Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2009

ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ...28 ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΩΠΑ...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος εργάτης όταν έπεσε από καλάθι εργασιών.

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Μαλακασίου στο νομό Τρικάλων και στη θέση «Συρτός», τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 28χρονος, ο οποίος με άλλους δύο εργάζονταν στην κατασκευή γέφυρας και ευρισκόμενοι σε καλάθι εργασιών σε ύψος εκατό περίπου μέτρων από το έδαφος, προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν, χρησιμοποιώντας βενζίνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη και επέκταση της φωτιάς στα ρούχα του 28χρονου ο οποίος λόγω πανικού έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι άλλοι δύο εργάτες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Ποσα ακομη πτωματα θα κουβαλησετε στη πλατη σας κυρια Πετραλια;;;
Ειστε ηθικη αυτουργος των θανατηφορων εργατικων ατυχηματων,με τη σταση που κρατατε...

ΠΡΕΖΑ TV
19-1-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ma kala re kai aytos o atheofovos
evale sto kalathi ergasias se ipsos
ekato metron fotia.Imarton pou lei k o georgiou!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε πουστη μου, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να ειναι καποιος για να βαλει φωτια μεσα σε καλαθι εργασιας για να ΖΕΣΤΑΘΕΙ?
Και καλα αυτος που το σκεφτηκε! Οι αλλοι 2 που ηταν μαζι του το βρηκαν καλη ιδεα?
Κατι τετοιοι καραγκιόζηδες ειναι τα ιδια ατομα που βαζουν μωρα στα ποδια τους την ωρα που οδηγουν το αυτοκινητο ή πανω στο τιμονι του παπακιού και αμα γινει η στραβη φταιει η κακιά στιγμή.. ρε ουστ..

Ανώνυμος είπε...

Ώπα, είπα λέω.Τι φταίει και αυτή τώρα; όποιος διαβάσει την ανάρτηση καταλαβαίνει τι έγινε.Εκτός αν είναι Ταϋλανδός.Δεν ξέρω, ρε πρέζα, αν έχεις καθόλου υπ'όψην σου από εργοτάξια αλλά εγώ που είμαι "ψιλοάσχετος" σε διαβεβαιώνω ότι πάρα πολλοί εργάτες στην κυριολέξια μαλακίζονται.Από εξοπλισμό που υπάρχει και στ'αρχίδια τους μέχρι πράξεις που είναι γιά "κρεμάλα".Τι να σου λέω τώρα!...Θέλω "σεντόνια" ολόκληρα!...Εννοείται ότι συμβαίνει και το αντίθετο δηλ. μία εταιρία κάνει ένα έργο και στο πούτσο της και τα στοιχειώδη μέτρα γιατί έχει τους "δικού της" και οι φουκαράδες θέλουν μεροκάμματο οπότε "χώνονται" παντού.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΤΑΙΡΙΑ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΕΖΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ 200€ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

kala re preza.. to kratos ftaiei pou pe8ane enas malakas??? giati gia na anapseis fwtia ME BENZINH!!! se kala8i ergasias prepei na eisai apeira kila malakas..

ante na ton efernes auton na sou ftia3ei th skeph!! paranaloma olo to spiti...

aa.. kai pou eiste.. h gata mou exese ston kanape!! TO KRATOS SIWPA!!! OLOI STOUS DROMOUS!!

DIADWSTE TO!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για πιο λόγο τα σχόλια σας για ένα συνάνθρωπό μας που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο της ξεφτίλας είναι τόσο αρνητικά.Κανείς εκτός από το νέο παιδί που έφυγε δεν ξέρει την αλήθεια.
Αν όλα αυτά τα γράφετε επειδή πότε δεν δουλέψατε σαν εργάτες, από το σαλόνι του σπιτιού σας, χωμένοι στο ζεστό σας καναπέ που ο μπαμπάς σας αγόρασε τότε πάω πάσο.
Είναι όμως ανήθικο να μιλάτε έτσι για ένα νεκρό.
Σεβαστείτε τουλάχιστον την οικογένεια του που πονά τη μάνα αυτή που έστειλε το παιδί της για δουλειά και της το έφεραν σε ένα κουτί.