Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ INTERNET...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...

Ερωτηση του ΛΑΟΣ:

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και το Πολυτεχνείο Πατρών, φιλοξενούν ηλεκτρονικώς, στον server πουδιαθέτουν, (Net block owner : National Technical University of Athens), τις ιστοσελίδες, του έξωθεν προερχομένου Indymedia (Athens.Indymedia.org & patras.Indymedia.org). Τα ερωτήματα που αμέσως προκύπτουν είναι πολλά και πιεστικά!

Οι κ.κ. πρυτάνεις, είχαν γνώση, ότι φιλοξενούσαν αυτές τις ιστοσελίδες; Αν όχι, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν, εφόσον δεν γνωρίζουν, τι ακριβώς συμβαίνει, στα ιδρύματα που προΐστανται. Αν πάλι ήσαν γνώστες και δεν έπραξαν απολύτως τίποτα, είναι ουσιαστικά συνένοχοι των προκληθεισών βαρβαροτήτων. Ύστερα ποιοι είναι οι υπεύθυνοι διαδικτύου των δύο ιδρυμάτων, ποιοι είχαν την ευθύνη της φιλοξενίας των ξένων ιστοσελίδων, στους server του Ε.Μ.Π. και του Πατρών; Με ποια άραγε κριτήρια επελέγησαν αυτές οι ιστοσελίδες, αλλά και υποστηρίχθηκαν οικονομικώς; Άλλωστε ήταν γνωστό «τοις πάσιν» ότι οι ιστοσελίδες αυτές υποδαυλίζουν σταθερά την βία, τους βανδαλισμούς και την δημιουργία κλίματος αναρχίας...

Ερωτάται

1. Εάν δεν παρασχεθούν συγκεκριμένες και πειστικές εξηγήσεις από τους πρυτάνεις και τους αντιπρυτάνεις, τότε όλοι οι έμποροι, ιδιώτες και καταστηματάρχες, που κατεστράφησαν οι περιουσίες τους, σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, δικαιούνται να προχωρήσουν, σε μηνύσεις κατά του Ε.Μ.Π. και του Πατρών, διεκδικώντας αποζημιώσεις;
2. Εφόσον έκαναν χρήση της καλύψεως των δύο Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, πώς θα αποκαλυφθούν οι «γνωστοί-άγνωστοι», που «κινούν τα νήματα», πίσω από τις δύο ιστοσελίδες;

Με αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Μεχρι και η κουτση μαρια που ξερει ελαχιστα πραγματα απο internet,γελαει με τα χαλια τους...
Κυριοι του ΛΑΟΣ,αγαπητε Μουμπουκο και λοιπα αρκοδεξια μπουμποκια του Μεγαλου Πευκου...οι κουκουλοφοροι που κατεστρεφαν καταστηματα και περιουσιες εργαζομενων,ηταν οπως ειπε και προεδρος τους κομματος σας,αστυνομικοι οι οποιοι φοραγαν κουκουλες εκτελωντας ετσι εντολες της πατριδας...
Συνεπως...γνωριζοντας αυτο...δεν καταλαβαινουμε που αποσκοπει η ερωτηση σας...

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2009

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΣΥ ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ...ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ SITE ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ????ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ....

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αγίου Δημητρίου 77 στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες περιοίκων δύο άτομα που κρατούσαν πιστόλια και χειροβομβίδα πήραν τα χρήματα αλλά στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο άτομα.
Οι δράστες νωρίτερα τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου ένα ακόμα άτομο μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας.
Στη διάρκεια της συμπλοκής επενέβησαν πολίτες που κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Προστέθηκε,14:02'
*Οι δύο δράστες πριν εισέλθουν στην τράπεζα πήραν όμηρο έναν διερχόμενο πολίτη βάζοντάς του το όπλο στο κεφάλι και ζήτησαν απ΄του ταμίες τα χρήματα.
Ο πολίτης βρήκε ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και διέφυγε απ΄την πόρτα ασφαλείας.
*Οι δράστες φεύγοντας από την τράπεζα προσπάθησαν να εκκινήσουν τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν παρκάρει απ΄έξω αλλά δεν τα κατάφεραν.
*Βγήκαν ένοπλοι στο δρόμο και προσπάθησαν να σταματήσουν διερχόμενους δικυκλιστές.Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να σταματήσουν ένα 55 χρονο δικυκλιστή τον οποίο και τραυμάτισαν.
*Άλλος διερχόμενος οδηγός δικύκλου,ρουμάνος στην καταγωγή,"πακετάς" σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,σταμάτησε και κατάφερε με χτύπημα "καράτε", να αφοπλίσει τον ένα δράστη ενώ την ίδια ώρα επενέβησαν περίοικοι που παρακολουθούσαν το γεγονός καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια κυριολεκτικά να λιντσάρουν τους δύο ληστές.
*Αστυνομικοί-φρουροί του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης,το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων επενέβησαν άμεσα...σώζωντας κυριολεκτικά τους δράστες οι οποίοι αυτή την ώρα μεταφέρονται σε νοσοκομείο της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

TA KAKOMOIRA TA FASISTAKIA, BLEPOYN OTI DEN MPAINOYN STH VOYLI, AFOY KAI OI ASTYNOMIKOI TOYS POYLISAN ZHTWNTAS NA MPOYN ALLODAPOI STO SWMA...

ΚΛΑΨΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΚΛΑΨΤΕ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

o 6.52, 6.54, 6.55, 6.57, 6.59,

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΗΓΟΤΟΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 125...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΖΑ. ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

"Οι ύπουλοι εχθροί του ελληνικού λαού..."

Είναι αυτοί που με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού» προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη και αναμφισβήτητη αλήθεια: ότι για κάθε έναν ξένο που μπαίνει στην Ελλάδα για να δουλέψει, ακόμα ένας Έλληνας μένει άνεργος.
.
Του Πέτρου Ζώγου
.
Από τη Σοσιαλιστική Προοπτική (Καποδιστρίου 47 10432 Αθήνα, τηλ. 2105234175, e-mail : sosialistikiprooptiki@yahoo.gr ), το μηνιαίο όργανο της Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης (4η Διεθνής) του Ιανουαρίου 2009, που εκδίδει η ομάδα του Γιάννη Βερούχη, ενός σπουδαίου διανοητή, αγνού αγωνιστή και αντιστασιακού ( που είχε συστήσει επί χούντας την αντιστασιακή οργάνωση Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης- Δ.Ε.Α.) και των συντρόφων του Πάρι Δάγλα, Αριστείδη Λάμπρου, Βασίλη Παπανικολάου, Σωτήρη Κρόκου, Μάριου Σάκου, αναδημοσιεύω το κύριο άρθρο που αναφέρεται στους λαθρομετανάστες χωρίς άλλα δικά μας σχόλια. Έτσι ως απάντηση στους «φιλάνθρωπους» αριστεροκοκολωνακιώτες που σκίζονται να διαμελίσουν τη χώρα, αφού πρώτα εξοντώσουν την εργατική της τάξη.
Υπενθυμίζω ότι συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό η συστηματική προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από το κύκλωμα των δουλέμπορων που λειτουργεί υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους με έδρα τους την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Παρ’ όλες τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι καλοί γείτονες, δεν τους δέχονται πίσω, όπως οφείλουν να κάνουν και τελικά οι περισσότεροι προωθούνται στην Αθήνα. Εδώ κάτω από την Ομόνοια, κοντά στο Δημαρχείο του δημοσχιοσχεσίτη Νικήτα Κακλαμάνη, οι δουλέμποροι έχουν μετατρέψει το κέντρο της χώρας σε γκέτο των ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της αθλιότητας, της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, της βρωμιάς, της μόλυνσης, έλλειψης πυρασφαλείας, επεισοδίων, παραβατικότητας, παρανομίας, εγκλήματος, της ανασφάλιστης εργασίας και κάθε μορφής εκμετάλλευσης.
Όσοι δυστυχείς λαθρομετανάστες δεν καταβάλλουν το τίμημα για τη μεταφορά τους που ανέρχεται σε 3.000-7.000 το κεφάλι, ή απειθαρχούν στις απαιτήσεις των δουλεμπόρων για να υπηρετούν τις άνομες πράξεις τους και να ενταχθούν σα σκλαβοπάζαρά τους, τιμωρούνται καταλλήλως, ακόμα και με τη δολοφονία τους. Στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι « δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται σήμερα μια μαζική εισβολή, μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη, που με απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς, οδηγεί στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική μεθόδευση της γείτονος, η οποία συνεπικουρεί τη γενικότερη επιθετικότητά της και τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου. Η απλή αυτή πρακτική του μαζικού εποικισμού εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Βόρεια Κύπρο, στην Ίμβρο, στην Τένεδο. Ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα διεθνώς και ιστορικά προηγούμενα με πρώτιστο αυτό της Βοσνίας, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξαφανίστηκε από την πλημμυρίδα του μη αφομοιώσιμου μουσουλμανικού στοιχείου.
Πιο κάτω παραθέτω αυτούσιο...
το κείμενο της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, επισημαίνοντας ότι και ο τίτλος που παρατίθεται στην αρχή του παρόντος κειμένου είναι επίσης δανεισμένος από την ίδια αυτή εφημερίδα της Κομουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης :

