Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Ερε γλεντια που θα εχουμε και αυριο...

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2008

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.

ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΑΛΑ...ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.
ΝΑ ΔΟΥΛΕΩΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΝΕΡΩΝΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΧΑΜΠΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΒΡΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε εχει αγανακτησει ο κοσμος και ξεσηκωθηκε το εχεις παρει χαμπαρι?Βατοπαιδι Εφραιμ Ρουσοπουλος 28 δις στις τραπεζες και απο την αλλη νοσοκομεια σε τραγικη κατασταση συνταξιουχοι με 300 ψωροευρω νεοι των 700 ευρω που ζεις γαμω την τρελα μου?

SteWIE είπε...

Καλα κανουν και γινονται τα συλλαλητηρια.

Η απαντηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ηταν οτι πρωτα θα πρεπε να ανασταλει η αστυνομευση και η αστυνομικη βια, και επειτα τα συλλαλητηρια.

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ.ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ( ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ). ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΣΟ. ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ
ΜΒΕΕΕΕ ΜΒΕΕΕΕ ΜΒΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι ειναι πλεον υποχρεωση ολων να μας να πεταξουμε επιτελους τις ταμπελες απο πανω μας και να κατεβουμε αυριο το απογευμα στους δρομους.Πριν 4 χρονια 2 εκατ. κοσμος κατεβηκαμε στο κεντρο επειδη πηραμε το κυπελλο στο ποδοσφαιρο.Ηρθε η ωρα να παρουμε την κατασταση στα χεριας μας πλεον.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως ειστε τοσο ηλιθιοι οπυ δε καταλαβαινετε.....εαν κατεβει κοσμος αυριο τα επεισοδια θα συνεχιστουν...οι καταστροφες θα συνεχισουν...και ολοι εσεις τα προβατα που θα πατε απλά θα γινεται ασπιδα ετσι ωστε οι κουκουλοφοροι να συνεχισουν το καταστροφικό τους εργο... Και για πεστε μου ολοι εσεις οι αγανακτισμενοι...μετα απο τα τελευταια επεισοδια τι μελλον προβλεπεται για τους χαμηλομισθους? Εχετε συμβάλει ολοι σας στην καταστροφης της χωρας... ντρεπομαι για σας....εαν θελετε να κατεβειτε για διαμαρτυρία τότε να γινει ενα συλαλητηριο που θα εχει ως σκοπο την συλληψη των κουκουλοφωρων να δουν οτι κανενας λογικος ανθρωπος δε συμφωνει μαζί τους....και τοτε θα δουμε εαν όλοι αυτοι που τολμουν να λενε οτι πελευουν για την ελευθερια μας εαν θα χτυπισουν ή όχι....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ'ΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ.θΑ'ΧΕ ΔΙΤΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΑΛΛΑ Μ'ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ...

s54elas είπε...

"Καλα κανουν και γινονται τα συλλαλητηρια.

Η απαντηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ηταν οτι πρωτα θα πρεπε να ανασταλει η αστυνομευση και η αστυνομικη βια, και επειτα τα συλλαλητηρια.

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ."

Αν αυτη ηταν η απαντηση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντε να δουμε ποιανου η ποιανων πτωση θα εχουμε. Μετα απο την "Εντολη κυβερνησης προς αστυνομια. Καταστολη μεχρι τελικης πτωσης. Ποιανου πτωση? Των διαδηλωτων? Της αστυνομιας? Της ιδιας της κυβερνησης?"

οχι βεβαια των διαδηλωτων, των πολιτων που βροντοφωναζουν για τις αξιες της ανθρωπινης υποστασης, αλλα την πτωση της αστυνομιας απο το παλκοσενικο-τσαντηρι που εχει στησει εδω και χρονια και μαζι και της κυβερνησης Καραμανλη, για να μπει για τα καλα στην χρονοντουλαπα.

Η προσκληση και προκληση δοθηκε. Μπητε, η βαλτε τους, στα αστυνομικα τους τμηματα, η στειλτε τους στα σπιτια τους. Αφηστε τις διαδηλωσεις να εξελιχτουν. Ας πανε και οι ανθρωποι στα καταστηματα τους, να τα ανοιξουν, να ειναι εκει. Χωρις φοβο. Οι ανθρωποι ορμωνται απο ιδεες και οχι ξετσιπωσιες για περιουσιες.

Τσιρλα ο Καραμανλης

Ανώνυμος είπε...

545 εσυ εισαι προφανως ο ηλιθιος φιλε μου που δεν καταλαβαινεις οτι ολα αυτα γινονται για να κατεβασει η καλη μας κυβερνηση τον στρατο στους δρομους και να τους ευχαριστουμε που μας εσωσαν απο τους "κακους" αναρχικους.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΤΟY ΣΠΙΤΙOY, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΟΥΣΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΟΛΗΧΙΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΩ ΝΙΚΟ ΡΟΥΣΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΟΥ Η Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ; ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ε; ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

3:09 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΕΖΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