Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ Ο BARACK OBAMA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ HACKERS...

Η κυβέρνηση Ομπάμα σχεδιάζει την δημιουργία μιας νέας διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων, η οποία θα έχει ως κύριο τομέα αρμοδιότητας τα δίκτυα υπολογιστών του Πενταγώνου και την ανάπτυξη δυνατοτήτων επίθεσης και άμυνας στο λεγόμενο «κυβερνοπόλεμο», ανέφερε την Τετάρτη η εφημερίδα The Wall Street Journal, επικαλούμενη εν ενεργεία και πρώην αξιωματούχους που βρίσκονται σε θέση να γνωρίζουν σχετικές λεπτομέρειες.
Η πρωτοβουλία αυτή θα αναδιαμορφώσει τις προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων να προστατεύει τα δίκτυά του από επιθέσεις hackers, ειδικά όσων βρίσκονται από χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, σύμφωνα με The Wall Street Journal.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου φέρονται να είπαν ότι η νέα διοίκηση θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Της νέας διοίκησης εκτιμάται ότι θα προΐσταται ένας στρατηγός με τέσσερα αστέρια. Η νέα αυτή διοίκηση θα υπάγεται στην αρχική της σύνθεση στη Στρατηγική Διοίκηση, σύμφωνα με αξιωματούχους που γνωρίζουν λεπτομέρειες όσον αφορά τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο μήνα το σχέδιό του για την βελτίωση της ασφάλειας στο Διαδίκτυο και τα κυβερνητικά δίκτυα των ΗΠΑ, μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης του προβλήματος από το Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την Ουώλ Στρητ Τζέρναλ.
Ο υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς σχεδιάζει να ανακοινώσει την δημιουργία της λεγόμενης «κυβερνοδιοίκησης» μετά την ολοκλήρωση της αποτίμησης από το Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ HACKERS,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ HACKERS ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
22-4-2009

e-tipos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opios gnorizei kapia pragmata apo ypologistes, diktia klp, gelaei me kati teties eidiseis.

Einai akrivos opos ta les preza, ta parapano metra den ta pernoune gia tous ... "hackers".

Kranoforos είπε...

Αυτη ειναι μια παλια ιδεα επι εποχης Κλιντον αν θυμαμαι καλα.

Απλα τωρα ηρθε στο φως,η ομαδα αυτη ειναι παλια και δεν ειναι ιδεα Ομπαπα.

Η αμερικη εχει μεχρι και στρατιωτικη διοικηση διαστηματος !!!