Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Παράνομη και αντισυνταγματική είναι η κοπή των δένδρων στο παρκάκι των οδών Κύπρου και Πατησίων στα Πατήσια, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Δασών της Περιφέρειας που είχε κοινοποιηθεί στον Δήμο Αθηναίων στις 10 Μαΐου 2007, αλλά καταπατήθηκε με τη χθεσινή βαρβαρότητα. Αφορούσε την αίτηση υλοτομίας δασικών δένδρων για να κατασκευαστεί υπόγειο γκαράζ.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο, αναφέρεται: «Είναι ανεπίτρεπτος η μεταβολή χρήσης και αλλαγής προορισμού της έκτασης των 2.021 τετραγωνικών, διότι είναι αντίθετη στο άρθρο 24 του Συντάγματος και στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας. Μετά τα παραπάνω δεν εγκρίνουμε ούτε την υλοτομία οιουδήποτε δασικού δένδρου, ούτε και την απομάκρυνση ή καταστροφή της βλάστησης καθ' οιονδήποτε τρόπο. Σε περίπτωση δε που επιχειρηθεί ανεπίτρεπτος μεταβολή του προορισμού και της χρήσης της έκτασης, η Υπηρεσία μας ως οφείλει θα διενεργήσει τα προβλεπόμενα εκ του νόμου».


Τι εχεις να πεις για τα παραπανω Νικητα Κακλαμανη μας;;;
Απο ποτε οι Δημαρχοι ειναι υπερανω των νομων και του ιδιου του Συνταγματος;;;

ΠΡΕΖΑ TV
27-1-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο dj που συνελήφθη για την πορνογραφία και το εμετικό υλικό με βρέφη 6 μηνών είναι ο ΑΡΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΑΝ που ήταν σε κέντρο στην ΜΥΚΟΝΟ.

Στο κύκλωμα είναι και ο μηχανικός Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Σπύρος Συμεωνίδης, επίσης μηχανικός, ο γιατρός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης και ο επιχειρηματίας Φαίδων Χασιώτης.
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον: Τι θα κάνει το δασαρχείο δηλαδή? Ποιά είναι τα προβλεπόμενα εκ του νόμου? Για να δούμε... Αν δε γίνει τίποτα, τότε είναι όλοι στο κόλπο. Επίσης, το θέμα δεν είναι να κοπεί ένα πρόστιμο, να πληρωθεί και να συνεχιστεί το έργο. Το θέμα είναι να κοπεί το πρόστιμο και να υποχρεωθεί ο δήμαρχος να πληρώσει απο την τσέπη του την ανάπλαση και τη δενδροφύτευση του πάρκου!!! Και βεβαια χωρίς να συνεχιστεί το έργο!!!

Αυτή είναι δικαιοσύνη. Όχι για τη μαλακία του δημάρχου να πληρώσει ο δήμος, δηλαδή όλοι εμείς!!! Τη μαλακία του δημάρχου να τη πληρώσει ο ίδιος!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και άσχετος είσαι και μαλάκας που τρως αμάσητα όσα σοθ προσφέρει στο πιάτο ο ΣΥΡΙΖΑ.. Με νομολογία του ΣτΕ έχει ξεκαθαριστεί ότι σε οικόπεδα εντός σχεδίου πόλης και μέσα στον αστικό ιστό, το δασαρχείο δεν έχει κανένα λόγο. Τις πααπαριές που λές να τις παραδέχεσαι..

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του οτι είσαι παπάρας και δεν ξέρεις πού πάνε τα 4, δεν το ψάχνεις και λίγο. Άμε ψάξε το και μετά έλα πες μου για το ΣτΕ και για τις μαλακίες που λες.

Ακόμα και να ισχύει αυτό που λές, για την ταμπακιέρα θα αναφέρεις τίποτα ή είσαι λόγια της πούτσας μόνο? Συμφωνείς μωρή λουκριτία με το κόψιμο?