Τρίτη, Μαρτίου 24, 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ,ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...

Την αποχή των παιδιών του δημοτικού σχολείου από τις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου αποφάσισαν οι κάτοικοι του Αγαθονησίου, διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα που παρατηρείται με τις καθημερινές αφίξεις, στο νησί, μεταναστών από τα τουρκικά παράλια.

«Λόγω της αποχής των μαθητών, δεν θα γίνουν στο νησί εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο» αναφέρει ο κοινοτάρχης, Κ. Κόττορος, με επιστολή που απέστειλε την Τρίτη στο υπουργείο Εσωτερικών, στους βουλευτές του νομού, στο νομάρχη Δωδεκανήσου και άλλους φορείς.

Στο πλαίσιο της ίδιας διαμαρτυρίας, οι εθνοφύλακες του νησιού αποφάσισαν να παραδώσουν τον οπλισμό τους, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό «να ευαισθητοποιήσουν την Πολιτεία για το μέγεθος του προβλήματος».

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΤΡΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-3-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ...
ΑΝΤΕ,ΣΒΗΣΤΟ ΤΩΡΑ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

Ανώνυμος είπε...

και μετά μιλάμε κ εμείς στην πάτρα, οτι τάχαμου έχουν γίνει πολλοί οι μετανάστες και που να μείνουν οι άνθρωποι...
Και πως να αντέχεις να τους βλέπεις μεσ΄το κρύο όταν γυρνάνε στους δρόμους , κι όταν τρέχουν πίσω απ τις νταλίκες μπας και μπουν μέσα , και.. και.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

θα μας απαντήσεις επιτέλους πόσους "μετανάστες" χωράει η Ελλάδα; ένα εκατομμύριο, δύο, δέκα, ένα δις, τρία δις, πόσα ακριβώς; εμείς πρέπει να γίνουμε ο τόπος που θα φιλοξενήσει όλους τους κακομοίρηδες της γης;

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτηση πόσοι άνθρωποι χωράνε σε ένα μέρος δεν στέκει... δουλειές υπάρχουν για όλους όταν η εργασία έχει σταν στόχο την πρόοδο της κοινωνίας. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται τόσο το καλήτερο για ένα μέρος.

Τώρα αν κάποιοι βαφτίζουν τους ανθρώπος λαθρομετανάστες και σαν άλωθι να ρίχνουν τα μεροκάματα αυτό είναι αιτία να μισήσουμε αυτούς και οχι τους μετανάστες.

Ξυπάντε ρε