Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2009

13ΕΚ.EURO ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

Περίπου 13 εκατ.ευρώ είναι το έλλειμμα που εμφανίζει το ταμείο της μη κυβερνητικής οργάνωσης της εκκλησίας «Αλληλεγγύη», ενώ στα δύο εκατ. ευρώ φθάνει το έλλειμμα στην εταιρεία της εκκλησίας «Συμεών».

Σύμφωνα με στοιχεία που έγιναν γνωστά από το πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής που συστάθηκε για τα οικονομικά της Εκκλησίας, από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, το έλλειμμα στην «Αλληλεγγύη» φτάνει τα 12.927.000 ευρώ, ενώ στα δύο εκατ. ευρώ φτάνει το έλλειμμα στην εταιρεία της εκκλησίας «Συμεών». Για τα ελλείμματα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι προηγούμενες διοικήσεις της «Αλληλεγγύης» και της «Συμεών».

Την ωρα που ενας στους δυο Ελληνες ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας,ενω αστεγοι πεθαινουν ακομη στους δρομους και σε εγκαταλλελημενα σπιτια...η Ορθοδοξη Εκκλησια μας και το παπαδαριο της λασπης,εχουν την ανεση να κανουν φτερα τοσα εκατομυρια ευρω των πιστων τα οποια οπως ητα λογικο προοριζονταν για φιλανθρωπικους σκοπους και οχι για τα στομαχια τους.

Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και διαπομπευση ενος ολοκληρου δογματος...
Οι ιδιοι οι διαχειριστες της πιστης,ντροπιαζουν με τον χειροτερο τροπο,αυτο στο οποιο πιστυευουν.

ΠΡΕΖΑ TV
11-3-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: