Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Με κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και του ΠΑΜΕ, άρχισε η κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 9:30 το πρωί εμποροϋπάλληλοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι απέκλεισαν τις εισόδους πολυκαταστημάτων στο κέντρο της πρωτεύουσας επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι η σημερινή λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων,ενδεχομένως να αποτελέσει άλλοθι για την καταστρατήγηση της κυριακάτικης αργίας.

Μέλη του ΠΑΜΕ έμπαιναν μέσα σε καταστήματα και ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους ότι η σημερινή λειτουργία των καταστημάτων δημιουργεί προβλήματα στη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εάν παγιωθεί το μέτρο της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων...

Αυτο ως αποδειξη,πως καποιοι κανουν δεν κανουν διακοπες...αλλα εξακολουθουν να βρισκονται στους δρομους,
οποτε και αν παρουσιαστει αναγκη.


ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2008

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες λες ρε μαλάκα ΠΡΕΖΑ πάλι... καμιά 50αριά μαλάκες σαν και σένα βγήκαν στους δρόμους και το έκανες θέμα! Τελικά δεν είδες σήμερα επεισόδια και έχεις τρελαθεί, ε?
Πες μας που μένεις και σου φτιάχνουμε γαμώ τα επεισόδια....!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΟΥΔΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΣΕΤΑ.ΤΑ ΨΩΦΙΜΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ 50 ΑΚΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΕΜΙΖΑΝ ΕΝΑ 2ΟΡΟΦΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς οι κύριοι απο πάνω δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Θα τους ταϊζει ακόμα ο μπαμπάς τους φαίνεται. Για πάντε δουλέψτε εσείς Κυριακή να δούμε θα σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

πιτσιρικαδες εγω τους φανταζομαι,χωρις ουσιαστικη πολιτικη δραστηριοτητα!μικρα μου εγω σας ευχομαι αυτοι που κοροιδευετε,να καταφερουν να γινει ο κοσμος καλυτερος,γιατι σας βλεπω στα επομενα χρονια σας,μαζι με ολους μας να γυριζουμε μεσαιωνα στις συνθηκες ζωης μας!δεν ειστε απο αυτους που θα περνανε καλα και τοτε..αν ηταν ετσι δεν θα γραφατε τωρα εδω,καπου αλλου θα ξοδευατε τα ευρω που θα ειχατε πολλα πολλα!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΡΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΗΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΗ.ΑΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.