«Οι Έλληνες καπιταλιστές, η κυβέρνησή τους και τα κόμματά τους συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστραφικό έργο της μαζικής εισαγωγής φτηνών και υποτακτικών ξένων εργατών, παρόλο που ταυτόχρονα δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κραυγαλέα αυτή αντίφαση αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Γιατί όταν δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας και την ίδια στίγμη συνεχίζουν την εισαγωγή ξένων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι σκοπεύουν να ρίξουν ακόμα περισσότερους Έλληνες στην ανεργία, την υποαπασχόληση και την απλήρωτη εργασίας, αλλά και να αφαιρέσουν ακόμα περισσότερες κοινωνικές κατακτήσεις. Η κατάσταση είναι ήδη αφόρητη. Δύο εκατομμύρια ξένοι ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, ενώ ένα εκατομμύριο Έλληνες είναι ουσιαστικά άνεργοι. Η προέλευση των ξένων από χώρες με χαμηλό βιοτικό επίπεδο έχει ρίξει αφάνταστα τους μισθούς και τα μεροκάματα και έχει καταργήσει στην πράξη πολλές εργατικές κατακτήσεις. Η απουσία ταξικής συνείδησης στους περισσότερους αλλοδαπούς έχει πάει το εργατικό κίνημα χρόνια πίσω. Το παραεμπόριο των ξένων πλήττει καίρια τους μικρούς Έλληνες εμπόρους. Η εγκληματικότητα των ξένων συμμοριών έχει μετατρέψει σε γκέτο ολόκληρες περιοχές και ενισχύεται από αλλοδαπούς που μένουν άνεργοι από την πτώση της οικοδομής.

Την αφόρητη αυτή κατάσταση έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερη η εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας μεταναστών ακόμα πιο πεινασμένων, ακόμα πιο φτηνών και ακόμα πιο δουλικών, προερχόμενων από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία και τις πιο καθυστερημένες αφρικανικές χώρες (Σομαλία, Σουδάν κ.λ.π.). Η νέα αυτή κατηγορία μεταναστών νιώθει απόλυτα ευχαριστημένη αν πάρει ένα μεροκάματο της τάξης των 15 έως 25 ευρώ, για μια δουλειά που οι παλιοί μετανάστες παίρνουν 40 ευρώ και οι Έλληνες έπαιρναν 60 ευρώ.Ο σκοπός της αστικής τάξης, εκτός από οικονομικός, είναι και πολιτικός. Θέλει να αλλάξει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με τη μόνιμη εγκατάσταση πολιτικά καθυστερημένων μαζών και, όσο είναι δυνατόν, να τους δώσει πολιτικά δικαιώματα, έτσι ώστε ο πολιτικά ανήσυχος ελληνικός λαός να υποταχθεί σε μια ετερόκλητη μάζα παθητικών, μοιρολατρικών, θρησκόληπτων και πολιτικά αδιάφορων πληθυσμών, προερχόμενων από αντίστοιχες κουλτούρες βαθιά ριζωμένες μέσα τους.

Το στρατηγικό αυτό αστικό σχέδιο, που εφαρμόζεται εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, έχει καταντήσει την Ελλάδα χώρα φτηνής ανειδίκευτης εργασίας, έχει καθηλώσει το τεχνικό και παραγωγικό της επίπεδο πολύ χαμηλά και έχει υποθηκεύσει συνολικά το μέλλον της χώρας.Το σχέδιο αυτό το υπηρετούν πιστά εδώ και είκοσι χρόνια η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, το ΚΚΕ και όλα τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού».Μάλιστα πρόσφατα η κυρία Παπαρήγα και ο Ριζοσπάστης ζήτησαν την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε όλους τους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους. Με τον τρόπο αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοια της μεγαλοαστικής τάξης και των ξένων που ήδη ψηφίζουν, αλλά και να στρατολογήσει οπαδούς για τη σταλινική της ιδεολογία από πληθυσμούς που είναι εθισμένοι στον αυταρχισμό και το δεσποτισμό, ξέροντας ότι ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα δεχτεί αυτό το μοντέλο.

Παρά τη συστηματική πλύση εγκεφάλου και τη διαρκή τρομοκρατία με τη ρετσινιά του «ρατσισμού», ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να συζητά το πρόβλημα και να οργανώνει τις πρώτες του αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις αυτές, επειδή δεν υπάρχει κεντρική πολιτική δύναμη να τις συντονίσει, ξεσπούν αυθόρμητα στις τοπικές κοινωνίες, με αφορμή την εγκληματικότητα και τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής είχαμε τις οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων του Αιγάλεω, του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών και της Πάτμου. Όλα δείχνουν ότι οι αντιδράσεις θα πυκνώσουν. Εδώ και χρόνια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Έλληνες θεωρούν τους αλλοδαπούς υπεράριθμους. Και σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 71% τους θεωρεί πηγή εγκληματικότητας και το 48% απειλή για την εθνική μας ταυτότητα, νιώθοντας πλέον τον κίνδυνο κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής οπισθοδρόμησης της χώρας.

Απέναντι στην κατάσταση αυτή, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να σταματήσει άμεσα η εισαγωγή μεταναστών και να μειωθεί ο αριθμός των υπαρχόντων, γιατί το μόνο που γεννάει είναι η κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και οικονομική οπισθοδρόμηση της χώρας, η κατάργηση όλων των εργατικών, κοινωνικών και πολιτικών κατακτήσεων, η εξόντωση της ελληνικής εργατικής τάξης και η εξαθλίωση και καθυπόταξη του ελληνικού λαού. Η θέση αυτή δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Είναι το αναγκαίο μέσο άμυνας απέναντι στο καταστροφικό μεγαλοαστικό σχέδιο».

Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1/22/2009 05:32:00 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟ 732 ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΓΡΑΨΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 652,657,659.

Ανώνυμος είπε...

γεμισαμε ανωνυμια... χοντροι ειστε ρε? κουτσοι,φτωχοι,πλουσιοι,σκατατζηδες, μαστουρηδες,πουστηδες, κυριλεδες, ζητιανοι,αριστεροι,δεξιοι... ειστε ρε μαλακες πανω απο ολα ανωνυμοι!!! ρε μαλακες εδω(κ πουθενα) δεν φιλοξενειστε για να βγαλετε το κομπλεξιλικι σας...

Ανώνυμος είπε...

Prezatv

Για ψάξε αυτό που θα σου πω και στειλτο στο μπουμπουκο για να μας απαντησει κσι αυτος.

Συνεληφθη σε κανα γήπεδο απο τις κμαερες οπαδος ο οποιος εκανε επεισοδια και στη συνεχεια αποκαλυφθηκε πως ήταν μπατσος;;;

Για ψαξε να δεις

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΔΥΝΑΤΕ ΛΑΟΝΙΚΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ; ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

hahahah mou ma8an kai sto laos na kanoun whois se site...pote 8a to parete xampari oti oti kai na kanete sto internet 8a yparxei i apoliti eleu8eria, zoa paikste kamia pasxetza kai kante flag kana vinteaki sto youtube kai min mas prizete ta arxidia

Ανώνυμος είπε...

Νικόλακι θα σου κλείσουν το φασιστοinty και αγχώθηκες έρχεται η σειρά σου αυνάνα, παρέα με τον ψαριανό θα κλαίτε.

όχι στέγη σε κουκουλοφόρους του διαδικτύου, να πάτε να πληρώνεται χώρο σε για webhosting δεν έχει καμιά δουλειά το πολυτεχνείο με τις βρομοδουλειές τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΥΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΙΠΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΡΑΞΤΟΥΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΔΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Preza.. e3hghse mou giati to indymedia kai to ka8e indymedia exei dorean server sto panepisthmio kai egw o malakas plhrwnw host???

o ellhnikos laos kai o ka8e forologoumenos einai upoxrewmenos na plhrwnei gia to host tou ka8e anarxiko-whatever epanastath???

na poume tote kai stous xrysaugoulades xwro kai se opoion allo malaka 8elei.. (an to site kapoiou kommatos h kapoiou vouleuth h genikos kapoiou ektos panepisthmiou htan hosted se server tou panepisthmiou 8a ekrazes kai 8a fwnazes DIADWSTE TO!! twra omws???? )
oust.. upokrith preza!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ βγάλε τις γόβες

Ανώνυμος είπε...

Και πολυ καλα εκανε.

Το indymedia ,γνωριζεις πως δημιουργηθηκε ?
τι αντιπροσωπευει ?
ποιος ειναι ο χρηματοδοτης ?
ποιοι γραφουν αρθρα ?
ποσες φορες γραφει κατα του Ελληνικου εθνους ?
Τι εγινε με το Θεσ.νικης indymedia και γιατι εκλεισε εν μια νυκτη ??

Θελεις απαντησεις σε αυτα ή τα γνωριζεις ηδη και κανεις τη παπια??

Το Εθνικο Μετσοβιο Πολυτ. ειναι κρατικος οργανισμος χρηματοδοτουμενος απο το Ελληνικο κρατος. δηλ απο ολους τους Ελληνες.
Τι οφελος εχει να παρεχει "στεγη" σε ενα τετοιο site ?

Ανώνυμος είπε...

vagner Θα μας δώσεις εσύ ρε Χρυσαύγουλο όλες αυτές τις απαντήσεις ?
Άιντε καραπαπάρα με τις φασιστικές παπαριές που μας αραδιάζεις κάθε μέρα .
Ρε Preza το blog σου άρχισε να βρωμάει πολύ σαπίλα , κλεισούρα και συντήρηση με το καθε βρωμοφασισταριό που μπαίνει και γράφει(χέζει)εδω μέσα.
Άνοιξε κανα παράθυρο γιατί μας πήρε η μπόχα !