Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ(;) ΕΑΝ Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ 'Η ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ...

Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει την προέλευση της σφαίρας που σκότωσε την υπάλληλο του καταστήματος «Γερμανός», στην περιοχή του Βύρωνα, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με τραύμα στο στήθος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ο δράστης, ένας 23χρονος Αλβανός, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού άρπαξε 300 ευρώ και ετοιμαζόταν να φύγει προς την έξοδο, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του.
Στο κατάστημα υπήρχαν άλλοι δύο υπάλληλοι και τέσσερις πελάτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν 38χρονος υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στην υποδιεύθυνση μέτρων τάξης και ο οποίος είχε πάει εκεί προκειμένου να δώσει για επισκευή ένα κινητό τηλέφωνο.
Όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας επιχείρησε να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει έναν από τους δράστες και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που ακολούθησε, από τα πυρά πυροβόλου όπλου τραυματίστηκε θανάσιμα η 32χρονη υπάλληλος.

Η αστυνομία μελετά το βίντεο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και φαίνεται καθαρά η σκηνή της ληστείας και της συμπλοκής.


Ο δεύτερος ληστής αμέσως μόλις έπεσαν οι πυροβολισμοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, ενώ ο τραυματισμένος 23χρονος συνελήφθη σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το κατάστημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο είχε πυροβολήσει.
Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει δεχθεί τρεις σφαίρες. Ο 38χρονος Αστυνομικός δεν τον ακολούθησε παραμένοντας στο κατάστημα για να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα και να καλέσει ενισχύσεις.
Την Παρασκευή θα διενεργηθεί η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της, καθώς και να διευκρινιστεί εάν ήταν έγκυος.

Απο το video που εχει ηδη στην κατοχη της η Ελληνικη Αστυνομια,δεν φαινεται ποιος απο τους δυο,την τραυματισε θανασιμα;;;
Εαν την τραυματισε ο Αστυνομικος,υπαρχει ποτε περιπτωση να μαθευτει και μαλιστα την τρεχουσα χρονικη περιοδο που η Ελληνικη Αστυνομια κανει την μια γκαφα μετα απο την αλλη;;;

Και αυτος ο αστυνομικος...
τι σκατα ηθελε και εκανε τον μαγκα...;;;

Ας επερναν τα λεφτα και ας τελειωνε εκει.
Ετσι κι'αλλιως ασφαλισμενα ηταν...
Ελεος...
Η δουλεια του ειναι να προστατευει τους πολιτες...
αλλα οχι και με κοστος ανθρωπινες ζωες...


ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2009

16 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΗΘΕΛΕ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
ΛΕΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ?
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ,ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΤΕ.
ΡΕ ΠΡΕΖΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΓΡΑΨΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σε τετοιες περιιπτωσεις οταν υπαρχουν οπλα στη μεση δεν υπαρχει χωρος για ηρωισμούς....

Να αποτρεψει μια γαμοληστια,λες και θα επαιρνε τα παρασημα;;;

Μα και φυσικα δεν ειχε σκοπο να σκοτωθει κανεις ο αστυνομικος...απλα ετυχε...και δυστυχως πετυχε...

Κριμα για την κοπελα...

Ανώνυμος είπε...

Skeftomenoi logika(me oti logiki exei o kathenas):
Protimame na klapoun lefta mias polyethnikis pou mas klevei kathimerina apo kapoion pou den exei na zisei, i protimame na apotrepsoume tin listeia swzontas ta (asfalismena)leftoudakia tis kalis polyethnikis pianontas ton "kako" alvano me pithano kostos anthropinis zwis kai vazontas ena parasimo ston kwlo mas?

spyros1000 είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δηλαδη επρεπε sony και καλα να ειχαμε νεκρους;;;
Ελεος.Coolare.

Ανώνυμος είπε...

