Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΙΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ...

ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ
ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

Την προσωπική κράτηση του Λάκη Λαζόπουλου, ως πρωταίτιου παράνομης συμπεριφοράς, για ένα χρόνο και αποζημίωση 1.500.000 ευρώ για καθέναν από τους συνεργάτες του ζητεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης με αγωγή που έστειλε προς το δημιουργό της τηλεοπτικής εκπομπής «Οταν ο Λάκης δεν είναι εδώ».

Την αγωγή ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε ο δικηγόρος κ. Μ. Σαλαβράκος, για λογαριασμό
-1ον του κόμματος του ΛΑΟΣ και
-2ον του προέδρου του και βουλευτή κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Οπως αναφέρεται στην αγωγή: «Στις 25 Ιανουαρίου 2009 μεταδόθηκε από τον ΑLPHΑ η τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Oταν ο Λάκης δεν είναι εδώ”. Στην εκπομπή με τον παράτιτλο ”Σου πάει το μουστάκι Γιώργο” εικονίστηκε ο πρόεδρος του κόμματός μας και δεύτερος εξ ημών με αλλοίωση της όψης του, από τεχνική προσθήκη στην εικόνα μουστακίου χιτλερικού τύπου.

Παράλληλα ακουγόταν ηχητικά η φράση του τραγουδιού “Ολα σε θυμίζουν”. Στη συνέχεια ακουγόταν γερμανικό εμβατήριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά η εικόνα του Χίτλερ. Από το σύμπλεγμα εικόνας, γραφής και ήχου γινόταν σαφής σύνδεση του αρχηγού του κόμματος και των ιδεών μας με την απεχθή σε εμάς κατ’ επανάληψη αποκηρυγμένη χιτλερική και φασιστική νοοτροπία, η οποία έχει αποδοκιμαστεί από κάθε σώφρονα άνθρωπο.
Από την προβολή αυτού του άθλιου κατασκευάσματος προκύπτει ότι ο πρώτος των εναγομένων και οι λοιποί συνεργάτες του, έχοντας προφανώς διαφορετική πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση από εμάς και ενεργούντες με δόλιο τρόπο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη αποστροφή εναντίον μας και εναντίον των οπαδών μας, οι οποίοι κατά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις υπερβαίνουν το ποσοστό του 5,7% του εκλογικού σώματος».

Σε άλλα σημεία της αγωγής, οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι το πολιτικό κόμμα το οποίο υπηρετούν είναι ένα απολύτως δημοκρατικό κόμμα που σέβεται το πολίτευμα της χώρας και λειτουργεί στο πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας και των δημοκρατικών διαδικασιών. Τονίζεται επίσης ότι επιχειρήθηκε από διάφορες πλευρές να χαρακτηριστεί το κόμμα ως ακροδεξιό αλλά κατ’ επανάληψη αποκρούστηκαν αυτοί οι χαρακτηρισμοί. Στην αγωγή τονίζεται ακόμα πως η αύξηση επιρροής του κόμματος και του προέδρου του στο εκλογικό σώμα είναι ένα γεγονός που έχει ενοχλήσει τους κατ’ επίφασην δημοκρατικούς που δεν επιθυμούν την παρουσία και τη σημαντική επιρροή του ΛΑΟΣ.

«Είναι προφανές», σημειώνεται στην αγωγή «πως η ομάδα των εναγομένων προέβη σε παραβίαση κατά καθήκοντος αληθείας, κατά του σεβασμού των πολιτικών απόψεων των πολιτών που δεν είναι ανάγκη να συμπίπτουν. Αποτιμάται ότι πρέπει να μας εκδικαστεί το ποσό των 1.500.000 ευρώ δι’ έκαστον των εναγομένων από της επιδόσεως της αγωγής». Η αγωγή, αφού αναλύονται και άλλοι βλαπτικοί όροι, καταλήγει:
«Ζητάμε οι εναγόμενοι που είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Κώστας Λαζόπουλος, η υπεύθυνη παραγωγής Μ. Σημαντήρα και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σταματόπουλος, να καταβάλουν σε καθένα από εμάς το ποσό των 1.500.000 ευρώ, να απαγορευτεί η αναφορά και δημοσίευση αναλόγων συκοφαντικών ισχυρισμών επί ποινή 10.000 ευρώ και της προσωπικής κρατήσεως επί ενός έτους του πρωταιτίου της εναντίον παράνομης συμπεριφοράς, με την εντολή να απαγγελθεί προσωπική κράτηση σε βάρος του».

Ασφαλώς είναι η πρώτη φορά που αρχηγός πολιτικού κόμματος ζητεί την προσωπική κράτηση καλλιτέχνη για σατιρική εκπομπή, χρησιμοποιώντας και τον όρο «πρωταίτιος παράνομης συμπεριφοράς», όρος που όπως μας είπε ο Λάκης Λαζόπουλος «είχε να ακουστεί από την εποχή της δικτατορίας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου για την εις βάρος του νέα αγωγή έχει ως εξής: «Είναι φανερό πως όταν ο Λάκης είναι εδώ τρώει μήνυση από τη Σαρρή, “όταν ο Λάκης δεν είναι εδώ” από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ! Τι δεν έχω καταλάβει ο άνθρωπος στην ιστορία, Θεέ μου; Μήπως θα χρειαστεί να αλλάξω χώρα; Ποιος νομίζει ότι παρακολουθώ τα γκάλοπ και επειδή ο ΛΑΟΣ έφτασε στο 5,7% βάλθηκα εγώ να το κατεβάσω στο 5,4%; Γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; Σάτιρα κάνουμε. Και άλλη φορά έχει συμβεί τον Γιώργο Καρατζαφέρη να τον βάλω μέσα σε τραγούδι, όπως τώρα, με το κασκέτο του Τσε Γκεβάρα. Γιατί τότε δεν μου έκανε αγωγή; Γιατί δεν ενοχλήθηκε που τον έκανα… ακροαριστερό; Είναι δυνατό να μην αντιλαμβάνονται τη σάτιρα και να ζητούν από τους συνεργάτες μου να τους πληρώσουν 1.500.000; Τι να πω, δηλαδή, άλλο; Να πω ότι όσοι διαρκώς εκ των πολιτικών συκοφαντούν αισθάνονται ένα περίεργο πράγμα οι ίδιοι συκοφαντημένοι».

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...
ΑΝΤΕ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΡΒΥΛΑ,Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.


Δειτε την εκπομπη:


ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2009

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο τις σατιρικές εκπομπές αλλά και τους μπλόγκερς θα σταματήσουν οι φασίστες.... αλλά ξέρεις κάτι? Αν υπάρχει σήμερα Καρατζαφέρης στη Βουλή φταίμε εμείς και κανένας άλλος!

Ανώνυμος είπε...

για πια αρβυλα μιλας πρεζα?
που μαζευτηκαν ολα τα πρεζονια και κανουν εκπομπη?
ελεος...αλλα κατι τετοιους καθεσαι και θαυμαζεις γιαυτο εισαι οπως εισαι...να χαρω τα προτυπα σου πρεζα...και του καθε πρεζα...

Ανώνυμος είπε...

βλεπω δεν σε παρακολουθει κανενας πλεον...σχεδον κανενα σχολιο σε πολλες αναρτησεις σου... ας το κλεινουμε το μαγαζι σιγα σιγα αδερφε...
φιλικα...

Ανώνυμος είπε...

Exoyn apolyto dikio oi dyo parapanw!
Kai sto finale o Karatzaferis einai o Karatzaferis...twra tha ton mathoume???
Kala o Lazopoulos kala h Ellhnofreneia...alla kai h "Arvyla" satirikh???Ti kanoun dhladh?Sarkazoun video kai dhlwseis politikwn kai xanizoun....Oti kanei dhladh h mesh antroparea sta kafe kai sta barakia!Apla autoi mprosta tous exoun kameres!
An plhrwnesai pantws gia olo auto to promotion kalws(ara kai ta pairneis)an oxi, eisai megalh koroidara!

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε κορίτσια άντε δείτε Λιακόπουλο και Μικρούτσικο να πάτε μπρός, ρε UFO την Πρέζα γιατί την διαβάζετε αφου δεν την γουστάρετε?

Ανώνυμος είπε...

karatzaferh an den sou aresei h satyra na pas sto diao.......sth tourkia

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΑΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ. ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΟΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ...

ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΑΧΛΟΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...

Orestis είπε...

Έκανε μήνυση ο αρχιμαλάκας στον αρχιγελοίο (μπορεί και ανάποδα, θα σας γελάσω). Γνώμη μου είναι ότι όσο σπασίκλας και να έχει καταντήσει ο Λαζόπουλος, αν δεν αντέχει τη σάτιρα ο Καρατζαφύρερ, να πάει σπίτι του. Το αν είναι καλή ή κακή η σάτιρα θα το κρίνουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Gera Giwrgare!!

Parous ta swbraka stous alites!!!


OLOI ME TON KAPATZAFEPH!!

OUSSSTTT KYNAIDOI!

Ανώνυμος είπε...

Το να υπάρχει ο ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή με τον Καρατζαφέρη είναι Δημοκρατία. Γιατί αλλιώς ότι δεν μας αρέσει θα έπρεπε να μην είναι στη Βουλή. Άρα οι επικαλούμενοι την ακροδεξιά θέση του Καρατζαφέρη αυτομάτως τοποθετούν τον εαυτό τους πιο ακραία. Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν. Δρουν σαν τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει την κακόγουστη σάτιρα ο φυγόστρατος Λαζόπουλος.

wert01gf είπε...

