Τρίτη, Φεβρουαρίου 17, 2009

ΣΤHN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΤΕΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΟΚΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ;;;

Στα χέρια των Ελληνικών Αστυνομικών Αρχών παραδόθηκε, από τις Βουλγαρικές Αρχές το βράδυ της Δευτέρας το 30χρονο μοντέλο Τεο Θεοδωριδης, που φέρεται πως συμμετείχε στο κύκλωμα εμπορίας περισσότερων από 4 κιλών κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στο αεροδρόμιο της Σόφιας, όταν επιχείρησε με διαβατήριο άλλου ατόμου να μεταβεί από τη Βουλγαρία στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας ως τελικό προορισμό το Ντουμπάι.

«Οι συνάδελφοι της Βουλγαρίας που είχαν ενημερωθεί, ανταποκρίθηκαν άμεσα» επισήμανε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος Στέργιος Αποστολίδης. Ο 30χρονος, μεταφέρθηκε από τις Βουλγαρικές Αστυνομικές Αρχές, γύρω στις 9 το βράδυ, μέχρι τη «νεκρή ζώνη» που βρίσκεται μεταξύ των μεθοριακών σταθμών Βουλγαρίας και Ελλάδας, στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, όπου και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Το 30χρονο μοντέλο μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο και την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μεχρι και το ΑΠΕ εχει καθησει και εχει γραψει γα τον Τεο...
Εφαγαν φρικη τα κυριλε πρεζακια της Αθηνας και κανουν τα παντα για να τον βγαλουν λαδι!!!

ΠΡΕΖΑ TV
17-2-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to ladi......prepei na einai kalamatiano....kai gamo tis poikilies.....

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι πούστρες τον υπερασπίζονται με πάθος. Είναι χρήστης , θέλει ψυχολογική υποστήριξη, για λάθος πρόκειται , είναι μεγάλος star.....

Οι δικαστές δεν είναι μαλάκες και δεν τους καίγεται καρφί με το τι λέει η κάθε αδέρφω που μέχρι τώρα ήταν υπόδικη (ή έχει καταδικαστεί).

Με 20 χρόνια πρωτόδικα , 15 στο εφετείο και 7 πραγματικά, θα τον έχουν γκόμενα οι βαρυποινίτες Αλβανοί.

Τι να κάνουμε αυτή είναι η ζωή και ας πρόσεχε.