Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

ΜΕΣΙΣΤΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Μεσίστια θα κυματίζει μέχρι το Πάσχα, η βυζαντινή σημαία στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αθώωση από το Συνοδικό δικαστήριο του μητροπολίτη πρώην Αττικής Παντελεήμονα.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος σημείωσε ότι η πράξη αυτή «θα φανερώνει τα δάκρυα που αναβλύζουν μυστικά στα βάθη της ψυχής μας όλες αυτές τις ημέρες». Όπως αναφέρει στο προσωπικό του blog, «η κρίση θεσμών και αξιών,η οποία χαρακτηρίζει την εποχή μας,έφθασε πια και στη διοίκηση της Εκκλησίας μας, έφθασε στην κορυφή. Αγγίζει τους Ιεράρχες.Με κανένα τρόπο δεν μπορώ να δικαιολογήσω την άδικη και χαριστική αυτή Απόφαση των επτά Συνοδικών-Μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου.Θρηνώ και οδύρομαι για το ολίσθημά τους. Ετραυμάτισαν τις ψυχές μας και εσκανδάλισαν το σύνολο των πιστών. Εδημιούργησαν κρίση μέσα στους κόλπους της Ιεραρχίας. Εισήλθαμε πια σε περίοδο ανακατατάξεων».

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ,ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...


ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειδες που τελικα δεν ειναι ολοι ιδιοι;

Παντου υπαρχουν εξαιρεσεις Νικο. Λιγοι ειναι οι σκατανθρωποι στην Εκλησια. δυστυχως μονο τα σκατα βλεπουμε στην τηλεοραση (παιδεραστες κλπ).

και οταν λεω παντου εννοω και στην πολιτικη. αλλα αυτοι τα εχουν τα λεφτα για τα καλα ΚΑΙ τα κοννε και δεν πανε μεσα.

πραγματικα πιστευεις οτι ουτε ενας πολιτικος δεν ειναι κρυφοπαιδεραστης;

σε παρακαλω... μην με κανεις να γελαω...