Πέμπτη, Απριλίου 09, 2009

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ,ΕΚΑΝΕ ΤΟΚΕΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ...ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ...

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κορίνθου, μαιευτήρας του Ιδρύματος, ύστερα από καταγγελία ότι προέβη σε τοκετό, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της μητέρας και του παιδιού. Την καταγγελία έκανε ο σύζυγος της νεαρής γυναίκας.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Ιω. Ευθυμιάδης, αμέσως μετά την καταγγελία παραγγέλθηκε η διενέργεια ΕΔΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο μαιευτήρας ετέθη σε «αναστολή καθηκόντων». Για την υπόθεση συνεδρίασε και το ιατρικό συμβούλιο του Ιδρύματος, του οποίου τα μέλη συνέταξαν πόρισμα, που θα συμπεριληφθεί στην ΕΔΕ.

Η μητέρα είναι καλά στην υγεία και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ το νεογέννητο διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας, στον Πειραιά.

Δεν εχουμε κατι να σχολιασουμε για τον εν λογω μαλακα.Κανονικα θα πρεπει να του αφαιρεθει αμεσα η αδεια εξασκησεως επαγγελματος ωστε αυτο να γινει μαθημα και για τους υπολοιπους μαυευτηρες και γιατρους...

ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο φακελάκια ξέρουν να ζητάνε. Τα έκανε αυτά γιατί προφανώς δεν του έδωσαν φακελάκι. Να καούν όλες οι γαμημένες εκκλησίες με τους ρασοφόρους μαζί.

FuSmOKer είπε...

Μόνο Ελλάδα, ναι....

αν φύγεις ποτέ έξω, θα δεις και τα χειρότερα.
Πήγαινε να δεις και κάνα infirmary Αγγλία πχ. και θα δεις πόσο ωραίο είναι το NHS..

Λαικίζεις
και ισοπεδώνεις,
όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

θα φυγει το παληκαρι μας, θα πληρωσει ο μπαμπας και θα φυγει

Ανώνυμος είπε...

ο εν λογο κυριος φημολογειται οτι ηταν διαρκως μεθυσμενος,ηταν θεμα χρονου να συμβει ατυχημα,κανεισ ομος απο τους συναδελφους του δεν ειχε παρει χαμπαρι?τι περιμεναν?να φαει καναν ασθενη πρωτα?