Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 43ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ...ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ INTERNET ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ...

Σε πληρη εξελιξη βρισκεται η εκδηλωση συμπαραστασης στον Θοδωρη Τενεζο,ο οποιος εδω και 43 μερες δινει τη δικη του μαχη,εναντια στα ΚΑΡΤΕΛ,κανοντας απεργια πεινας και μεταδιδοντας με live streaming μεσω Internet την διαμαρτυρια του σε ολοκληρο τον κοσμο...
Ο Γιωργος Παπανδρεου ως ανθρωπος του Net...
κανονικα αυτη τη στιγμη...ή τοσες μερες που περασαν...
δεν θα επρεπε να ειναι στο πλευρο του,δινοντας συνεχως το παρον;;;

Γιατι κανενα πουλημενο και ξεφτιλισμενο ΜΜΕ,εδω και τοσες μερες δεν εχει αναφερει τιποτε αναφορικα με το θεμα;;
Αυτος ο ανθρωπος πρεπει πρωτα να πεθανει και μετα να γινει "ηρωας";;;;
Ξυπνηστε ρεεε πριν να ειναι αργα...

ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2009

6 σχόλια:

Ακτιβιστής είπε...

Επιτέλους: Ερώτηση στη Βουλή για τον Τενέζο

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη σημερινή ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες μεταξύ άλλων δήλωσε:

Ολοκληρώνω με μια σύντομη αναφορά σε μια Ερώτηση που έχουν καταθέσει στη Βουλή τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Η Ερώτηση αυτή αφορά την απεργία πείνας ενός επιχειρηματία, ενός μικρού επιχειρηματία του κ. Τενέζου, ο οποίος εδώ και περισσότερο από ένα μήνα βρίσκεται σε απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού απέναντι σε αυτό που ονομάζει «το καρτέλ του σιδήρου», το ελληνικό καρτέλ του χάλυβα.
Είναι μία Ερώτηση, η οποία απευθύνεται στους υπουργούς Ανάπτυξης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την οποία επιζητούνται απαντήσεις για τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε σχέση με το συγκεκριμένο καρτέλ, αλλά και βέβαια για τη συγκεκριμένη περίπτωση του απεργού πείνας ο οποίος, προφανώς, μετά από ένα μήνα, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Περιμένουμε υπεύθυνες απαντήσεις από την Πολιτεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ INTERNETAKIAS ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ.

apurimac είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΚΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!! ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?????ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ???? Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε πρέζα δεν έπρεπε να ήταν εκεί ο jeffrey! και να σου πω γιατί.

Διότι σήμερα στις 8.30 που όλοι δήλωναν ότι θα δώσουν βροντερό παρόν γιά συμπαράσταση στον Θοδωρή δεν ήρθαν παρά ελάχιστοι, δυστυχώς. Εντάξει δε λέω, πίσω από το πληκτρολόγιο όλοι παρόν και όλοι μαχητές, στην πράξη μηδέν. Κρίμα ρε πούστη μου και το είχα δει σε τόσα blog που κάποια στιγμή πίστεψα ότι κάτι θα γίνει. Θα ξεκουνηθούμε λίγο. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις γιατί να πάει ο jeffrey; και καλά κάνει δηλαδή. Κάθεται και τον βλέπει live στο internet όπως και οι πιό πολλοί άλλωστε.

Έγινε κλείσιμο μίας λωρίδας στην Πατησίων και μοιράστηκαν στα διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια η επιστολή Τενέζου προς Προθυπουργό και τους υπόλοιπους χαραμοφάηδες των άλλων κομμάτων να διαβάσει ο κόσμος και να μάθει γιατί ένας άνθρωπος έφθασε στο σημείο να κάνει "διακοπές" με σκηνή στην Πατησίων. Όχι ότι θα τους νοιάξει και αυτούς και το βλέπω πολύ φυσικό αφού δεν νοιάζει εμάς.

Το πήρε "γραμμή" ο Θοδωρής και όταν κάποιος του είπε ότι "Θοδωρή θα προχωρήσουμε σε ποιό "σκληρούς" αγώνες και ας είμαστε μόνο αυτοί αν μας το πεις" (υποθέτω εννοούσε πορεία κλπ ο άνθρωπος) ο Θοδωρής απάντησε ότι είναι περιττό και θα δείτε ότι στο επόμενο ραντεβού θα είμαστε πιό πολλοί.

Λοιπόν, τελευταία ευκαιρία γιά όλους αυτούς που αναρτούν banner, εικόνες, και άλλα τσουμπλέκια στα blogs και δηλώνουν με κεφαλαία γράμματα ότι θέλουν να συμπαρασταθούν στην κατάσταση του Θοδωρή και ταυτόχρονα αισθάνονται ότι δεν κάνουν χάρη στον Θοδωρή αλλά είναι ένας από εμάς, ας κοπιάσουν αλλιώς ας σταματήσουμε να κοροϊδευόμαστε.

Καλή συνέχεια Θοδωρή και συγνώμη που δεν ήρθε ο κόσμος που έπρεπε να έρθει.
Θα επανορθώσουμε από Δευτέρα (ελπίζω δηλαδή, γιά να δεις μετά και κανάλια και jeffrey μέχρι και ο Μίκυ Μάους θα έρθει, αρκεί να είμαστε με τα σώματά μας εκεί).

tina είπε...

Όχι μόνο ο Παπανδρέου…
Που ήταν ο Τσίπρας ο προχωρημένος που θέλει και να τον ψηφίσουμε;
Που ήταν η Κανέλη η επαναστάτρια ?
Η αλήθεια φάνηκε φίλοι μου… κανείς δεν θέλει να στεναχωρεί τους καρτελάδες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΣΕ ΗΡΩΑΣ ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