Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

Η ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Η κρατουμενη και γνωστη για τις μαχες που εδινε για την καταργηση του κολπικου ελεγχου στις φυλακες,Κατερίνα Γκουλιώνη βρέθηκε νεκρή μέσα στο πλοίο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια εκδικητικής μεταγωγής από τη Θήβα στην Κρήτη. Συγκρατούμενοί της καταγγέλλουν ότι η Κατερίνα βρέθηκε στις 6 το πρωί πισθάγκωνα δεμένη –το υπουργείο το αρνείται- και με αίματα στο πρόσωπό της. Οι ευθύνες του υπουργείου, σε κάθε περίπτωση, είναι μεγάλες. Για τις μεταγωγές και τον τρόπο που αυτές γίνονται, για την αδιαφορία των υπεύθυνων που μεταχειρίζονται το κρατούμενο σαν αντικείμενο...

Την Κυριακή, στις 10 το πρωί πούλμαν της Πρωτοβουλίας θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως (Άγαλμα της Αθηνάς) για τις φυλακές της Θήβας. Καλούμε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, γυναίκες και άντρες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944361139 Πάνος Λάμπρου,
6936514299 Ιωάννα Δρόσου


www.keli.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ,Ή ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
18-3-2009

5 σχόλια:

Antinemecis είπε...

Όπως και να'χει (εγώ προσωπικά πιστεύω τη μαρτυρία των συγκρατουμένων της, το κράτος δε μου έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι αξιόπιστο, το αντίθετο θα έλεγα) σίγουρα φέρουν ευθύνη αφού πέθανε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
Την ευθύνη για τη ζωή του κρατούμενου δε φέρει πάντα η πολιτεία;
Παραίτηση θα δούμε ή θα μας πει ο κος Δένδιας πάλι ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που κρίνει ότι του αναλογεί και τη μεταβιβάζει στους υφισταμένους (αν αναγνωρίσει κάποια ευθύνη...)
Όσο για τη διαδικασία συγκάληψης... σίγουρα έχει ξεκινήσει.
Δεν ξέρω την περίπτωση ούτε γιατί είχε καταδικαστεί και δε με νοιάζει. Κανείς όμως δε μπορεί να εκτελέσει έναν κρατούμενο...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όρθωνε το ανάστημά της και διαμαρτυρόταν για αυτά που γίνονταν, της έκλεισαν το στόμα. Είναι απλά τα πράγματα.
ΣΕ ΠΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ;
Εδω πρέπει να γίνει έρευνα απο εισαγγελέα.
ΝΤΡΟΠΗ

Basilis4 είπε...

Εγω απορώ με κάτι άλλο..Τι στο διάολο θέλει για να ξεσηκωθεί ο καθένας μας,και να τους στείλει συστημένους στον Αγύριστο?Ειδικά με τούτα τα Φασιστάκια που μας το παίζουνε...Κεντρώοι..Οχι οτι οι προηγούμενοι ήταν σε τίποτα καλύτεροι.Απλά ήταν..χορτασμένοι,ενω τούτοι τώρα άρχισαν να φτιάχνουν κοιλίτσες και προγούλια..

Ανώνυμος είπε...

Στο ίδιο πλοίο δεν ήταν και ο Περίανδρος που επέστρεφε στην αλικαρνασσό???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?
ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.