Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΕΡΕΣΕ!!!

Το αργότερο ως τις 10 Μαϊου, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι προχωρούν σε πανελλαδική κινητοποίηση, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το κλείσιμο των δρόμων σε κομβικά σημεία, όπως στα Τέμπη,
τον Ισθμό της Κορίνθου και τα τελωνεία.

Διεκδικούν καλύτερες τιμές για το γάλα και το κρέας, την απάλειψη των καρτέλ, αλλά και τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το κράτος. Οι κτηνοτρόφοι, ζητούν συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιχ. Παπαδόπουλο, ενώ σχεδιάζουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Αγροτιοκής Ανάπτυξης σρτην Αθήνα.

ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ "ΜΙΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ...ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Η ΜΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΕΣΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ????ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