Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2009

ΟΔΗΓΕΙΑ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...


Εντονη ανησυχια για τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων έναντι αμερικανικών- και όχι μόνο- στόχων στην Ελλάδα εκφράζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε χθεσινό σημείωμά του, ενώ καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να μη βρίσκονται «στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» (δηλαδή στα Εξάρχεια ή στην Ομόνοια) μετά τις εννέα το βράδυ!
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυόμισι μήνες κατά την οποία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκφράζει την ανησυχία του σε ενημερωτικό σημείωμα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι προειδοποιήσεις είναι αναβαθμισμένες σε σχέση με το ανάλογο έγγραφο της 3ης Φεβρουαρίου. Το σημείωμα αναφέρεται αναλυτικά στις επιθέσεις του Επαναστατικού Αγώνα και της Σέχτας Επαναστατών, ενώ επισημαίνει
και την παρ΄ ολίγον επίθεση με 60 κιλά εκρηκτικών.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται, «οι τελευταίες ενέργειες αποδεικνύουν ότι οι δράστες δεν κάνουν διακρίσεις».


Ακόμη, εκφράζεται ανησυχία για τον κίνδυνο να βρεθεί κανείς «στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή» σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ καλούνται οι Αμερικανοί τουρίστες και όσοι Αμερικανοί πολίτες ζουν στην Ελλάδα να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να είναι πολύ προσεκτικοί και να παρακολουθούν τις τοπικές εξελίξεις. Υπογραμμίζεται επιπλέον ότι κάποιες από τις σημερινές εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις συνδέονται «με την ιδεολογία της παλαιότερης μαρξιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη».
Η Ομόνοια και τα Εξάρχεια αναφέρονται ως περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος «εγκλήματος και πολιτικής βίας», γι΄ αυτό και το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας έχει προειδοποιηθεί να αποφεύγει αυτές τις συνοικίες από τις εννέα το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα.



Στο σημείωμα γίνεται πρώτη φορά αναφορά και στα πανεπιστήμια, τα οποία «γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από αναρχικούς και όσους εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ σε γενικές γραμμές απαγορεύεται στην Ελληνική Αστυνομία να εισέλθει στους χώρους των πανεπιστημίων».

Επαναλαμβάνεται επίσης ότι η Ελλάδα, «ως το πρώτο σημείο εισόδου στον χώρο Σένγκεν από τα νότια και τα ανατολικά» και λόγω της ακτογραμμής της, κινδυνεύει από την είσοδο ξένων τρομοκρατών από τα σύνορά της.

Το θεμα βρωμαει απ'ολες τις πλευρες...
Ξαφνικα τα Ελληνικα Πανεπιστημια,γινονται ολα τους ανδρο για αναρχικους και βάνδαλους "τρομοκρατες",ενω οι "τρομοκρατικες οργανωσεις" που δρουν στη χωρα μας,κανουν τυφλα χτυπηματα,ομοια με αυτα που γινοναι στη μεση Ανατολη...
Κατι μας θυμιζουν ολα τα παραπανω...Εσας;;;

ΠΡΕΖΑ TV
13-3-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματικη χουντα ειναι αυτη των αναρχοκουκουλοφορων.
η αποδειξη :
1. επιδιωκουν καταλυση του κρατους κ της νομιμα εκλεγμενης κυβερνησης.
2. τρομοκρατουν το λαο ειτε με εμμεση ειτε με αμεση βια.
3. απαγορευουν τη δημοσιευση αποψεων διαφορετικων με τις δικες τους.
4. προπυλακιζουν ατομα με διαφορετικες αντιληψεις ακομα κ αν αυτα τα ατομα ειναι ανυπερασπιστες γυναικες.
5. χρηματοδοτουνται απο το σκοτεινο ιδρυμα George Soros, γνωστο για τα ανθελληνικα του αισθημα.
6. επιδιωκουν την παραχωρηση εδαφων του Ελληνικου κρατους σε ξενους ιμπεριαλιστες.
7. συνεργαζονται με ξενες μυστικες υπηρεσιες με σκοπο την προωθηση των σχεδιων τους.
8.εκπροσωπευονται στα δικαστηρια απο κυκλωματα γνωστα για τις διασυνδεσεις τους με τη διεθνη τρομοκρατια κ την εμπλοκη τους σε εσωτερικες τρομοκρατικες επιθεσεις.

Ολα αυτα αποδεικνυουν περα απο καθε αμφισβητηση οτι η πραγματικη χουντα στην Ελλαδα ειναι οι αναρχο-κουκουλοφοροι.
Οποιος εχει επιχειρηματα για το αντιθετο ας τα παρουσιασει.
υ.γ. οι βρισιες και τα "ξερω γω νταξει να πουμε" δεν αποτελουν επιχειρηματα.

Ανώνυμος είπε...

καλά εγώ που ζω κ κυκλοφορώ στο κέντρο κ βράδια δε με έχει πειράξει ποτέ κανείς. Όταν έμενα Περιστέρι μου χαν ανοίξει το σπίτι. Δεν έχει να κάνει με περιοχή. Το κέντρο μόνο το βράδυ αξίζει για βόλτα, το σκοτάδι κρύβει την ασχήμια της πόλης.

Ανώνυμος είπε...

h xounta epestrepse apo kairo preza
ap to kairo pou exoun epitrepsei stis gnwstes agnwstes kwlotrypides sas na diatrexoun to miso poiniko kwdika xwris kamia apolytws synepeia...
ta pe ki o prwtos, mh ta ksanalew...
kala kanoun oi amerkanoi k prostatevoun tous polites tous..
apo tous VP syntrofous sou...

Ανώνυμος είπε...

Απορεις Πρεζα που εκανε κατι τετοιο το state department?Προτου ο αλεκτωρλαλησει τρις επιβεβαιωθηκαν.Αυτο που εγινε σημερα στο κολωνακι συμβαινει σε σοβαρες μη βαλκανικες χωρες?Αρκει πια!