Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2009

ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ...

Σε αναγκαστική άδεια 6 ημερών υποχρέωσε όλες τις καμαριέρες η διεύθυνση του ξενοδοχείου «Ακροπόλ», ιδιοκτησίας Δασκαλαντωνάκη, τις οποίες μάλιστα και αντικατέστησε για το διάστημα της άδειας, με καμαριέρες από εργολαβικό συνεργείο!
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου ομολόγησε κυνικά στους συνδικαλιστές ότι οι άδειες δόθηκαν γιατί δεν υπάρχει δουλειά στο ξενοδοχείο, καθώς και ότι αν και μετά το τέλος των αδειών συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα πάρει και άλλα μέτρα. Σημειώνεται, ότι - εκτός όλων των άλλων - η κατάτμηση της κανονικής άδειας απαιτεί άδεια από την Επιθεώρηση Εργασίας που η διεύθυνση του «Ακροπόλ» δεν έχει πάρει.
Κυρια Φανη Παλη Πετραλια,ποια η γνωμη σας για την παραπανω εργοδοτικη αυθαιρεσια-παρανομια;;;;
Θα υπαρξει καποιος απο αυτη τη γαμημενη κυβερνηση που να ασχοληθει με τις καταγγελιες των εργαζομενων;;;

ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aytos den exei gampro to sosialhsth sifoynaki

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λετε βρε παιδια?Ποιος ασχολειτε με τους εργαζομενους?Ειδικα στο ξενοδοχειακο τομεα μας εχουν αφησει στο ελεος καθε θρασυτατου!Φταιμε και εμεις, ομως οταν τελικα θελησουμε να εναντιωθουμε σε καθε παρανομια ,δεν υπαρχει καμμια ελπιδα!Η επιθεωρηση εργασιας υπαρχει μονο σαν ιδεα!Πρεπει να εχεις την αντοχη να φωναζεις απο το πρωι ως το βραδυ και να απειλεις για να κανουν την δουλεια τους!!!!!