Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

Νέα ασθενοφόρα και ειδικές στολές ζητούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράσκης.

Οι εργαζόμενοι στάθμευσαν τα ασθενοφόρα τους στην είσοδο του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και διένειμαν φυλλάδια στους περαστικούς, δηλώνοντας πως προτίθενται να διαδηλώσουν έξω και από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων καταγγέλλουν ότι αν και η σύμβαση για την προμήθεια ειδικών στολών υπεγράφη στα τέλη του 2007, οι προμήθειες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ενώ την ίδια στιγμή στη συμπρωτεύουσα δεν έχει παραληφθεί ούτε ένα νέο ασθενοφόρο. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων είχε συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Στ. Καλαφάτη ,ο οποίος περιορίστηκε να δεσμευτεί πως θα εξετάσει τα αιτήματά τους.

Αντε να δουμε ποτε επιυελους σε αυτο το μπουρδελο,θα παψουμε να θεωρουμε ως αναγκεα τα πραγματα τα οποια θα επρεπε να ειναι δεδομενα...

Μιλαμε για την απολυτη υποβαθμιση της Υγειας...
Ξεφτιλα...


ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: