Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2009

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ;;;

Θα μας τρελανουν εντελως στον ΣΚΑΪ με την νεα τους εκπομπη
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Στην ιδια λιστα με τους 100 μεγαλυτερος Ελληνες...εκτος απο τους Αισχυλο,Αριστοτελη,Αριστοφανη,Ομηρο,Δημοκριτο
Ελυτη,Ευριπιδη,Παλαμα,Καβαφη,Ριτσο κτλ...
εχουν συμπεριλαβει και τους Κωστα Σημιτη,Μακαριστο Χριστοδουλο,Γιωργο Παπαδοπουλο και Θοδωρη Ζαγορακη!!!

Με ποια λογικη ρε παιδια ο Ζαγορακης
πρεπει να θεωρηθει ως ενας
απο τους 100 μεγαλυτερους Ελληνες;;;

Ειστε με τα καλα σας;;;
Τι το σπουδεο εκανε για το Εθνος μας;;;
Ελεος...

ΠΡΕΖΑ TV
16-2-2009

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο ΣΚΑΙ δεν είχε τη δυνατότητα ή δεν ήθελε να αποτρέψει αυτούς που ψήφισαν και πρότειναν να το κάνουν μόνο μία φορά.
Κόσμο ήθελαν, απλό. Απ' ότι έμαθα είναι κι ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Πάνθεον των μεγάλων

Yiannis G είπε...

είναι επειδή θα ακολουθήσει η μεγάλη έρευνα "πόσο μαλάκες είμαστε" ως λαός...

kaltsovrako είπε...

βρε μανούλα μου, ασε τον κόσμο να έχει τις επιλογές του.

Τί τρώγεσαι με τα ρούχα σου με το παραμικρό; Υπάρχουν άνθρωποι που πιστευουν αυτό; Tί να κάνουμε τώρα;

Τί να έβγαινε δηλαδή μέσα στη λίστα; Το τροκτικό και να είχαμε γεμίσει με σάλια "εδώ μέσα";

;)

Ανώνυμος είπε...

Για μεγαλυτερος Ελληνας(ελα μουνι στον τοπο σου!) δε ξερω, αλλα για τον πιο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ Ελληνα ειναι στανταρ τοπ 5 μη πω #1!
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O PSARIANOS EINAI?O TSIPRAS?O ALABANOS?
E MPREZA?

Ανώνυμος είπε...

EGO IDA TON SIXAMENO LAZOPOULO NA MILAEI GIA TIS MEGALES MORFES TOU ELLINISMOU KAI EKANA EMETO

Ανώνυμος είπε...

O Γκουζγκουνης λειπει...

George Tsitiridis είπε...

giati sou kanei endiposi o zagorakis?
o xristodoulos giati na einai ?
i o simitis?

Tepy Wiceson είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Jigi Art είπε...

Μεγάλος Έλληνας ο Λάκης Λαζόπουλος... και όχι ο Αλέξανδρος Ιόλας.....
Για κλάματα... δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρέζα ο Ζαγοράκης σε πείραξε ή που όλοι οι χουντικοί βγάλανε τον ΠΑπαδόπουλο στους 100 μεγαλύτερους Έλληνες; Για να μην πω και για Φλωράκη όπου σίγουρα έπεσε κομματική γραμμή. Όσο για Λαζόπουλο, Σημίτη και Βουγιουκλάκη κανένα σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις αν θάχουν και τον Μπάμπη Λαζαρίδη?

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Ιόλας, ποιός Λαζαρίδης?
Εδώ δεν έχει Εμένα...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια απ' οτι ακουσα, ο καφετζοπουλος μιλωντας στην εκπομπη ξεκαθαρισε πως μες τους 100 μεγαλους ελληνες συγκαταλεγωνται και ατομα που μειναν σην ιστορια για τα κακα που διεπραξαν...

