Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΕΤ...

Σύμφωνα με το δελτίο ελέγχου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας διαπιστώθηκε ότι:

1. Μία εργαζόμενη της ΟΙΚΟΜΕΤ απασχολούνταν σε ώρα που σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας έπρεπε να βρίσκεται στο μισάωρο διάλειμμα.

2. Τρεις από τους περίπου 15 εργαζόμενους της ΟΙΚΟΜΕΤ δήλωσαν ότι δεν τους είχε καταβληθεί το ημερομίσθιο των εξαιρέσιμων ημερών (δηλαδή δεν είχαν πληρωθεί κάποιες γιορτές ή αργίες όπως θα έπρεπε).

3. Σ' έναν εργαζόμενο δεν χορηγήθηκε κατά την εξόφληση των αποδοχών εξοφλητική απόδειξη με ανάλυση των καταβαλλόμενων αποδοχών.

4. Από το παρουσιολόγιο που τηρείται στον ΗΣΑΠ, στο τμήμα πλυντηρίου, διαπιστώθηκε ότι έξι εργαζόμενοι, την εβδομάδα 12/01/2009 έως 18/01/2009, είχαν απασχοληθεί έξι μέρες (εξαήμερο) ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα εργασίας, που κατέθεσε η ΟΙΚΟΜΕΤ στην Επιθεώρηση Εργασίας, έπρεπε να απασχολούνται πέντε μέρες (πενθήμερο).

Για τις παραβάσεις αυτές καλείται η ΟΙΚΟΜΕΤ να δώσει γραπτές εξηγήσεις προς την Επιθεώρηση Εργασίας σε πέντε εργάσιμες ημέρες.

Με αλλα λογια να αγαπιομαστε...
Την στιγμη που η Κωνσταντινα Κουνεβα,εργαζομενη και συνδικαλιστρια στην εν λογο εταιρεια χαροπαλευει,μετα απο επιθεση που της εγινε με βιτριολι απο αγνωστους...δεν εχει ανοιξει μυτη στην ΟΙΚΟΜΕΤ...ουτε και φυσικα εχει γινει καποια ερευνα,παρολες τις αντιδρασεις των εργαζομενων...
Τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ καταλαβετο μονο εαν μας αδειασουν την γωνια και φυγουν θα σταματηση αυτη η κατασταση.Εχουν ξεσαλωσει ειναι ικανοι για οτι το χειροτερο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να τους κάνουμε να αρχίσουν σιγά σιγά να νοιώθουν όπως νοιώθουν και οι εργαζόμενοι????
Λίγο αβολα ας πούμε, λίγο τον κινδυνο, λίγο ανασφάλεια, λίγο τον φόβο για το αύριο...
Γιατί τα συναισθήματα αυτά να υπάρχουν μόνο στη μία πλευρά??
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, ΛΟΚΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ, Η ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ??
ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ??

silentscream