Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΚΤΕΡ...ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Συλλαλητήριο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτερα 23 Μαρτίου, χωρίς τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, με σκοπό να θέσουν τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό, αποφασισαν τη Δευτέρα οι αγροτικοί σύλλογοι της Κρήτης, σε σύσκεψη με στελέχη της ΓΕΣΑΣΕ.

Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι η Κρήτη έχει εξαιρεθεί από το «πακέτο Χατζηγάκη», ενώ δεν έχουν λάβει καμία απάντηση επί των 12 συγκεκριμένων αιτημάτων που έχουν θέσει ενώπιον του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Επίσης τονίζουν ότι οι ανακοινώσεις του υπουργού ότι θα τους επισκεφθεί τις επόμενες εβδομάδες, δεν τους ικανοποιούν.

Χρηστο Μαρκογιαννακη,ειμαστε πολυ περιεργοι για το πως θα υποδεχτουν οι Αστυνομικες Δυναμεις,τους συντοπτες σου...Θα τους ψεκασεις ξανα με χημικα και δακρυγονα,καταστελοντας τις φωνες απελπισιας τους;;;
Για να δουμε,ποσα δακρυγονα θα ριξετε και αυτη τη φορα,ωστε να προστατεψετε την Δημοκρατια σας...απο τους αγροτες...

ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι σύμπτωση με την έναρξη
της ΔΙΚΗΣ των ΖΩΝΙΑΝΩΝ....

Ανώνυμος είπε...

Όχι τους στέλνουν οι εξωγήινοι να ρίξουν την ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοπρασίας.Άντε τον πούλο μπούλη.Μόνο η δεξιά θα έφτανε στο σημείο για να σπάσει κάθε απεργιακή κινητοποίηση να δημιουργήσει εμφυλιακές καταστάσεις.Στα τσακίδια μια για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε μαζί με τα τρακτέρ να αφήσουν πίσω και τα σημαιάκια του πασόκ.