Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

ΑΓΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΟΥΦΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ INTERNET...

Εχουν βαλθει ολοι τους να παρουσιασουν το Internet αποκλειστικα ως χωρο διακινησης πορνογραφικου υλικου,παρανομων ουσιων,
ανδρο απατεωνων κτλ...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα
το σημερινο δημοσιευμα του Βηματος
το οποιο χαρακτηριστικα αναφερει:

"Τρομάζουν τις ελληνικές διωκτικές αρχές τα λεγόμενα «φαρμακεία του Διαδικτύου», από τα οποία οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τις ναρκωτικές ουσίες που επιθυμούν. Οπως αναφέρεται στην ετήσια έκθεση για τα ναρκωτικά στην Ελλάδα έτους 2007 του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών, «ένα υπαρκτό πρόβλημα είναι η παράνομη διάθεση συνταγογραφούμενων σκευασμάτων (φαρμακευτικά προϊόντα που περιέχουν ελεγχόμενες ναρκωτικές και ψυχοτρόπους ουσίες)».

Επίσης οι συντάκτες της έκθεσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς, όπως λένε, «λόγω του μεγάλου αριθμού εφήβων και νεαρών ενηλίκων που έχουν πρόσβαση στο Ιnternet η απειλή που προέρχεται από δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με τα ναρκωτικά που εμφανίζονται σ΄ αυτό είναι πολύ σοβαρή.Εμποροι ναρκωτικών από όλον τον κόσμο,λόγω του μεγάλου αριθμού των νέων που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο,ενθαρρύνονται να πωλούν τα “προϊόντα” τους μέσω αυτού του μέσου»".

Με αλλα λογια τι θελουν να μας πουν οι ποιητες;;;
Οτι φοβονται την προσβαση των νεων στο internet
και τα οσα λεγονται εδω μεσα.

Διοτι ειναι πολυ μαλακισμενη η προφαση που χρησημοποιουν περι "παράνομης διάθεσης συνταγογραφούμενων σκευασμάτων ",καθως οπως ειναι γνωστο ο καθενας μπορει να εχει προσβαση σε τετοια σκευασμετα,απλα με μια επισκεψη και καποιο ψυχιατρο...
Συνεπως αλλου ειναι το Point...
Στην ελευθερια του γνωμης και της εκφρασης και στην διαδωση τους μεσα απο τα "νεα μεσα"...
Οπου βλεπετε λοιπον,αρθρα κατα του Internet να ξερετε πως υπαρχει προπαγανδα απο πισω.
Δεν λεμε πως δεν υπαρχουν κινδυνοι,απλα οχι σε τοσ μεγαλο βαθμο...

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε πρεζα,μονο η γνωση κανει τους νεους κ μη,χρηστες του διαδυκτιου ασφαλης!Αυτο ειναι επισης θεμα παιδειας με την ευρητερη ενοια της.Αθωος,δεν ειναι αυτος που δεν εγκληματει!

Ελισσαβετ Παπα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα. Λοιπον πραγματι δεν ειναι λογικη αυτη. Τη στιγμη που καποιος περπαταει ελευθερος σ'αυτο το μπουρδελο το να την πατησει στο ιντερνετ(εφικτο, δε λεω) ειναι απ'τα τελευταια πραγματα που μπορει να του συμβουν. Στο κατω κατω το θεμα ειναι να μη φτασει ο αλλος στο να θελει ναρκωτικα. Πολλα ζηταω ε? Ακου να δεις ομως, επιδη ακριβως ζουμε σ'αυτο το μπουρδελο οπου ο καθενας ειναι υποπτος. . . εμενα μου αρεσει να βλεπω στοιχεια. Θελω να πω, οτι αν θεωρησουμε προπαγανδα το θεματακι αυτο του βηματος γιατι να μη θεωρησω προπαγανδα και την παραπανω αναρτηση για την αστυνομικο με την μεταθεση?Μην ψαχνεσαι τωρα να μου βρεις πηγες(δεν ειχες σκοπο αλλα λεμε). Το αναφερω,μιας και μιλας για προπαγανδα...καταλαβες?Μη μας πιασουν στο στομα τους.