Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2009

ΤΩΡΑ...ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ...ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...

Σε μία νέα κίνηση που αυξάνει ακόμα περισσότερο την αστυνομική παρουσία και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, προχώρησε η ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τον ΗΣΑΠ. Μετά τους ειδικούς φρουρούς που έλεγχαν τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, σχεδόν με την έναρξη της λειτουργίας του, πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν πλέον και στους σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας προχωρούν σε... εξακρίβωση στοιχείων των επιβατών, προκαλώντας έτσι αντιδράσεις σε όσους υπόκεινται σε αυτούς τους ελέγχους. Για παράδειγμα, χτες, σύμφωνα με πληροφορίες, τέτοιος έλεγχος έγινε στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας όπου όποιος περίμενε στην αποβάθρα και δεν είχε μαζί του ταυτότητα, προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων στο αστυνομικό τμήμα.

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
14-1-2009

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά, τι νομίζατε ρε κοθόνια?...ότι είσται ελέυθεροι να πηγαινοέρχεστε όπου σας καπνίσει??...θα επιβληθεί κλίμα φόβου, θα σας κάνουμε να βλέπεται αστυνομική στολή και να σας πιάνει κρύος ιδρώτας,θα αισθάνεσαι ένοχος ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα [και αυτό είναι και το πιό βασικό μας μέλημα]...άρωμα από τα παλιά!...αναμνήσεις!...!happy!new!fear!

o βασιλιάς του δάσους είπε...

xronia pola stin politismeni evropaikia ellada...
imaste ipo katoxi re! ! !

pesta preza...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν ρε ... δεν βλέπω που είναι το κακό! Αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας ρε πιθίκια , να επιβλέπει για την δικιά μας ασφάλεια την κάθε πόλη! Η αστυνομική ταυτότητα επιβάλετε για πολλούς λόγους να είναι πάντα μαζί μας!
Για παράδειγμα αν πάθεις κάποιο ατύχημα , από που θα σε γνωρίσουν ?
Ή μπορούν να αναγνωρίσουν τον κάθε εγκληματία που κάτι έχει κάνει .. αλλά όλοι εσείς που σας χαλάει αυτό κάτι θα έχετε κάνει , γαμώ την αναρχία σας! Στην φάκα όλα τα σκατά ρε...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε ΠΡΕΖΑ σβήνεις ότι δεν σου αρέσει? Ρόμπα είσαι ρε ...!

Ανώνυμος είπε...

Μην δίνεται σημασία στο πρώτο μήνυμα , ο ΠΡΕΖΑΣ το έχει γράψει για να φαίνεται ότι το έγραψε αστυνομικός!
Θέλει να φυτιλιάσει την κατάσταση για επεισόδια αύριο!
Μην ψαρώνετε με τις ασυναρτησίες που γράφει ... μόνος του τα λέει , μόνος του απαντάει!

Religious Pagan είπε...

Kala kanoune,
toulahiston na xeroume poios einai lathreos, poios einai proin empristis, apagogeas, dolofonos, makakas klp.
Se periptosi pou kanoune kapoia zimia sto metro, syntagma, omonoia athina, ellada, i sto spiti tou kathenos mas.

Ehoume katantisei tetartokosmiki hora eglimatikis xeftilas.

Afiste tin astynomia na kanei tin douleia tis kai meis tin dikeia mas.

Ανώνυμος είπε...

de nomizo oti ftani na ise vlakas gia na ipostirizis tin astinomia. mallon prepi na ise kai aderfi kai na goustaris mpatsous

Ανώνυμος είπε...

αδερφες ειναι οσοι κρυβονται πισω απ τις κουκουλες. κι οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι κομπλεξικος!

Ανώνυμος είπε...

milas gia tous koukouloforous mpatsous? allios kompleksikos ise esi

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ,ΟΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ,ΚΑΝΑ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ(ΕΔΩ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ ΠΡΕΖΑ ΤV αν κρίνεις από τα σχόλια που λαμβάνεις αυτός ο Λαός μάλλον επιθυμεί να τους γ____ει κάποιος όλη την ώρα, Α ρε μάγκες πάντα θα χρειάζεστε προστάτες σαν τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

Religious Pagan είπε...

Provokatoriki hydaiologia gia na ginete syzitisi kai havales.
Pantos i astynomia tha anakampsi kai na doume ti tha kanete.

Kai tautotites tha dosete kai video tha sas travixoune kai xylo tha fate kai stin filaki tha katantisete.

Koitaxete na ergasteite kai na konomisete kanena difrago giati tha sas faei i peina.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να επικροτώ φυσικά σε καμμία περίπτωση, και χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τα "παιδιά" που χαίρονται και πανηγυρίσουν για την καταστολή και μιλάνε για κρύους ιδρώτες...να θυμήσω ότι κρύος ιδρώτας επίσης θα πρέπει να έλουσε τους αστυνομικούς που ήρθαν απέναντι απο τα πολυβόλα τις 2 φορές.
Μην λέμε κι ότι θέλουμε.Δεν πρέπει να ήταν και πολύ ευχάριστη εμπειρία....
Για να καταλήξω.Μήπως η βία γεννήσει χειρότερη βία και μπούμε σε έναν ατελείωτο "κύκλο αίματος"που θα έλεγε και ο κος Τράγκας ?

Ανώνυμος είπε...

Ουπς συγγνώμη ρε παιδιά.Νόμιζα οτι μπηκα στον πρέζα.Μάλλον χάλασε το μηχάνημα και με έβαλε στο indymedia

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΠΣ ! Παρακαλούμε ! Περάστε έξω τώρα....
Ά και πού΄στε ! Για το site του "στόχου" όλο ευθεία, και στο τέλος του διαδρόμου δεξιά.
Μυρίζει σκατίλα απόξω θα καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 4.53 είσαι σέρλοκ χόλμς!...με βρήκες!...μόνο, που δεν είμαι ο πρέζας!!!...ωχ! δηλ. ο τρόπος γραφής μου, μοιάζει με του πρέζα? τώρα αυτό είναι καλό ή κακό??...τέλος πάντον μάλλον δεν κατάλαβες, εσύ και κάποιοι άλλοι το νόημα του σχόλιού μου...μόνο εμετό μου φέρνουν μερικές πράξεις των αστυνομικών ή μπάτσων...τώρα αυτό με τοποθετεί αυτόματα σε συγκεκριμένο "χώρο"???...οκ, αν αυτό σε βολέυει εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!...σας ομιλεί ο 4.12!!!...boinnng!

Ανώνυμος είπε...

γιατι να μην μπορω να καταλαβω που σας ενοχλει το τσεκάρισμα απο καιρου εις καιρο απο κάποιον και που τελικα μονο η αστυνομια εχει δικαιωμα να κανει. Τοσοι εγκληματιες κυκλοφορουν , τοσοι παρανομοι, η σαρα η μαρα και το κακο συναπανημα. αλλωστε αυτος που δεν εχει κατι να κρυψει τι ζορι τραβαει???αυτος παλι που λεει την γνωμη του γιατι δημοκρατια εχουμε δεν ειναι εγκληματιας αρα που ειναι το κολλημα σας ρε παιδια για να καταλαβω