Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

Με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση θα «περάσει» από τη Βουλή την «καυτή» ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία προβλέπονται μηδενική εισοδηματική πολιτική για το 2009 και έκτακτο οικονομικό χαράτσι για τους φορολογουμένους με ατομικά εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ.

Η τροπολογία με τις ως άνωθεν ρυθμίσεις κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ και ενώ το Κοινοβούλιο ήταν κλειστό και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις «εισπρακτικές εταιρείες», η επεξεργασία του οποίου ξεκινά σήμερα το απόγευμα στην Ολομέλεια του Σώματος.

Η συζήτησή της αναμένεται την Τετάρτη το πρωί, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, και θα προκαλέσει την οξύτατη αντίδραση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, όχι μόνο για το περιεχόμενο της διάταξης, αλλά και για το ότι η κυβέρνηση επιμένει να καταθέτει τροπολογίες και όχι αυτοτελή νομοσχέδια για τέτοια σοβαρά ζητήματα....

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...


ΠΡΕΖΑ TV
30-3-2009

6 σχόλια:

Pasok poisonous είπε...

Τις μέρες που πέρασαν ,παρακολουθήσαμε μια επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ζάκυνθο που ουσιαστικά ήταν νέα περιοδεία σε «κομματική γυάλα» ενός εκτός τόπου και χρόνου πρωθυπουργού.
Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με το πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός. Το πρόβλημα είναι ότι η χώρα δεν έχει μια αξιόπιστη κυβέρνηση που να λύνει προβλήματα.
Ακόμα και οι πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν αναγνωρίζουν ότι οι κυβερνήσεις Καραμανλή διέλυσαν μέσα σε πέντε χρόνια τα πάντα.

‘’PASOK poisonous’’

Ανώνυμος είπε...

Όση ζημιά έκανε το ΠΑΣΟΚ σε 20 χρόνια, άλλη τόση έκανε και η ΝΔ σε λιγότερο απο 5. Δεν έχω όμως το δικαίωμα να παραπονιέμαι, καθώς ψήφισα ΝΔ και το 2004 και το 2007.

Έχουμε τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν.

Όλα Free είπε...

Μια είναι η λύση φίλε μου Πρέζα.
Αποποινικοποίηση της κάνναβης ώστε να είμαστε "φτιαγμένοι" την ώρα που ψηφίζουμε. Και που ξέρεις; Ίσως και να εκλέξουμε κάτι καλό. Πάντως νορμάλ, τους ίδιους μαλάκες βάζουμε στο κεφάλι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ " MANAGERS" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ: ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ" ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΙΣΑ ΜΕ 100.000.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ! ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ (ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ). ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ) ΟΧΙ ΦΑΣΟΙΣΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΙΣΤΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

σολο τον κοσμο οι κυβερνησεις βοηθουν τα χαμηλα εισοδηματα ωστε να κινιθει η αγορα,λογο στασιμοτητας απο την οικονομικη κριση,εχτος απο την ελλαδα,οπου χωρις αυξησεις,και με παραπανω φορους ποιος θα βγει να αγορασει,να κινιθει η αγορα...κανενας,τα ελειματα της κυβερνησης και τα βατοπεδια πληρωνουμε εδω

Ανώνυμος είπε...

5.58
ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΜΑΡΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.