Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2009

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΑΥΓΓΕΛΙΣΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ...ΥΠΟΠΤΟΙ...ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει, από τις 23 Δεκεμβρίου, στην Εντατική Μονάδα του «Ευαγγελισμού» η συνδικαλίστρια, γενική γραμματέας της Παναττικής Ενωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ) Κωνσταντίνα Κούνεβα. Η 44χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στις 12.10 το βράδυ, επιστρέφοντας από τη δουλειά της δέχθηκε επίθεση σε δρόμο των Α. Πετραλώνων, πιθανόν από δύο αγνώστους, οι οποίοι της πέταξαν οξύ (βιτριόλι) στο πρόσωπο και στη συνέχεια, αφού την ακινητοποίησαν, την ανάγκασαν να το καταπιεί.Η Κωνσταντίνα από την άνανδρη και πρωτοφανή αυτή επίθεση έχει ήδη χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, οι γιατροί παλεύουν για να σώσουν το άλλο, ενώ βλάβες έχουν υποστεί ζωτικά της όργανα από την κατάποση του οξέος.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς και από ποιους έγινε η επίθεση, αφού η ίδια δεν είναι σε θέση να μιλήσει και να περιγράψει τις συνθήκες του περιστατικού. Η Αστυνομία έχει αρχίσει τη διενέργεια έρευνας παίρνοντας καταθέσεις τόσο από συγγενικά της πρόσωπα όσο και από πρόσωπα του εργασιακού και συνδικαλιστικού της χώρου.

Συνάδελφοί της υποστηρίζουν ότι πριν από την επίθεση η 44χρονη γυναίκα είχε παρατηρήσει ότι κάποιοι την παρακολουθούσαν, ενώ λάμβανε και απειλητικά τηλεφωνήματα. Δεν είχε δώσει όμως ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα προέβαιναν σε αυτή την πράξη...

Πολλοι απο τους συναδελφους της,κανουν λογο,οτι η επιθεση εγινε απο την ΟΙΚΟΜΕΤ Α.Ε,εταιρεια στην οποια δουλευε τα τελευταια χρονια...νω για μια διαβολικη συμπτωση,δεν εχει γινει προς το παρον καποια ερευνα στα αφεντικα της...

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ελληνικη αστυνομια οταν δολοφονηθηκε ο αλεξης απο το τερας κορκονεα δεν βγηκε να ρωτησει πορτα πορτα αν υπαρχει καποιος μαρτυρας. η ελληνικη αστυνομια βγηκε πορτα πορτα να ρωτησει για μαρτυρες που αφορουσε τον πυροβολισμο εναντιον του μπατσου.
η ελληνικη αστυνομια κινητοποιει τα παντα για την απαγωγη του εφοπλιστη, αλλα δεν ενδιαφερεται για τη βαρβαρη επιθεση σε μια αξιοπρεπη γυναικα.
για αλλη μια φορα σκατα και σκουπιδια στους μπατσους

Ανώνυμος είπε...

malaka preza monos sou ta grafeis,monos sou ta les,monos sou t akous...kai ta sxolia monos sou ta kaneis...ahdia katantises pia!!!

Ναπολέων είπε...

Εγω παντως τα διαβαζω και τις περισσοτερες φορες αργω πολυ να τα δω στα καναλια η δεν τα βλεπω καθολου

Ανώνυμος είπε...

καλα αν περιμενουμε να κινητοποιηθει η αστυνομια για την κ.Κουνεβα σωθηκαμε... αισχος μονο αυτο...