Πέμπτη, Απριλίου 09, 2009

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΕΓΓΥΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ...

Μία ίωση που διέγνωσαν αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου Μυτιλήνης οδήγησε στο θάνατο μιας 29χρονης γυναίκας και του αγέννητου μωρό της. Κι όμως, 5 φορές την είχε πάει στο νοσοκομείο!

Το περασμένο Σάββατο, η 29χρονη παρουσίασε έντονο βήχα και την Κυριακή με υψηλό πυρετό κι ο σύζυγός της την μετέφερε στο νοσοκομείο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Οι γιατροί διέγνωσαν βρογχίτιδα, της έδωσαν ήπια φαρμακευτική αγωγή, αντιπυρετικά και παυσίπονα σε συννενόηση με το γυναικολόγο της και την έστειλαν σπίτι.
Η κατάστασης της χειροτέρευε διαρκώς και για τέταρτη φορά την πήγε ο σύζυγος στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού. Τότε έκριναν για πρώτη φορά ότι θα πρέπει να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο! Καθώς δεν βρέθηκε θάλαμος νοσηλείας συνέστησαν αγωγή και να πάει σπίτι. Το τελευταίο βράδυ η νεαρή γυναίκα, δεν μπορούσε ν΄αναπνεύει, να μιλήσει, είδε κηλίδες αίματος και έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Της έγινε διακοπή της κύησης ενώ γύρω στις 7 το πρωί της Τετάρτης μια γυναικολόγος που την εξέτασε αντιλήφθηκε τη κρισιμότητα της κατάστασης, έβαλε τις φωνές στο προσωπικό κι έδωσε οδηγίες να κληθεί άμεσα καρδιολόγος και πνευμονολόγος.
Η γυναίκα γύρω στις 11 στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας εξέπνευσε. Η σορός της με ενέργειες της διοίκησης μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει Ιατροδικαστική Εξέταση ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΤΟΥ 2009.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΝΕYΜΟΝΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ,
ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ;;;


ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: