Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΗΣ ΓΑΔΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ SCOTLAND YARD ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...

Με θέμα την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, πραγματοποιείται το βράδυ ευρεία σύσκεψη, στο υπουργείο δημόσιας τάξης, στην Κατεχάκη, με τη συμμετοχή της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣκαθως αναμένεται στην Αθήνα κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφοριες η Αστυνομία προχωρά σε άμεσο επανασχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά γύρω από το Πολυτεχνείο, τη Νομική και τα Εξάρχεια. Με το νέο σχέδιο εγκαταλείπεται η παθητική στάση που επέλεγε να κρατά η ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου το τελευταίο διάστημα και υιοθετούνται πρακτικές στη βάση του δόγματος «τέρμα η ανοχή».

Αυτο σημαινει γκετοποιηση του Κεντρου της Αθηνας,αυξηση της αστυνομοκρατιας σε Εξαρχεια,Ομονοια,Πανεπιστημιο και τις γυρω περιοχες,ελεγχοι για ταυτοποιηση στοιχειων και προσαγωγες με την υποψια και μονο οτι καποιος μπορει να ειναι υποπτος για το οτιδηποτε και φυσικα παρακολουθηση των τηλεφωνικων συνδιαλεξεων πολιτων,οπως επισης και e-mails κτλ χωρις την αδεια εισαγγελεα,με το προσχημα της προληψης τρομοκρατικων χτυπηματων.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Jolly good, old chap! ;-)