Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2009

VIDEO ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ...ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...


Στοχος τους η καταστολη...
Και εν μερη τα καταφεραν...
Αυτες οι εικονες δεν χτυπουν τη Δημοκρατια σας;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-1-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝ ΤΩΡΑ.
ΑΝΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ ΠΡΕΖΑ, μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί δεν στέλνεις στο διάολο όλα τα φασιστόσκυλα και τους δίνεις βήμα και απο δώ μέσα ?
Να πάνε τα γουρούνια να γράψουν τις παπαριές τους στα φασιστοσάιτ της Χρυσαυγούλας και του Στόκου.
Δηλαδή πραγματικά δεν καταλαβαίνω ! Κάνεις επίδειξη δημοκρατίας στους νοσταλγούς των πιό απάνθρωπων καθεστώτων ? Σους χουντοβασιλικούς και στους ρατσιστές νεοναζί ?
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Λιώσιμο τα κεφάλια των φιδιών όπου τους βρούμε !
Τρόμαξαν τα καθήκια με την εξέγερση του Δεκέμβρη (πήραν χαμπάρι ότι άμα θυμώσει πραγματικά η νεολαία την έβαψαν για τα καλά), και χώνονται δειλά δειλά πίσω απο τις ασπίδες των ματ γλύφοντας και ζητώντας προστασία. Τα ίδια που έκαναν (και τους δίδαξαν) οι παππούδες τους στην κατοχή με τους Γερμανούς, και οι ρουφιανοχαφιέδες πατεράδες τους στην χούντα.
Μιά ζωή οικογενειακώς τα χεστάκια αγκαλιά με τους βασανιστές του λαού.

Ανώνυμος είπε...

το ξυλο στη σταδιου σε εκανε ετσι με φαρμακα μαλακα φασιστα εαμοφασιστα.

Ανώνυμος είπε...

Στον 10:56
Ο παππους μου στη κατοχή "εφαγε" πολλους γερμανοτσολιάδες μαζι με τους ναζί. Δυστυχώς όμως έχεις την ιδια φασιστική νοοτροπία με του μακαρίτες!!!!!
Αντε ρε να δουλεψετε μπας και παει η χωρα μπροστα, τεμπεληδες. Εχω βαρεθει αυτο το δεξιο-αριστερο καυγά σας. Οι πραγματικοί πολιτες αυτης της χωρας σας γραφουν εκει που ξερετε........