Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

NEL LINES:ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΕΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ...


Είκοσι έξι μαθητές από το δεύτερο γυμνάσιο της Χίου, οι δύο καθηγήτριες που τους συνόδευαν και άλλοι 120-130 επιβάτες εγκαταλείφθηκαν από την ακτοπλοϊκή εταιρεία NEL LINES και τους υπεύθυνους του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μέσα στην... εμπόλεμη ζώνη του λιμανιού του Πειραιά, με τα χημικά να πέφτουν σαν... βροχή από τα ΜΑΤ, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οπως καταγγέλλει ένας από τους επιβάτες που έκαναν έγγραφη καταγγελία στο Α λιμενικό τμήμα, ο αρχιτέκτων Γιώργος Κουκούλης από τη Χίο, ουδείς ενδιαφέρθηκε για την τύχη των επιβατών και χρειάστηκε να γίνει μεταξύ τους έρανος, προκειμένου κάποιοι που δεν είχαν μαζί τους χρήματα να μείνουν σε ξενοδοχείο και να φάνε.

Οι δύο καθηγήτριες που συνόδευαν μαθητές της β και γ Γυμνασίου για πολιτιστική εκδρομή (παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων) έζησαν έναν...γολγοθά και μιλούν για κοροϊδία, αποφασισμένες να υποβάλουν μηνύσεις.

Το σοβαρότατο αυτό θέμα αποκρύφτηκε έντεχνα από το ΥΕΝΑΝΠ και όταν αναζητήθηκε η αλήθεια για τη βαρύτατη αμέλεια και αδιαφορία των λιμενικών αρχών, ο αρχηγός του Λ.Σ. και ο α υπαρχηγός Αθανάσιος Μπούσιος απάντησαν πως δεν είχαν ενημερωθεί.

Και ρωταμε...ο εν λογω εφοπλιστης θα συνεχισει να λαμβανει κρατικες επιχορηγησεις μετα απο το παραπανω καφριλικι;;;
Θα του ασκηθει διωξη για παραβιαση;
Θα αποζημειωσει κανεις μαθητες και επιβατες;;;
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ
ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
6-2-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ NEL ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΑΘΜΕYΝΕΝΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΑΝΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ. ΟΙ ΛΙΜΕΝΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΠΙΝΑΣ ΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ DRIFT ΣΤΙ ΛΙΜΑΝΙ!