Το λογικό είναι να τελέσει το χρέος του ΕΞΩ από το κατάστημα και να μην ρισκάρει ανθρώπινες ζωές. Πρέζα όποιος κρατά όπλο χάνει κάθε δικαίωμα στο να συμπεριληφθεί η ζωή του ανάμεσα σε αυτές που πρέπει ή που αξίζει να προστατευτούν. Είτε είναι ξένος είτε Έλληνας. Ως εκ τούτου κι οι αστυνομικοί που οπλοφορούν, γνωρίζουν πολύ καλά πως το καθήκον τους εμπεριέχει και την έννοια της αυτοθυσίας, δηλαδή πρώτα προστατεύουν τις ζωές των υπολοίπων και μετά καταδιώκουν/αφοπλίζουν ή και σκοτώνουν αυτόν που το παίζει μάγκας με το όπλο. Η ζωή του παράνομου που οπλοφορεί είναι η τελευταία ανάμεσα σε αυτές που έχουν κάποια απαράβατα δικαιώματα. Του αστυνομικού η προτελευταία. Έλα μου όμως που λειτουργούν θερμόαιμα, και που όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό τους έχουν στοιχίσει! Το άγχος του θα πρέπει να ήταν μεγάλο. "Η αστυνομία" λειτούργησε μέσα του μειώνοντας το ένστικτο της προστασίας των πολιτών και αυξάνοντας αυτό της συμπλοκής.
Η ευθύνη βαραίνει και τον αστυνομικό. Για τον θάνατο της κοπέλας. Αλλά να μην ξεχνάμε και ποιος μπήκε στο κατάστημα έτοιμος για όλα. Ο ληστής. Ό,τι και να δείξει η νεκροψία, η νεκρή δεν επιστρέφει και μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε από κακό χειρισμό οργάνου της τάξης.

ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

τα μισά απο αυτά που διάβασα είναι μπούρδες.
ΔΗΛΑΔΗ τι θέλετε ;να αφήσουμε τους ληστές να αλλονίζουν ; ΠΑΟ στοιχιμα οτι αμα ο ίδιος έκλεβε το σπίτι σου , ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ , θα έλεγες , ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;
και πάλι θα την έβριζες.
ΓΙΑ να σοβαρευτούμε λίγο .
Οχι ο αστυνομικός δεν ήθελε να τραυματιστεί κανείς , όχι δεν ήθελε ούτε να πεθάνει , Ούτε να πάρει παράσημο , ήθελε να κάνει την δουλειά του , όχι απο υποχρέωση αλλά απο ηθική ανάγκη. απο απλή υποχρέωση απαλή θα καθόταν στα αυγά του.
ΔΕΝ είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάσταρδοι.

Ανώνυμος είπε...

Ayto einai to thema re file. Oti an paei na klepsei kapoios to ASFALISMENO SPITAKI MOU oi mpatsoi tha erthoun meta apo 2 wres gia na min tous parei kamia adespoti enw gia ton germano ithele na to paiksei rampo o malakas....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε το πας αλλού. Δεν έπρεπε να υπάρχει συμπλοκή μέσα στο κατάστημα αφού ο ληστής αποχωρούσε με την λεία του και σε λίγο θα έπαυε να απειλεί με την παρουσία του όσους βρίσκονταν εκεί. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Ο αστυνομικός μπορούσε να επισπεύσει την καταδίωξη, να κατάσχει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα για να κυνηγήσει τους ληστές. Καλά μα πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αυτό το απλό πράγμα; Ρισκάρισε την ζωή ΟΛΩΝ. Η δική του όμως λόγω της δουλειάς του, και λόγο της οπλοκατοχής που του παρέχει καθώς και της εκπαίδευσης του, έρχεται ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Έλεος, δεν αξίζει καν να απαντήσει κανείς για το 'μπάσταρδοι'. Είναι ΑΣΧΕΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κάθε αστυνομικός στην προσπάθειά του να προστατέψει ρισκάρει και τη ζωή των πολιτών, τότε γιατί χρειαζόμαστε αστυνομία; Ας πάρουμε όλοι το νόμο στα χέρια μας και ας προστατεύει ο ένας τον άλλον και τον εαυτόν του. Να γίνουμε φαρ ουεστ να τελειώνει η υπόθεση. Γιατί εκεί πάει το πράγμα. Αν αυτό που υποτίθεται προστατεύει και προφυλάσσει την Τάξη, καταλήγει να την διασαλεύει, τότε η ύπαρξη αστυνομίας καταλύει τον νόμο γιατί δεν σκέφτεται πρώτα την ζωή των πολιτών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει κι αυτήν και το αγέννητο παιδάκι της αν είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε πως ήταν έγκυος. Κλαίνε αθώοι πολίτες σήμερα, οι συγγενείς και οι φίλοι της. Ένα από τα πολλά θύματα αυτού του τέρατος που έχει καταντήσει το κράτος. Απροπος, το ξέρατε πως η πρώτη αιτία θανάτου μες τους αιώνες της ιστορίας για το λαό, είναι το κράτος;

Ανώνυμος είπε...

troktiko+prezatv=same blogger

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ.
ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕΣ ΑΥΤ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕ ΠΡΕΖΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΝΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΦΙΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλητερα να μην λεμε οτι μας κατεβει και να σκεφτομαστε.

1ον .Υπαρχει κανονισμος για το που,ποτε και πως πρεπει ενα αστυνομικος να κανει χρηση οπλου και ειδικα αμα ειναι εκτος υπηρεσιας.

2ον.Το εαν ποτε εμεις οι μη αστυνομικοι κρινουμαι την χρηση οπλου απο αστυνομικους ειδικα με οσα εχουμε ακουσει και απο τοσα που εχουμε δει..ας το αφησουμε καλητερα..παντα μιλαμε εκ του αποτελεσματος.

3ον.Υπαρχουν υπηρεσιες και θεσμοι για την υποθεση.Εμεις ας κανουμε κοινωνικη και ηθικη κρητικη.

4ον.και ποιο βασικο οταν χανονται ανθρωπινες ζωεες αξιζει τον κοπο να εξεταζουμε εαν οι υπαρχοντες κανονισμοι και φορεις λειτουργουν.

Σαε ευχαριστω για τον χρονο σας

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με τους Αλβανούς κακοποιούς! Κάτι πρέπει να κάνουμε με τα ζώα αυτά!
Δεν μπορεί ο κάθε παπάρης να παίρνει ένα οπλισμένο όπλο και να βγαίνει να σκοτώνει και να κλέβει...
Και μετά τα ρίχνουν και στον αστυνομικό οι κάφροι οι δημοσιογράφοι!
Για τους Αλβανούς ΔΕΝ είπαν τίποτα!
Και έχουμε και τον μαλάκα τον ΠΡΕΖΑ , που εννοείτε δεν χάνει ευκαιρία να δυναμιτίσει πάλι τις καταστάσεις!

Α ρε Αλβανό που χρειάζεσαι και συ ΠΡΕΖΑ... που θα πάει , κάποια μέρα θα σε φάει και σένα κάποιος!!!

kaboo είπε...

καποιοι ειστε εντελως μαλακες...
ακου αλβανικο σκουληκι...
ακου πηγε να αποτρεψει τη ληστεια...
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ...
να τα κλεψουν ολα!
που θα τραβαμε οπλα για να υπερασπιστουμε περιουσιες!
ακουτε τι λετε γαμω το χρισοτ μου?
δεν ειε προθεση να σκοτωσει ,αλλα αυτο δεν σε κανει λιγοτερο ηλιθιο οταν πυροβολας...οταν λιγοτερο φονια αν θρηνησουμε θματα.
ΗΛΙΘΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

'Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.'
Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

οποιος θεωρει οτι δεν ισχυει στην ελλαδα ας πει την δικη του φιλοσοφια οπως κανουν ολοι.....