Απέλαση από τη χώρα στον Καρατζαφέρη!! (Χα!)

Margo είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ....

Margo είπε...

wert01gf νομίζω ότι μια πολιτική επιστράτευση ταιριάζει καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Πριν λίγο καιρό στο καφέ του ΑΝΤ1,ενας δημοσιογραφος δεχτηκε την επίσκεψη του παιδιού. Η ιστορία τραγική, αλλά συνηθισμένη. Του έβγαζαν το σπίτι στον πλειστηριασμό για χρέη, που ο πατέρας δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει εν ζωή. .

πίσω βρισκοταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος άκουσε την ιστορια. Χωρίς να αντιληφθει κανεις τιποτα, κάλεσε στο γραφείο του αυτό το παιδί την επόμενη μέρα και προσέφερε ένα ποσό, τόσο μεγάλο που του αξίζουν πολλαπλάσια συγχαρητήρια.
Η κίνησή του ήταν γενναία, αληθινή και ανθρώπινη, τόσο που την άλλη μέρα αυτό το παιδί κλαιγοντας ειπε οτι με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να ζητήσει απολύτως τίποτα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, έκανε την χειρονομία που δεν τόλμησαν ούτε οι φίλοι, ούτε οι συγγενείς, ούτε οι σύντροφοι του πατέρα του.

Συγχαρητηρια στον ανθρωπο Γιωργο Καρατζαφερη.
Για τις πολιτικες του αποψεις ο καθενας μπορει να εχει αλλη γνωμη, δικαιωμα του ειναι, δημοκρατια εχουμε.
κ ευτυχως δε ζουμε στη χωρα του indymedia George Soros, το μεγαλυτερο φασιστικο μεσο παραπλανησης κ προπαγανδας.
Ολα τα παραπανω φασισταρια που βριζουν και ..μυριζουν, ας κοιταχτουνε στο καθρεφτη κ ας αρχισουν να φτυνουν τον εαυτο τους.
Μπραβο στο Γιωργο Καρατζαφερη που ανιδιοτελως κ μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας δειχνει την ανθρωπια του.
Φυσικα κ τα σκουληκια πειραχτηκαν. Αυτα μονο καταστροφη φερνουν κ ποτε δε θα εμπαιναν στη διαδικασια να βοηθησουν ανιδιοτελως καποιον.
Μικρη υπανθρωποι που χαιρονται απο το πονο του αλλου.
Οποιος αναρχοκουκουλοφορος λετσος, παρεξηγηθει με οσα γραφω, αφου πρωτα λουσει τα μαλακια του κ καθαρισει τα αυτακια του, ας βρισει ελευθερα.

Margo είπε...

ΑΑχχχ αφού λούστηκα με dove(χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση..και το ultrex καλό είναι άμα έχεις πυτιρίδα βέβαια..)..καθάρισα με τη μπατονέτα τα αφτάκια μου,άλλαξα και βρακί..διάβασα το "φασιστικό μέσο παραπλάνησης και προπαγάνδας" indymedia..και ανοίξαμε με κάτι συντρόφους λογαριασμό στο όνομα του Λαζόπουλου και των συνεργατών του ώστε να τους βοηθήσουμε μην τους κλείσουν τα σπίτια..εμείς δεν αξίζουμε συγχαρητήρια..??δεν είμαστε άνθρωποι??μόνο ο σύντροφος Καρατζαφέρης??που είναι η αλληλεγγύη??οεο..?

Sunborn είπε...

Μου κανει τρομερη εντυπωση που ολα τα ακροδεξια Ελληναραδικα σκουπιδια γραφουν ανωνυμα !
Τετοιες δουλικες βρωμοκοτες ειναι.
Δεν λυπαμαι ομως, ουτε αγωνιω.
Τους εχει ηδη ξερασει η ιστορια τους υπανθρωπους αυτους.
Σ***α στα πιστευω σας γουρουνια, στον αρρωστο λογο σας, στον εθνικισμο και ρατσισμο σας, στον συντηρητισμο σας που δεν αφηνει τον τοπο να παει μπροστα, την αρρωστημενη θρησκεια σας (που εχει διαστρεψει τον αληθινο λογο του Χριστου), τη μιζερια σας και την εμμονη σε αντιανθρωπινα βδελυγματα που τα βαφτιζετε "ιδεες".
Ειστε ηδη τελειωμενοι, οι επομενες φωτισμενες γενιες που ερχονται θα φτυνουν στο ταφο σας. ΟΥΣΤ μια και καλη !