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αναδειχθεί απ'ότι βλέπω με ψηφοφορία από το κοινό, όχι απο τον ΣΚΑΙ(ψήφισαν περίπου 38.500 άτομα). Ένα ακόμα δείγμα του χαμηλού μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου των Ελλήνων. Τι να παει κανείς... Μέσα στη λίστα είναι και ο Βέγγος, ο Γκάλης, ο Δήμας, ο Μεταξάς,ο Όθων, ο Παπαδόπουλος, ο Λαζόπουλος,ο Καζαντζίδης, ο Τσιτσάνης, η Μερκούρη...Έλεος!!! Είναι το λιγότερο ύβρις να τοποθετούνται τέτοια ονόματα δίπλα στον Ελ.Βενιζέλο, τον Βελουχιώτη, τον Μπελογιάννη, τον Ρίτσο, τον Μακρυγιάννη, τον Καποδίστρια... Είναι ακόμη οι σφαγείς Μέγας Κωνσταντίνος και Ιουστινιανός...ΕΛΕΟΣ!!! Τι διάολο που πηγαίνει αυτός ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνετε έτσι; Δεν τα περιμένατε;
Τέτοιος λαός είμαστε (φαινόμαστε από τις κυβερνήσεις που βγάζουμε και από τα πρόσωπα που ψηφίζουμε να μας κυβερνήσουν)!
Αν και δεν το περίμενα ότι θα είναι ο Ζαγοράκης στους 100 πρώτους, δεν εκπλήσσομαι! Είμαστε απλά... χειρότεροι από όσο περίμενα! Κανένα γούστο, κανένα κριτίριο!
Και το πιο ενδιαφέρον είναι να δούμε σε τι θέση θα είναι ο Ζαγοράκης. Δηλαδή... ποιους θα έχει από κάτω του!
Συμφωνώ με τον φίλο που τον θεωρεί τον πιο ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ που υπάρχει!
(άσε που ο Γιούτσος κι ο Σιδέρης είναι πολύ πιο μεγάλοι από τον Ζαγόρ!). Αλήθεια, η γυναίκα του, μπήκε στους 100? Η άλλη, του Δέλλα, η Μακροκώστα δεν μπήκε; Τι κρίμα! Πώς μας ξέφυγε;
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Στην ίδια λίστα, δίπλα-δίπλα ο Θεόδωρος με τον Θοδωρή! Από τη μια ο Κολοκοτρώνης (ο #1 των Ελλήνων για μένα - χωρίς αυτόν θα ήμασταν σήμερα όλοι Τούρκοι - ή μήπως δεν είμαστε, έτσι κι αλλοιώς;...) και δίπλα του ο Θοδωρής! Θα τρελλαθούμε, κυρία μου; (που λέει κι ο Λάκης).
Αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν!
Πάντως, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο ΣΚΑΪ, που άφησε το Ζαγοράκη στη λίστα. Τι θέλατε; Να λογοκρίνει; Ή να αλλοιώσει το αποτέλεσμα; Φυσικά και καλά έκανε! Και δεν είναι ο ΣΚΑΙ που θα μας τρελλάνει (όπως λέει ο τίτλος). Εμείς θα μας τρελλάνουμε, ή καλύτερα... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

jiminho10 με ολο τον σεβασμο δεν θεωρεις τον Τσιτσανη μεγαλη μορφη του νεοτερου Ελληνισμου?Τον βαζεις στο ιδιο καλαθι με τον Λαζοπουλο?Ο θεωδορακης αν δεν το ξερεις ειχε πει εγω ειμαι μοναχα ενας ταπεινος μαθητης του Τσιτσανη..

Ανώνυμος είπε...

και πολύ ασχολούμαστε 40.000 ψήφισαν που έχουν υπολογιστή και γνώριζαν την ψηφοφορία. δεν σημαίνει ότι αυτοί είναι παει και τελείωσε. ΄σοσν αφορά για τον φλωράκη ότι έπεσε γραμμά όποιος το έγραψε είναι πολύ βλάκας. δουλιά δεν έχουμε από το ασχολούμαστε με βλακείες. εδω΄στο ρίτσο καισ το μπελογίαννη που μέχρι να ξεψυχήσουν είχαν το ΚΚΕ στα χείλη τους, τη λέξη ΚΚΕ δεν την ανέφεραν. δεν ήταν απλά αριστεροί έτσι άοσμα ήταν κομμουνιστές, και ποιοι μίλησαν για αυτούς, ο γλέζος (αντε) και ο ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ. τί είναι δλδ ο κουναλάκης να μιλάει ρε για μπελογιαννη , ρίτσο, βελουχιώτη. και εκεί πλύση εγκεφάλου κανουν.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει πιστευω να ηρεμησουμε ολοι μας! εξαλου (ΕΥΤΥΧΩΣ) ο Μ.Αλαξανδρος ειναι στη πρωτη θεση των ψηφοφοριων.ο θεσμος αυτος καποτε θα τελειωσει κι εμεις θα μεινουμε παλι με τα 700ευρω. δεν θα γινει κατι ειτε βγει ο Ζαγορακης ειτε ο Μ.Αλεξανδρος, γι'αυτο RELAX!!!