Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...

Πριν λίγο, στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης στον ακηδεμόνευτο αγώνα των κατοίκων της Λευκίμμης της Κέρκυρας ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, εκατοντάδες σύντροφοι και συντρόφισσες επιτέθηκαν στο κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ επί της Πατησίων. Πρόκειται για την πλέον αρμόδια κρατική υπηρεσία που διαχειρίζεται την υπόθεση των σκουπιδιών. Το κτίριο παραδόθηκε στις φλόγες. Επισης εκδηλώθηκε επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα κινητής τηλεφωνίας της τριγύρω περιοχής.

katalipsiasoee.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2008

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ, καλέ τι άντρας!Μανιάτης κιόλας!
Θα τρελλαθώ! Τι ωραία που τα λες βρε φασιστάκο μου...

Άσε μου το τηλέφωνό σου να'ρθω από το σπίτι σου να σου κάνω γούτσου-γούτσου, να σου γαμήσω τη μανούλα και την αδερφούλα.

Και σένα βρε φυσικά! Θα σε ξεχνούσα εσένα βρε τρύπιε;

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ παγιδευμένα στον ανταγωνισμό και στο κέρδος σκότωσαν την αξιοπιστία τους και εξειδικεύτηκαν στην παραπληροφόρηση και εξαπάτηση του πολίτη, εις βάρος της δημοκρατίας. Οι δημοσιογράφοι που τόσο εύκολα κατηγορούν τα σώματα ασφαλείας για κατάχρηση εξουσίας μετατράπηκαν σε αυταρχικούς μπάτσους της γνώμης. Την ώρα του μακελειού χορεύουν οι κουφοί, έλεγε ο Γκόγια. Αυτοί που αγνοούν τελείως τι πράγματι συμβαίνει στην κοινωνία χρήζουν εαυτούς αλάνθαστους τιμητές και κριτές των πάντων, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν συμφέροντα και είναι φρουροί μιας τεράστιας οικονομικής εξουσίας, επίσης κουφής.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

9,46 se poianou to post sxoliases?

Ανώνυμος είπε...

φίλε 10,17 σχολίασα ένα μαλάκα φασίστα που τα έχωνε αλλά ως διά μαγείας το σχόλιο του εξαφανίστηκε...

πρέζα πολύ λογοκρισία έχει πέσει...

Ανώνυμος είπε...

OLA KALA.