Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ 22ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ...

Ρωγμώδες κατάγμα στη μύτη, εκδορές και εκχυμώσεις σε πολλάrafail pigadas 300x220 Ιατροδικαστική έκθεση για τον 22χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη σημεία του σώματός του διαπιστώνει σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση, μετά την εξέταση του 22χρονου φοιτητή Ραφαήλ Πηγαδά, ο οποίος κατήγγειλε προχθές ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, τόσο κατά τη διάρκεια τη σύλληψής του, όσο και κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο Α.Τ Πλατείας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.
Ο 22χρονος έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών που διενήργησαν τη σύλληψή του όσο κατά του αστυνομικού, που με πολιτικά μπήκε στο κρατητήριο και αφού τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα, του πέταξε - σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο νεαρός Ραφαήλ Πηγαδάς - στο πρόσωπο οινόπνευμα.


Για να δουμε τωρα το τι θα ισχυριστουν οι μπατσοι...
Για τριτη ημερα κανεις πολιτικος της Νεας Δημοκρατιας δεν εχει καταδικασει το γεγονος...με ο,τι και αν συνεπαγεται αυτο...

Τα συμπερασματα,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2009


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aυτό θα έλειπε, να μην τον είχαν ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Βρε δε γαμιέται ο τσογλαναράς!
Τι έγινε ΠΡΕΖΑ, παρατηρώ μια ερωτική συμπάθεια προς τον φοιτητή - κάτι παίζει μεταξύ σας????

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε παιδιά,ένα μενονωμένο περιστατικό είναι
Μέχρι ένα την βδομάδα δικαιολογείται.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας τα έπρηξες με τον τσόγλανο. Είδες ότι τα σχόλια των περισσοτέρων ήταν καλά του κάνανε. Εσύ τι ψάχνεις με 10 αναρτήσεις για τον εν λόγω.
Γενικώς οι αναρτήσεις σου παραπέμπουν σε κουκουλοφόρο και αυτή είναι η μόνη εξήγηση της εμμονής σου.

Για μια ακόμα φορά : ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

OPOS.. PANTA.. KOUKOULOFOROS... BEBAIA.......

OLOI AYTO KSEROUN NA LENE,AN TYXENE OMWS SE KANENAN APO SAS, 8A KLEGATE....

OI KLASIKOI TYPOI.... ELLHNES. PANTA BLAKES,TEMPELIDES STI DOYLEIA,RATSISTES,KOYTSOMPOLES,PROKATELIMENOI.... PANTA PANTA PANTA... O 8EOS NA SAS EVLOGEI WS LAO KAI STO TELOS NA PARETE PRWTOI TON MPOULO. :-)))

Ανώνυμος είπε...

Άμα δεν σ'αρέσουν αυτά που λέει γιατί δεν πάς σε κάποιο άλλο ιστολόγιο που γράφει τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα και να αφήσεις και εμάς τους νεφελίμ στην ησυχία μας;

Και επειδή είστε μια παρέα ζώα που σπαμάρετε το μπλόγκ με τις μαλακίες σας δεν σημαίνει οτι αλλάξει κάτι στη δράση του πρέζα,όπως δεν ξέρω αν ελπίζετε.