Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ 3ΗΜΕΡΟΥ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ...

Επί ποδός βρίσκεται η τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου που αναμένεται να ξεκινήσει μετά το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από την Παρασκευή ως την Κυριακή, από τα δύο διόδια, Αφιδνών και Ελευσίνας, πέρασαν περίπου 400.000 οχήματα, μειωμένα κατά 10% σε σχέση με πέρσι.
Πάντως και αυτή η έξοδος δεν ήταν αναίμακτη.
Σε 13 θανατηφόρα τροχαία, το τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, έχασαν τη ζωή τους 19 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 7, τόσο στις εθνικές οδούς όσο και μέσα στις πόλεις.
Τα ματια σας ανοιχτα ΜΑΛΑΚΕΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ". ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ.ΟΛΟ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΛΟΥΦΑΡΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΔΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΧΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