Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ...ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...

Στη σφυρηλάτηση μίας ακόμα καλύτερης σχέσης μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα ακούω τις απόψεις, θα σέβομαι τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που αφορούν ζητήματα προς την Πολιτεία, τα οποία θα μελετούμε με πολύ μεγάλη προσοχή, και ασφαλώς θα σέβομαι όλα όσα ανήκουν στην Εκκλησία, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Αρη Σπηλιωτοπουλε και καθε Αρη,που στο μελλον θα γινετε υπουργοι παιδειας και Θρησκευματων...ποτε θα καταλαβετε επι τελους πως περα απο τις φωνες των κληρικων και των αρχιεπισκοπων θα πρεπει επι τελους καποτε να ακουσετε και τις φωνες των μαθηττων και των φοιτητων;;;

Γιατι υπαρχει ενωση Κρατους-Εκκλησιας,απο την στιγμη που το ενα σκανδαλο στους κολπους της Εκκλησιας διαδεχεται το αλλο;;;

Για ποιο λογο παιδεια και Θρησκεια πρεπει να συμβαδιζουν,ενω το ιδιο μας το Συνταγμα μιλα για ανεξιθρησκία;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-1-2009

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΘΡΗΣΚΟΙ. ΠΡΕΖΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙ.

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ.ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.

Ανώνυμος είπε...

Tι σχεση εχει η ανεξιθρησκια με το διαχωρισμο κρατους - εκκλησια ?
Σε πειραξε κ η θρησκεια τωρα ? το να μην πιστευεις στη Παναγια κ το Χριστο ειναι δικο σου θεμα, αλλα το να προσπαθεις να παρασυρεις κ αλλους στα δικα σου πιστευω, αυτο ειναι λαθος.
βρες ενα καλο πνευματικο, κ θα δεις ποσο θα αλλαξει η ζωη σου και θα ηρεμησεις.

Ανώνυμος είπε...

H κρίση αυτή ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ρε ρουφιανοι του ιδιου σας του εαυτου. ρε κολοπαιδαραδες του καθε ρασοκερατα. δε γουσταρουμε να πληρωνουμε το φοβο σας. δεν υπαρχει ρε βουτυρομυαλα ουτε θεος, ουτε θρησκεια. υπαρχω εγω κ εσυ. δεν μπορεις βρε βλακα να συνεργαστεις μαζι μου,ενα ταπεινο πνευμα, και νομιζεις οτι τα εχεις καλα με το θεο, μονο και μονο επειδη δηλωνεις υποταγη και πιστη??? και στην εφορια προσπαθεις να δηλωσεις οσα λιγοτερα μπορεις..? θεος σας ειναι η ανομια και οι χιτωνες... αντε γαμηθειτε τωρα. γαμω την πιστη μου γαμω! δωσε ρε πρεζα,δωσε ρε μαγκα μου! πρεζα βαλαν στα κεφαλια τους απο μικρα. μια ζωη στη πρεζα θα ψαχνουν το θεο τους!

Ανώνυμος είπε...

preza, αν διαβαζες τι λέει το Σύνταγμα περί Παιδείας και Θρησκείας δεν θα έγραφες αυτά που έγραψες. Το Σύνταγμα λοιπόν γράφει ότι σκοπός της Παιδείας είναι η ανάπτυξης της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ συνείδησης των μαθητών(Αρθρο 16 του Συντάγματος). Σταμάτα λοιπόν την αντιεκκλησιαστική, αντιθρησκευτική και αθεϊστική μαύρη προπαγάνδα σου και δες κατάματα την αλήθεια.

ilias40 είπε...

VAGNER EISAI KAI BLAKAS EISAI KAI MALAKAS AEI XASOYOYOY FASISTAKI!!!

Unknown είπε...

Στο όνομα Της Αγίας και Ομουσίας Τριάδος ! Έτσι ξεκινάει το Σύνταγμα!! όσο για τα σκάνδαλα αυτά δεν τα κάνει η Εκκλησία αλλά κάτι ανθρωπάκια που πιστεύουν στο Χριστό όσο κι εσύ!!!!!
Και αν αυτοί που έφτιαξαν αυτό το κράτος ήταν σαν κι εσένα τότε δεν θα έκαναν κράτος. Το πολύ πολύ να ρούφαγαν πρέζα όπως κι εσύ!!!!
Ιωάννης Ένατος