Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2009

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ...

Αρση του απορρήτου σε τηλέφωνα, τραπεζικούς λογαριασμούς και έγγραφα προβλέπουν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ν. Δένδια για το σύνολο των κακουργημάτων του Ποινικού Κώδικα καθώς επίσης και για τα κακουργήματα που αφορούν τη λαθρομετανάστευση. Στις περιπτώσεις δε αυτές οι σχετικές εντολές θα δίνονται από εισαγγελικούς λειτουργούς.

Ειδικότερα θα θεσπίζεται αυστηρότερη ποινική μεταχείριση για τα εγκλήματα της βιαιοπραγίας σε δημόσιες συναθροίσεις και της ληστείας όπως επίσης για τις απρόκλητες φθορές ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες, όταν οι αξιόποινες αυτές πράξεις τελούνται από άτομα που καλύπτουν ή αλλοιώνουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

Επίσης η αυτεπάγγελτη δίωξη για εξύβριση θα ασκείται εάν ο παθών υπάγεται στις διατάξεις του άρθρου 13 του Ποινικού Κώδικα που περιλαμβάνει και τους αστυνομικούς. Ασκηση της συγκεκριμένης ποινικής δίωξης θα γίνεται όταν ο αστυνομικός ή ο παθών εξυβρίζεται από κουκουλοφόρο κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του. Εξάλλου αυστηρότερες ποινικές κυρώσεις θα επιβάλλονται και για εγκλήματα που τελούνται εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αστυνομικών και γενικότερα κρατικών υπαλλήλων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Μονο δυο λογια για ολες τις παραπανω πιπες...
Αϊντε-Αϊντε...

ΠΡΕΖΑ TV
19-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ :
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ
ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ
ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ
ΚΟΙΝΟΤΑΕΧΕΣ
ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ
ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΛΥΝΟΥΜ ΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ.