Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2009

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/2 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ BLOGME.GR,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΚΑΝΙΒΑΛΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Την Τετάρτη 18/2 πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση του blogme.gr και του Αντώνη Τσιπρόπουλου, που το καλοκαίρι του 2006 είχε συλληφθεί κατόπιν μήνυσης κατ’ αγνώστων του Δημοσθένη Λιακόπουλου
(του γνωστού τηλεβιβλιοπώλη),
επειδή ο aggregator του αναδημοσίευε τα ποστ από το blog του
FunEl
(κατά του οποίου βασικά στρεφόταν η μήνυση Λιακόπουλου).
Με αλλα λογια ο Λιακοπουλος,αντι να μηνυσει το Blog που τον σατιριζε...εκανε μηνυση σε ενα σαλονι (
aggregator)το οποιο φιλοξενουσε εκατονταδες blogs...πολυ απλα διοτι μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση σε blog το οποιο ειναι σε .com δεν μπορει να γινει,καθως προστατευεται απο την Αμερικανικη νομοθεσια.

Η δίκη θα γίνει στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στο Κτήριο 9, στο Πρώτο τριμελές πλημμελειοδικείο,αριθμός 12, στις 9 πμ.

Διαβαστε τι γραφει και ο Αντωνης Τσιπροπουλος
μεσα απο το blogme.grΕπανέρχομαι ξανά εδώ μετά από 14 μήνες απουσίας,για να ενημερώσω όσους ρωτούν να μάθουν για τον αριθμό προτεραιότητας που έχει η δίκη του blogme.gr στις 18/2/2009.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει αριθμό 12 ,μικρό σχετικά νούμερο οπότε η δίκη ελπίζουμε πως θα γίνει.
Η απουσία μου οφείλεται στο ότι δεν υπήρχε όλο αυτό το διάστημα κάποια εξέλιξη,και όπως έχω γράψει παλαιότερα εδώ μέσα,δεν είχα σκοπό και διάθεση να αναπαράγω το θέμα δίχως να υπάρχει κάτι νεότερο στην υπόθεση.
Δυστυχώς από την πλευρά του μηνυτή, όλο αυτό το διάστημα , δεν μπόρεσε να γίνει κατανοητός ο μη συσχετισμός ανάμεσα σε μια υπηρεσία agreegator όπως το (BLOGME) και σε ένα τρίτο και άσχετο blog (funel) από τον δικό μου διαδικτυακό χώρο, όπου τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης και της αυτόματης αποδελτίωσης θεωρήθηκαν ως προσβλητικά, ώστε να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.
Έτσι λοιπόν η υπόθεση θα εκδικαστεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την Τετάρτη 18/2/2009 στο Κτήριο 9,Πρώτο τριμελές πλημμελειοδικείο,αριθμός 12, στις 9 πμ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ...ΚΑΘΩΣ Ο ADMIN ΤΟΥ BLOGME.GR,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
ΤΟ BLOG FUNEL.


Πως να βαλεις ομως μυαλο σε ενα τυπο σαν το Λιακοπουλο;;;
Ο κεφτες γαρ εγγυς...και περιμενουμε μονο το αποτελεσμα της δικης.
Οποιος μπορει ας παει στη δικη,για να δει απο κοντα τα επιχειρηματα του Λιακοπουλου και την ολη φαρσοκωμωδια που ακουει στο ονομα Λιακο!!!

----ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ----

ΠΡΕΖΑ TV
16-2-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pragmati auti einai mia ipothesi pou krataei xronia ti sou epifilasei i zoi re paidi mou na blepeis efialtes ton liakopoulo kouragio ston nearo i dikaiosi einai konta

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακόπουλος ως επιστήμονας θα έπρεπε να καταλάβει αυτές τις διαφορές.
Λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

(ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ....ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ,ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Μ

Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται οι ...διώκτες του Διαδικτύου.

Οι δεινόσαυροι των ελληνικων ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ακόμη οτι το διαδίκτυο δεν τιθασεύεται με Μαστιγώματα.Ο κ.Τριανταφυλλοπυλος θέλει την ενεργοποιήση του ηλεκτρονικού εγκλήματος και χρησιμοποιει τον Δούρειο Ιππο των εκβιαστών στα Βλογγς.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μαλακιες...Δεν μπορει να γινει αρση ετσι στο αοριστο...Αυτες ειναι πιπες για τα ματια του κοσμου.

Ανώνυμος είπε...

kai na to perasoun sto ellada, panta tha uparxei to .com kai programmata gia ip changing. o triantafyllopoulas nomizei oti epeidi exei kana gnwsto sti diw3i tha mporesei na eleg3ei to internet. o anthrwpos me 6 mines parousia sto xwro.
oso gia liako, nta3ei. gelan kai oi petres.... Kathusterimenos.

FuSmOKer είπε...

και τι νομίζεις ότι κάνουμε ρε Πρέζα; :p

To νετ μόνιμα εξελίσσεται (όχι πάντα προς το καλύτερο) αλλά πλατφόρμες τύπου darknet δεν θα είναι πάντα beta.

Προσωπικά τίποτα δεν κλειδώνει χωρίς να μπορεί να ξεκλειδώασει.
Οπότε τζάμπα κόπος.
Πάλι από την αρχή θα πάμε.

Επίσης γάμα την ρουφιανο-google. Ποιος την χέζει την google..;
Το μερτικό της θέλει και αυτή.

Ανοίγεις το site σου με το σωστό dns, κάνεις και τα κουμάντα σου "από κάτω" (για τους ρουφιάνους), το έχεις στήσει ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ server,

και πήγαινε πες τους μετά "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!"

FuSmOKer είπε...

ΚΑι επίσης, πολύ σημαντικό, σταματήστε (όσοι από σας, δεν ξέρω ποιοι) να κοιτάζετε την πάρτη σας

και στηρίξτε τους
Fredrik Neij,
Gottfrid Svartholm Warg,
Peter Sunde Kolmisoppi και
Carl Lundstrom

Το piratebay σε χρειάζεται!

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε παιδιά!!!!Το άτομο εχει μπερδέψει την ουτσα με την βούρτσα.
Τι να του πεις.Αν ειχα μικρά παιδιά ή εγγόνια θα τον εβαζα να τους λέει παραμύθια.
Εχει μπερδέψει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με τους ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ και τα μυαλά του του με τις πατούσες του.
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακόπουλος καλά τάλεγε μέχρι κάποια στιγμή. Αλλά η δόξα και το χρήμα τον πάει κατά διαόλου με τις βλακείες. Δηλαδή δεν φταίνε τα εβραίϊκα lidl που άφησαν άνεργο τον κόσμο και μια εβραιομασωνική συμμορία που νομοθετεί για τους δικούς της και κυρίως για τους εβραίους, δηλ τις εβραίϊκες επιχειρήσεις, αλλά φταίνε κάτι όντα που βρίσκονται ... ανάμεσά μας ή σε κάτι βάθη 10000 μέτρων βάθος.
Όσον δε αφορά τη δικαιοσύνη, να ξέρει ο πάσα ένας ὀτι όλοι τούτοι, οι περσότεροι βέβαια, ειδικά οι εισαγγελείς, τα βράδυ προσκυνάνε στις στοούλες όπως και οι κοπρίτες οι πολιτικοί μας.