Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ...ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ;;;;

Κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αποφάσισαν οι αγρότες της Κρήτης, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων τους.
Το συλλαλητήριο θα γίνει χωρίς αγροτικά αυτοκίνητα όπως ομόφωνα αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομοσπονδιών του νησιού που συναντήθηκαν το μεσημέρι στα Χανιά.

Στη σύσκεψη το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ Γιώργος Γωνιωτάκης που χαρακτήρισε ψίχουλα και θολές τις εξαγγελίες στο Ηράκλειο, του υπουργού Γεωργίας Σωτήρη Χατζηγάκη.
Ο ίδιος ανακοίνωσε και την απόφαση: " Αποφασίσαμε να δώσουμε ένα μικρό περιθώριο χρονικό στην κυβέρνηση, και 4 Μαΐου αν δεν έχουν λυθεί όλα αυτά τα ζητήματα, θα
έχουμε πάλι κινητοποίηση στην Αθήνα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου."


Χρηστο Μαρκογιαννακη εισαγγελεα της Χουντας,πως ετοιμαζεσαι να υποδεχτεις τους συντροφους και τους συντοπιτες σου;;;Με τις γνωστες και προσφιλες τακτικες και πολιτικες;;;;
Που θα παει...Η ριμαδα η ωρα των εκλογων πλησιαζει και τοτε να σε δουμε...

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΩΦΩΝ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ?