Τετάρτη, Μαρτίου 25, 2009

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΤΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ...

απο το avragioz.blogspot.com

Η φαρμακοτριφτική εταιρεία ARITI AE, καμώνεται πως δήθεν χαρίζει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (μηχανήματα αιμοκάθαρσης) στο Γ.Ν. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, που σημαίνει σύμφωνα με τον νόμο 2955/01, ότι η "δωρεά" συνοδεύεται με δωρεάν αναλώσιμα και δωρεάν επισκευές, διαφορετικά τέτοιες "δωρεές" δεν γίνονται αποδεκτές στο δημόσιο.

Έλα όμως που στην εποχή Διοίκησης του Καβαραντζή Ιωάννη, ο νόμος είναι των παλαιών υποδημάτων και οι επισκευές είναι χρυσωρυχείο για τον... "δωρητή", που κάνει συμφωνία παράνομη και εκδίδει Χρηματικό Ένταλμα πληρωμής της... δωρεάς !!! !!! !!!Η Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νομό Ροδόπης, βλέπει τη παρανομία και αρνείται να θεωρήσει το Χρηματικό Ένταλμα για να πληρωθεί η ψευτοδωρήτρια εταιρεία.

Απτόητος ο Καβαραντζής, δεν ακούει κανέναν και παραπέμπει το Χρηματικό Ένταλμα στο IV Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.), για να δικάσει τη διαφορά μεταξύ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και της Επιτρόπου Ε.Σ. της Κομοτηνής.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο, εξέτασε το θέμα σε όλες τις λεπτομέρειες και εξέδωσε την απόφαση σφαλιάρα στον Καβαραντζή και στο σάπιο σύστημα Αβραμόπουλου - Σαμπατακάκη.

Ούτε εμείς, ούτε ο καταγγέλλων είμαστε υπόλογοι να εξηγήσουμε τα κόλπα Καβαραντζή και την ανυπαρξία ελέγχου από τα πειθήνια όργανα του Αβραμόπουλου. Τις εξηγήσεις τις χρωστάνε αυτοί που παραβιάζουν τη νομοθεσία.

απο το avragioz.blogspot.com

Κυριοι Καραμανλη και Αβραμοπουλε,
γνωριζετε μηπως για ολα τα παραπανω;;;

Σε τετοιου ειδους μηχανηματα καταληγουν
τα χρηματα του Ελληνικου Λαου και των ασφαλισμενων;;;

Υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος σε αυτη τη κυβερνηση ή την αντιπολιτευση,για να ερευνησει τα παραπανω;;;

ΠΡΕΖΑ TV
25-3-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: