Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

ΖΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ TELEGRAPH,ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ!!!ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!

Μήνυση στην βρετανική εφημερίδα "Sunday Telegraph" και του γνωστού δημοσιογράφου Colin Freeman κατέθεσαν πέντε κτηνοτρόφοι, η φωτογραφία των οποίων πλαισιώνει δημοσίευμα για τα Ζωνιανά και τη μαφία στην Ελλάδα με τίτλο "ο πόλεμος ανάμεσα στη μαφία της μαριχουάνας και την Αστυνομία διαταράσσει την ειρηνική ζωή του ελληνικού νησιού των διακοπών".Στο δημοσίευμα δεν γίνεται κάποια συγκεκριμένη αναφορά στους ίδιους όμως κάτω από τη φωτογραφία τους υπάρχει λεζάντα που σχολιάζει τα ρούχα των "μαφιόζων", τα μαύρα δηλαδή παραδοσιακά ρούχα των Κρητικών ως "σύμβολα ανεξαρτησίας και απείθειας προς τον υπόλοιπο κόσμο".

Το επίμαχο δημοσίευμα διάβασαν συγγενείς και φίλοι των κτηνοτρόφων που ζουν στην Αγγλία και οι οποίοι τους ενημέρωσαν. Οι ενάγοντες είχαν φωτογραφηθεί, εν αγνοία τους, όπως υποστηρίζουν, ενώ κάθονταν στα σκαλιά του Ηρώου των Ζωνιανών. Να σημειωθεί ότι οι άνδρες δεν είναι κάτοικοι Ζωνιανών αλλά είχαν βρεθεί στην περιοχή ως καλεσμένοι σε ένα γάμο.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση, το εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί προσβολή της τιμής τους αλλά και αμφισβήτηση της ηθικής, της κοινωνικής αξίας ήτοι περιφρόνηση του προσώπου τους.

Αντε να δουμε...τι αλλο θα δουμε σε αυτη τη ζωη...
Βεβαια για τους μεγαλεμπορους ναρκωτικων,
αλλα και τους πολιτικους προστατες τους,ουτε λογος...


ΠΡΕΖΑ TV
27-3-2009


ethnos

3 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Μυριστηκαν αποζημιωση οι Κρητικαροι. Καποιος ξυπνιος δικηγορος θα τους επεισε οτι μπορουν να βγαλουν χρηματα απο αυτη την ιστορια. Πολυ πιθανο να δικαιωθουν, αλλα νομιζω οτι ολα αυτα θα γινουν για το χρημα..

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει δεν ηταν κατοικοι?και ετσι ναναι πως εβαλε τη φωτο αυτος?σα να παρουσιαζε γραφικους καραγκιοζιδες?που ειναι τα πρωσοπικα δεδομενα.Αντε οποιος θελει βαζει μια φωτο και γραφει οτι θελει?και να το φτασουν μεχρι τελους οι ανθρωποι νισαφι πια με τους "πολιτισμενους"ερω-π ε ους!!!!!!!!!που με "πολιτισμενο" τροπο σφαζουν λαους στο ονομα της κυριαρχιας τους

Ανώνυμος είπε...

o arxigos tous politikos pou katadikastike apo to dikastirio pou einai? ton ksexasame oloi ? to mono pou thimomaste einai oi kaliergites kritikoi pou eite to theloun i den to theloun den exoun alles epiloges pio aksoprepeis...........den exoun afisei tipota sta xoria mas oi politikoi . exoun katastrepsei kathe aksioprepeia........320 e mono i sintaki ths grias gia na zisoun oloi