανασια.