Πέμπτη, Απριλίου 23, 2009

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ!!!

ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

«Μυστήριο» χαρακτηρίζει ο βουλευτής Π. Τατούλης τη λειτουργία του «Αγροτικού καναλιού» του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σε ερώτησή του επισημαίνει ότι ο σταθμός δεν εκπέμπει τα προγράμματά του, αλλά τα μαγνητοσκοπεί και τα διαθέτει δωρεάν σε περιφερειακά κυρίως κανάλια. Αυτά τα προβάλλουν για να κερδίσουν διαφημίσεις γεωργικών προϊόντων, αγροτικών αυτοκινήτων, φυτοφαρμάκων κ.ο.κ. Τα έσοδα από τις διαφημίσεις δεν τα εισπράττει το υπουργείο αλλά οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Ο βουλευτής αναφέρει ακόμα ότι πολλοί από τους δημοσιογράφους που απασχολούνται στο κανάλι αυτό καλύπτουν παράλληλα και τα θέματα του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης, κάτι που είναι ασυμβίβαστο σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ και τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΚΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ...ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ...
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2009


enet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μιας και το γνωρίζω το θέμα το υλικό το παίρνουν όλα τα κανάλια (τα περιφερειακά τουλάχιστον) αλλά ελάχιστα το προβάλουν, το ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ είναι υπερβολή ... δεν νομίζω ότι κάποιος βγάζει χρήματα από αυτό (ιδιότης εννοώ) ποιό πολύ σαν τσάμπα διαφήμιση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης είναι.