Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕ...

«Οταν ο Γέροντας μου έβγαλε για πρώτη φορά τα ρούχα για να μου δώσει το χρίσμα... ήμουν 12 χρονών. Με χάιδευε και στη συνέχεια με γυρνούσε και χαϊδευόταν μόνος του. Ο εφιάλτης και οι απειλές σταμάτησαν μόλις ενηλικιώθηκα και εμφάνισα τριχοφυϊα. Ολα αυτά τα χρόνια ζούσα με τον φόβο της τιμωρίας, αλλά και με το βάρος της αηδίας».

Ο νεαρός πρώην δόκιμος μοναχός, που «έλυσε» τη σιωπή του αναφέρει σε άλλο σημείο: «Μου είχε πει ότι είμαι ο εκλεκτός ανάμεσα σε όλα τα άλλα παιδιά και ότι εμένα επέλεξε για να μου δώσει το χρίσμα. Πριν όμως πάρω το χρίσμα θα έπρεπε πρώτα να μυηθώ στη χριστιανική απάθεια. Στην εγκράτεια δηλαδή απέναντι στους πειρασμούς. Με προειδοποίησε ότι αν το έλεγα στα άλλα παιδιά, αφενός θα έχανα το χρίσμα, αφετέρου θα με περίμενε Θεία τιμωρία».

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον 21 νεαροί δόκιμου μοναχοί έπεσαν θύματα της «ευλογίας» του «δέσποτα»,Νήφωνα της μονής παλαιοημερολογιτών Αγίας Σκέπης Κερατέας,πότε στα κελιά τους και πότε στο ηγουμενείο, από το 1988 μέχρι το 2007.

Εκτιμάται ότι ίσως τα θύματά του είναι περισσότερα, ενώ - σύμφωνα με πληροφορίες- ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επεκταθούν οι εναντίον του κατηγορίες, εφόσον προκύψουν μαρτυρίες και για σοβαρότερα αδικήματα, όπως για βιασμό!
Η υπόθεση αποκαλύφτηκε από την καταγγελία 17χρονου μοναχού, σύμφωνα με την οποία ο ηγούμενος ασελγούσε πάνω του από 13 ετών, που μπήκε στο μοναστήρι.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2009

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TICUSTΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ....ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΥΤΗΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ψάξτε στις εγκυκλοπαίδειες να δείτε για τις "αγάπες" των πρώτων Χριστιανών (μόλις μερικά χρόνια απο την υποτιθέμενη σταύρωση του υποτιθέμενου Μεσσία) και θα δείτε ότι τα όργια έχουν ιστορία μερικών χιλιετιών...

vg.92 είπε...

Ανώνυμε των 2:54 μπράβο! Σταματήσατε το ύπουλο σχέδιο του Αλαβάνου και των λοιπών δυνάμεων της Νέας Τάξης! Σας θαυμάζω :D

Aνώνυμε των 3:10 λες μαλακίες! Άλλο να υπάρχουν άρρωστοι σε όλους τους χώρους, να είναι κατακριτέοι, και να λέμε όλοι πως πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, και άλλο να έρχεσαι να το παίζεις μάγκας, ότι και καλά όλη η εκκλησία έτσι είναι, ανέκαθεν. Για πες συγκεκριμένα χωρία, πηγές ρε αρχίμαγκα, που αποδεικνύουν αυτά που λες. Το παίζεις κάποιος πετώντας μια παπαριά, επειδή έχεις ένα πληκτρολόγιο. Συγχαρητήρια. Σε σένα, και σε αυτούς που πιστεύουν τέτοιες μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Άν τον βάλουν στις αντρρικές φυλακές θα περάσει καλά ο τραγόπαπας.
Στις γυναικείες ΄πρέπει να μπεί...

Ανώνυμος είπε...

Αν ψάχνεις για νεα ταξη, δές πρώτα ποιοί κύριοι πάνε στις λέσχες bilderberg. Όσο για την παιδεραστία στις εκκλησίες, είναι παγκόσμια και διαχρονικη. Είναι αναγνωρισμένη ψυχιατρική διαταραχή η οποία αν αναγνωριστεί αντιμετωπίζεται και απο ότι φαίνεται το περιβάλλον της εκκλησίας προσελκύει και υποθάλπτει τέτοιες συμπεριφορές.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΝΗ
ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ
ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ....ΛΑΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΕ ΑΡΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

vg.92 είπε...

"Αν ψάχνεις για νεα ταξη, δές πρώτα ποιοί κύριοι πάνε στις λέσχες bilderberg."

Δεν χρειάζεται, με έχει κατατοπίσει ο Λιακόπουλος περί αυτού. Ο καιρός γαρ εγγύς αδέρφια!

"Όσο για την παιδεραστία στις εκκλησίες, είναι παγκόσμια και διαχρονικη. Είναι αναγνωρισμένη ψυχιατρική διαταραχή..."

σώπα! για δείξε μου που μπορώ να διαβάσω για αυτή την διαταραχή που μπορεί να εντοπιστεί αποκλειστικά στους παπάδες. επειδή είμαι αμόρφωτος εγώ και δεν έχω ενημερωθεί για αυτά τα επιστημονικά δεδομένα. τί μαλακίες διαβάζω μεσημεριάτικα ρε πούστη μου...

Ανώνυμος είπε...

2.54 διάβασε εδώ παρακάτω τι έγινε και μην παραπληροφορείς

http://www.epiruspost.gr/epikairotita/811-2009-03-15-09-20-10.html

Όχι και ιδιοκτήτες των καταστημάτων οι χρυσαυγίτες , μην τρελαθούμε

Tradell είπε...

Ομαδικό βιασμό στον παπά που ασελγούσε στα πιτσιρίκια,κόψιμο των γεννητικών οργάνων και υποχρεωτικά να του τα δώσουνε να τα φάει.
Κι αν επιζήσει, πασάλειμα με σκατά και δεμένον να τον αφήσουνε να τον τρώνε οι μύγες για καμμιά βδομάδα.
Στο τέλος σταύρωση για τρείς μέρες, να θυμηθεί τον χριστό, για τον οποίον βρισκόταν εκεί που βρισκόταν....
Άμεση αλλαγή χρήσης του μοναστηριού που βρισκότανε σε χώρο διαβίωσης για άπορα και ορφανά παιδιά, με χρηματοδότηση ες αεί απο τα ταμεία της εκκλησίας..
Προς γνώσην και συμόρφωσην...

Ανώνυμος είπε...

siga mh ton pane fylakh to malaka.

Ανώνυμος είπε...

Και αν τον χώσουν φυλακή ρε Πρέζα τι θα γίνει; Τραβάει-και ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ-χρόνια αυτή η κολόνια.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουν ένα Πακιστανό με μακρυά ψωλή να τον γαμήση. Μόνο αυτό θα του κοστίσει αν δεν τον ευχαριστήσει (από την φάτσα για αδερφή φαίνεται ο Νήφων!!!!! , Νύφη έπρεπε να λέγεται).