Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Με ψήφους 2-1,το Συμβουλιο της Επιρατειας αποδέχθηκε το αίτημα των περίπου 100 πολιτών της Αθήνας που αντιτίθενται στην κατασκευή του εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Βοτανικού. Στις 6 Μαρτίου η ολομέλεια του ΣτΕ θα συνεδριάσει και θα ανακοινώσει την οριστική της απόφαση...
Oχι αλλη τσιμεντοποιηση στο Κεντρο της Αθηνας...
Μας επνιξαν τα εμπορικα κεντρα...

Μην ξεχνατε και πως το The Mall Athens
ειναι το μεγαλυτερο αυθαιρετο της ευρωπης...

Σε αυτες τις πρωτιες..
τα καταφενουμε παντα και ειμαστε πρωτοι...


ΠΡΕΖΑ TV
19-1-2009

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

της μάνας σου ο κώλος ρε μαλάκα πρέζα! γαμώ την αριστερά σου και την θολοκουλτουρα σου! να μη γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ, να μείνει ο βοτανικός μπουρδέλο χωματερή να κάνεις τα βραδάκια τις βόλτες σου εκεί και να "ψωνίζεις" τους αράπακλες μετανάστες που σου σκίζουν τον κώλο!

ουστ μαλάκα κομπλεξικέ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΙΝΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΡΟΥΡΑΚΙΑ, Ο ΠΑΟ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Μάρκος είπε...

Καταρχήν, για να δεις πόσο άσχετος ή εγκάθετος είσαι, η προσφυγή έγινε για το Εμπορικό του Βωβού. Εσύ πανηγυρίζεις όμως για το ότι δεν θα γίνει το γήπεδο. Τόσα ξέρεις τόσα λες βέβαια. Κάποιοι128 κάτοικοι του Κολωνακίου και της Εκάλης, καθώς εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ποσοστά άνω του 20%, καθώς και 2 κάτοικοι του Βοτανικού, υπέγραψαν την προσφυγή. Κι έτσι η ο Βοτανικός θα παραμείνει μέσα στη βρώμα επειδή το θέλησαν κάποιοι βρωμιάριδες. Το ότι πάνω από 2 εκατομμύρια αθηναίων ήθελαν την ανάπλαση, δεν ενδιαφέρει κανέναν προφανώς...

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ!

Ανώνυμος είπε...

Re malaka preza, esena diladi sou aresei o Botanikos etsi opws einai, mesa sta skoupidia kai ta skata??? Oxi pes mas!! Sou moiazei gia "pneumonas prasinou"? Pes mas giati tha mas trelaneis teleiws! Otan o Kokkalis ekane to liwmeno eipes tipota h ekanes toumpeki???

Ανώνυμος είπε...

πες μας το ονοματάκι σου ρε κορμοράνε, να ρθούμε από κει να πιούμε κανένα ποτό. στράκο, φουστάνατε.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κότες "αριστεροί" κ "επαναστάτες" του κώλου!! Πρέζα btw το δέντρο δεν το κάψανε οι τσάτσοι σου, κλάψε μαλάκα! Κλάψε!

Η Πανάθα θα κάνει γήπεδο θέλουν δε θέλουν κάτι τσουτσέκια σαν την αφεντιά σου και τον loverboy σου τον Αλέξη...

Laplace είπε...

Πρεζα εχεις χασει την οποια 'αντικειμενικοτητα' ειχες με αυτην την τυφλη σου στηριξη στον ΣΥΝ

λες κ εισαι στρατιωτης του ΣΥΝ κανεις..

δεν μας ειχες συνηθισει ετσι!

αφου δεν το ξερεις το θεμα,τι ασχολεισαι?

ξερεις τα συμφεροντα του τσιπρα κ των 132?ξερεις τον ρολο της κατασκευαστικης του πατερα του τσιπρα στο πολυκεντρο της πειραιως ?

ξερεις για τις σχεσεις κροκους τσιπρα?

ΟΧΙ προφανως..

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΡΕΖΑ!
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ρε πρέζα, ποσο την πουλάς τη μάνα σου ρε στράκο? εμαθα από κάτι πακιστάνια οτι κάνει δυνατά τσιμπούκια

vetdino είπε...

Μεγάλε πρέζα της αναρχί(δι)ας και των μπαχαλάκιδων, ψάξε λίγο τον αρχηγό σου και τις σχέσεις του με κατασκευαστικές εταιρείες και γενικά τους νταβατζήδες της διαπλοκής κι άσε τα σοβαρά θέματα για τα μεγάλα παιδιά!!

Στο λέω φιλικά λοιπόν γιατί έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα τα οποία προφανως αδυνατείς να κατανοήσεις κιόλας!

υγ: να υποθέσω, όπως γράφουν λιγότερο κομψά κάποιοι πιό πάνω πως σου αρέσει η περιοχή Βοτανικού/Ελαιώνα όπως είναι σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι η διοίκηση του ΠΑΟ να σοβαρευτεί και να φτιάξει τελικά το γήπεδο στη φυσική μας έδρα.
Καθόμαστε και ασχολούμαστε τόσο καιρό με τους κορμοράνους και τα κατασκευαστικά όνειρα του Τσίπρα.Χάθηκε πολύτιμος χρόνος από μαλακίες. Κάτι τελέυταίο:
Όλοι αυτοί που ασχολήθηκαν με τον τρομερό βιότοπο του Ελαιώνα (σκουπιδότοπος κατ'εμέ), μακάρι να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία και για τις αυθαιρεσίες (και τις αποφάσεις του ΣτΕ) κατά την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Τότε ο ΣΥΝ που ήταν?
Τριφυλλάρα σημαίνει Λεωφόρος...

Ανώνυμος είπε...

Kati tsoutsekakia, pou mexri tora vrizane ton Preza, fonazan gia ton nomo, gia tin taxi, gia ta magazia pou spane, gia tin kakomoira tin astinomia pou gia na ta vgalei pera spaei kana kefalaki kai skotonei kana pedaki, ola gia na sosei tous noikokiraious, tora exegeirontai kata enos dikastiriou...Kai malista, epeidi ethixe tin omada tous, kai ton k. Vovo...ti sou einai i zoi...

Ανώνυμος είπε...

poly sosti i apofasi tou dikastiriou.na ginei to gipedo horis mall.na doulepsoun kai oi foukarades oi mikrokatastimatarhes kai na ginei parko i ypoloipi ektasi i proponitikoi horoi

Ανώνυμος είπε...

ναι η διαφορά όμως είναι πως τα 132 τσουτσέκια που προσέφυγαν κατά της διπλής ανάπλασης (νόμος του Ελληνικού κράτους) είχαν προσφύγει και κατά του γηπέδου! και στο κάτω κάτω για να γίνει το γήπεδο χρειάζεται χρηματοδότηση, ποιός θα τα βάλει τα λεφτά; ή μήπως ο παναθηναικός έχει κόκκαλη που τα έφτιαξε με το πασοκ και έχτισε το κοκκαλισκάκι με τα λεφτά του ελληνικού λαού!!!!! πληρώνετε μαλάκες!!!

φυσικά χρειάζεται ΚΑΙ εμπορικό κέντρο (που θα έχει μέσα μικρομεσαίες επιχειρήσεις)!!! το πρόβλημα του αρχηγού σας είναι που δε συμμετέχει η κατασκευαστική του μπαμπά του στο έργο! επίσης το εμπορικό θα αναβαθμίσει την περιοχή που σήμερα είναι ενας ελεηνός σκουπιδότοπος...

και κάτι ακόμα, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υποχώρησε ήδη 2 φορές, και από τη Λεωφόρο και από το Γουδί... τρίτη φορά ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!! στην τελική δίνουμε κοτζάμ λεωφόρο!! το πιό ιστορικό γήπεδο της χώρας για να γίνει χώρος πρασίνου!!

υγ: γαμώ τους κορμοράνους σας ρε ρεζίλια!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.flickr.com/photos/14676940@N04/2234076809/sizes/l/

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ-ΕΛΑΙΩΝΑ. ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΙΟΤΟΠΟ ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ! ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΒΡΩΜΟΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ENΩ ΕΣΥ ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗ ΨΟΛΗ 8Α ΤΗ ΤΡΩΤΕ ΠΑΛΙ...ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...south division hooligans

Ανώνυμος είπε...

Eides pwlhsh to ghpedo toy PAO? Mwre mpravo endiaferonta o neoellhnas. Ok paidia, mhn ton fate to anthrwpo. Den san 3anathigoume thn omada!

Ανώνυμος είπε...

mporeitai na mou peite POSA KILA MALAKES eine aftoi oi panathinaikoi pou vrizoune tous pantes kai idiaitera ton SYRIZA (les kai i aitiia tou kakou se afto ton mpourdelotopo eine aftoi)Re MALAKES VAZELOI apo pou kai os pou o Votanikos apotelei fysiko xoro gia mia endoxi omada opos o panaithanikos? Re MALAKES VAZELOI me tis paparies pou grafetai AMAVRONETAI TIN DOXA TOU PANATHINAIKOU KAI OLON AFTON POU EXYSAN AIMA KAI IDROTA GIA AFTIN TIN OMADA
Re MALAKES VAZELOI ti ftaiei o Kokkalis kai o Olympiakos an i omada gia para pola xronia (kai mexri simera)diefthineto apo tin MALAKOOIKOGENEIA TON VARDINOGIANNEON?
Alla opos panta akolouthoume tin prosfili methodo OTI GIA OLA TA KAKA FTAINE PANTA OI ALLOI(KOKKALIS KAI OLYMPIAKOS,SYRIZA KAI OLOS O YPOLOIPOS NTOUNIAS)
Xypnate MALAKES

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι απέιρως που είστε τόσο πορωμέμοι...και με το κλωτσόσφαιρο! καραεπαναστάτες και ελληναράδες μου...σοβάρα μιλάω!...και από αύριο επιτέλους θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα γιά μένα γιατί ξεκαθάρισα κάποια πράγματα που δεν ήμουν σίγουρος! (δεν χρειάζεται και να καταλάβεις φιλαράκο, έχω γράψει και αλλού)...Από αύριο, που θα συνεχιστεί αυτό το απίστευτο ξέσκισμα σε όλους τους τομείς να ξέρεις ότι δεν θα συμπάσχω μαζί σου, μαλάκα ψευτοεπαναστάτη και κοπρόσκυλο ελληναρά...μακάρι να είχε τον χώρο να σου έγραφα όλα αυτά που θέλω αλλά στ'αρχίδια σου θα μου πεις!...ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ , ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ (αν έχεται!), ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΚΩΛΟΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ, ...ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ...και δεν είναι ευχή ενός σκατόψυχου αλλά πλησιάζει μέρα με τη μέρα και εσύ όλο νομίζεις άλλα πράγματα...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!...(Σε ευχαριστώ ρε πρέζα γιά την φιλοξενία, στ'αλήθεια σ'ευχαριστώ...άντε και γαμηθείτε...)

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε την υπέρτατη υποκρισία από τους 132 αργόσχολους ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών παρατρεχάμενων του κου Τσίπρα.
Ιδού οι "μονιμοι" κάτοικοι Ελαιώνα και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τοποθεσίες των κατοικιών τους:

http://magicrobot.blogspot.com/2009/01/blog-post_19.html

Ανώνυμος είπε...

9.44
ANTE ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Άντε και γ.μηθήτε ρε ποδοσφαιρόσκυλα βλακόμουτρα μπαζόκαβλοι.Για κακή σας τύχη το γήπεδο θα γίνει, γιατί πάνω στο τομάρι σας στηρίζεται αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.Και χωρίς την πρέζα σας που λέγεται ποδόσφαιρο δεν θα αντέχατε ούτε μιά μέρα το πήδημα που σας ρίχνει το κράτος.Και χωρίς τα κορόιδα των 500 ευρώ που παίζουν τα τελευταία τους ευρώ στο στοίχημα, δεν θα υπήρχαν τόσα κομματόσκυλα με τα Μερσεδέ και τα Καγιέν.
Ομαδάρα γάμα τους, τους ηλίθιους οπαδούς σου!!!

Ανώνυμος είπε...

gamo tin roz ''aristera tu kolu ke ton pustidon turkofilon ke tin putana tin mana tu tsipra

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΟΤΕ ΟΧΙ 30000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 100000.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ.